- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
yedek için yeterli buluyorum ama kendisi yedek olmayı kabullenemeyip böyle saçma sapan oynayacaksa sıkıntı tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banın açıldıktan sonra yazdığın mesajları bir oku, sonra da kendin cevap ver bu forum niye senle uğraşsın diye.admirim ban daha yeni açıldı
sürekli mıh yemekten bıktım![]()
Torrent miTotrentle abdulkerimin son dakika golü önlediği pozisyonda sen napiyorsun lan. Yeni gördüm ve sinirlendim.
Murhan sende bize kaldiriyorsun helal olsunTorrent mi
Maalesef koca bir hayal kırıklığı. Tüm yeteneklerinden arındırılmış gibi oynuyor. Takımın modunu düşürüyor...şimdi bu arkadaşımız kanat mı? sağ iç mi? orta saha mı? nedir? iyi yaptığı bir şeyi söyleyebilir miyiz?
mesela hamza akman için ne deriz, topu alıp dikine gitmeyi seven bir oyuncu deriz değil mi?
bildiğin emre'nin özelliği yok yahu :d sivas'ta oynarken uzaktan şut falan atıyordu mesela ama onu da göremedik gs'de.
yerli oyuncu olarak rotasyonda olur diye düşünüyordum hep fakat sanırım o da olmayacak. en mantıklısı yurt içinde bir kulübe satılmalı ya da takaslanmalı.
Akbaba için de aynısı deniliyordu. Alanya'da oynadı işte. Bazı oyuncular büyük takım topçusu olacak mental yapıya sahip değil. Bu da öyle. Anadolu'nun bütün takımlarında oynar ama.Herhangi bir değeri yok. Kimse bunun karşılığında bir şeyini vermez.
Bunu yazmaya girmiştim Akbaba yada Kılınç‘ı verip Efecan‘ı almak lazım.efecanla kafa kafaya takasa sokalım, alanya da kabul eder muhtemelen
bu cocuk mental olarak baya sıkıntılı sanırım, özgüven problemi olabilir.Akbaba için de aynısı deniliyordu. Alanya'da oynadı işte. Bazı oyuncular büyük takım topçusu olacak mental yapıya sahip değil. Bu da öyle. Anadolu'nun bütün takımlarında oynar ama.
Özgüven probleminin yanında umursamaz bir topçu.bu cocuk mental olarak baya sıkıntılı sanırım, özgüven problemi olabilir.
ilk geldiğinde 8 noda baya baya iyi oynuyodu belhanda taylan emrek çok iyi 3lü olmuştu.
anadolu kulübüne giderse yine baya katkı verir toplam 14-15 yapar gol-asist
aksine dünyada yedek olmayı en fazla kabullenen topçuyedek için yeterli buluyorum ama kendisi yedek olmayı kabullenemeyip böyle saçma sapan oynayacaksa sıkıntı tabi