#54 Emre Kılınç

Bu sene vites arttirmasi lazim.
Gecen yil bekledigimden iyi performans sergiledi.
Taylan ile uyumlarini begendim. Hatta Gedson, Taylan ve Emre'li bir orta saha uclusunu bizim ligimiz icin cok iyi buluyorum.

Umarim artik Galatasaray'in ilk 11 oyuncusuyum kendimi gelistirmeye ihtiyacim yok seklinde degil, gecen sene eh iste performans gosterdim, bu sene uzerine koymam lazim diye dusunuyordur.

Kendini bir kac konuda gelistirirse cok saglam bir oyuncu olur.

Daha önce de söyledim, bu gidişle 10 defa daha söyleyeceğim.
Bu arkadaştan hiçbir şey olmaz.

Hiiç bu adama laf atmaya gerek yok. Hem bu çocuğu orta saha oynatan da ya da oynatmaya mecbur bırakan da hem de bu kadar hareketsiz, statik bir oyun anlayışıyla sahaya çıkan hoca da suç var. Top bizdeyken bu kadar hareketsiz duramazsın arkadaş 4 yıldır şunu çözemiyor muyuz? Öküzün trene baktığı gibi böm böm bakıyor tüm futbolcular. 2 adım yana kayayım pas opsiyonu olayım diye derdi olan, düşünen bir tane bile futbolcu yok sahada. Bitse de gitsek diye öylesine çıktılar muhtemelen. Başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Şu maçtan hiçbir beklentim yoktu zaten maalesef ama bu kadar çağın gerisi bir futbol, bu kadar statik bir oyun olamaz, olmamalı.

golde hatanın büyüğünü yapan marcao'ydu. herifler önde basarken 4 kişinin arasına öyle top atılmaz.

kondisyonu iyi durumda değil gibi
bir ara yakın çekimde .den soluyor gibi hali vardı

Geri
Üst Alt