#54 Emre Kılınç

yedek için yeterli buluyorum ama kendisi yedek olmayı kabullenemeyip böyle saçma sapan oynayacaksa sıkıntı tabi

Halen dünkü pozisyondayım ben

Yahu arkadaş orada kafa topuna nasıl çıkmazsın

Hadi kafa topuna çıkmadın pozisyonu nasıl bırakırsın

Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır

Millet topun önüne atıyor kendini

Senin yaptığına bak

Yazık yaaa

şimdi bu arkadaşımız kanat mı? sağ iç mi? orta saha mı? nedir? iyi yaptığı bir şeyi söyleyebilir miyiz?

mesela hamza akman için ne deriz, topu alıp dikine gitmeyi seven bir oyuncu deriz değil mi?

bildiğin emre'nin özelliği yok yahu :d sivas'ta oynarken uzaktan şut falan atıyordu mesela ama onu da göremedik gs'de.

yerli oyuncu olarak rotasyonda olur diye düşünüyordum hep fakat sanırım o da olmayacak. en mantıklısı yurt içinde bir kulübe satılmalı ya da takaslanmalı.

koca bir hiç, faydalı olabilecek 1 özelliğini sayamam gerçekten o derece bi hiç

Fizik olarak aşırı zayıf, resmen buranın adamı değilim diye bağırıyor. Yetenek olarak da seviyesi kısıtlı. Özgüveni de yerlerde, sahada varlığı yokluğu bir. Sol iç tarafta oynadığında nispeten daha fayda sağlıyordu ama kanatlarda bir türlü isteneni veremedi. Geldiğinin fersah fersah gerisinde. İlk fırsatta yollar ayrılır diye düşünüyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence yine de iç piyasada bayağı talibi olacaktır. yurt içinde potansiyel barındıran yerli futbolcuları yoklarken, taylan ve kendisi (tabiki rızaları da olursa) takas konusunda ciddi koz oluşturabilirler bence. her ne kadar dalga geçilse de, ömer bayram'ı da sayabiliriz bu oyuncular içinde.

şimdi bu arkadaşımız kanat mı? sağ iç mi? orta saha mı? nedir? iyi yaptığı bir şeyi söyleyebilir miyiz?

mesela hamza akman için ne deriz, topu alıp dikine gitmeyi seven bir oyuncu deriz değil mi?

bildiğin emre'nin özelliği yok yahu :d sivas'ta oynarken uzaktan şut falan atıyordu mesela ama onu da göremedik gs'de.

yerli oyuncu olarak rotasyonda olur diye düşünüyordum hep fakat sanırım o da olmayacak. en mantıklısı yurt içinde bir kulübe satılmalı ya da takaslanmalı.
Maalesef koca bir hayal kırıklığı. Tüm yeteneklerinden arındırılmış gibi oynuyor. Takımın modunu düşürüyor...

Herhangi bir değeri yok. Kimse bunun karşılığında bir şeyini vermez.

Akbaba için de aynısı deniliyordu. Alanya'da oynadı işte. Bazı oyuncular büyük takım topçusu olacak mental yapıya sahip değil. Bu da öyle. Anadolu'nun bütün takımlarında oynar ama.
bu cocuk mental olarak baya sıkıntılı sanırım, özgüven problemi olabilir.

ilk geldiğinde 8 noda baya baya iyi oynuyodu belhanda taylan emrek çok iyi 3lü olmuştu.

anadolu kulübüne giderse yine baya katkı verir toplam 14-15 yapar gol-asist

bu cocuk mental olarak baya sıkıntılı sanırım, özgüven problemi olabilir.

ilk geldiğinde 8 noda baya baya iyi oynuyodu belhanda taylan emrek çok iyi 3lü olmuştu.

anadolu kulübüne giderse yine baya katkı verir toplam 14-15 yapar gol-asist
Özgüven probleminin yanında umursamaz bir topçu.
MHY'ye bakarsan aradaki fark daha iyi anlaşılabilir.
MHY sahada kavga ediyor, iyi oynar kötü oynar orası ayrı konu.
Emre ise 25 dakika sahada kalıp 2 defa filan topa değiyor.
Büyük takımda oynayacak topçu biraz da isyankar olacak.
Belçika milli takımının ve Napoli'nin efsanesi Mertens bile 35 yaşında hala 18'indeymiş gibi mücadele edip üzülüyor, seviniyor. Yaptığın işi sevmekle alakalı biraz da.

Geri
Üst Alt