#54 Emre Kılınç

Yahu ruhsuz dediğin adam sahada ne kadar mücadele veriyor farkında mısın ? Emre Kılınç'ın Taylan'ın ve Saracchi'nin verdiği mücadeleyi çok göz ardı ediyoruz

Forumda herkes Arda'ya Belhanda'ya Feghouli'ye Donk'a tapıyor bunlar süper adamlar sadece bunlar futbolcu geri kalan herkes çöp herkes işe yaramaz zannediyorlar

Hedefim sen değilsin yanlış anlama reis sadece bunları söylemem gerekiyor bugün gördük Donk'lar Belhanda'lar Babel'ler karşısında mücadele eden koşan bir rakip gördüğü zaman ne olduğunu
Bazi futbolcular lider karakterlidir bazilari sadece caliskandir. O saydiklarin lider karakterli yani en ufak hareketleri bile etkileyici olabilir karakter derken oyun karakterinden bahsediyorum. Emre Kilinc, Taylan, Saracchi gibiler ise her an full konsantre olmali hata yapma sanslari yok ve iyi diyebilmemiz icin 0 hatayla oynamalilar cok iyi diyebilmemiz icin en azindan skor da uretmeliler ama hicbir zaman oyunun lideri olamazlar.

Klasik taraftarin aptalca bakis acisi bu elestiriler, yoksa cok kaliteli oynadigi ortada zaten.

Mesela atanin ve tutanin lider olacak baska sansin yok ama boyle caliskan topcularin da yoksa istedigin kadar yildizin olsun en fazla reklam filmi cekersin.

Emre Kılıncda bir toparlanma var ancak o golü yazacaktın en sevmediğim pozisyonlar bunlar gol olmayacinca çıldırıyorum

simdiden siralayin küfürlerinizi
bu zeminde tamamen kaybolur bu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2-3 maçtır iyi oynamaya başladı.Devamı gelir inşallah..

Bi ara güzel top sürüp kötü sut cekmisti. O pozisyonu golle sonuclandirsa güzel gol olacakti.

iyi oynadı. çıkmasına gerek yoktu

Çok iyi oynadı eline emeğine sağlık be Emre, bu sezon orta sahada oynayıp kötü oynadığını hatırlamıyorum

Şu zemine rağmen güzel oynadı, performansı artarak devam eder umarım

Geri
Üst Alt