54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Algı yönetimi konusunda Mehmet cidden iyi iş çıkarıyor. Bu adamı toplum mühendisliği işinde kullanmak lazım. Kişisel olarak olaya bakalım;

Zamanında Erman, Mehmet'e bir video göndermişti. Aradan bir süre geçti. Sonra Mehmet ortaya çıktı ve bir videom var sana göre dedi. Buraya kadar her şey normal gibi gözüküyor. Fakat Erman'ın kurtlanağını biliyor. Erman'ın yapısında var bu. Sonrasında da, siz şahitsiniz falan diyerek, bilinç altına meydan okuma parçacıkları attı. Ve son tahlilde moralin bozulmasın falan diyerek, adamı tamam lan gönder moduna getirmiş oldu.
Bu kadar iyi kurgulanamazdı tebrikler kardeşim :asd22: Dediklerine aynen katılıyorum lakin tuzağa düşmedim :D

Şarkımın şimdiye kadar esc'lere katıldığım şarkılar arasında, benim için ilk 3'te olduğu doğrudur.

Diğer ikisi sağ tarafta kalmıştı. :asd22:

Benden de en son dün Band Of Brothers tavsiyesini almıştı. Pek bi sevindirik oldu :) Sizin dediğinize göre o dizinin 10 bölümünü de temiz gömdü herhalde 24 saatte :D :D

Bitirmiştir. Hatta en kötü şu sıralar son bölümü bitirmek üzeredir :D

Aga hiç keyfimi bozma şimdi allasen :red: Yarın gönderirsin bakarım. Allah belalarını versin onların ne diyeyim ki başka :(

Yahu makale okuyordum, makalenin içinde link vermiş adam, tıkladım neye uğradığımı şaşırdım. Sonra sen aklıma geldin, o yolladığın video'dan ötürü ama nedense yollamaya gönlüm razı olmadı. Bildiğin üzere seni de sevmem aslında, niye böyle oldu anlamadım :D

Şaka bir yana kötü hakikaten izlenmemesi gerek bir şey...

Algı yönetimi konusunda Mehmet cidden iyi iş çıkarıyor. Bu adamı toplum mühendisliği işinde kullanmak lazım. Kişisel olarak olaya bakalım;

Zamanında Erman, Mehmet'e bir video göndermişti. Aradan bir süre geçti. Sonra Mehmet ortaya çıktı ve bir videom var sana göre dedi. Buraya kadar her şey normal gibi gözüküyor. Fakat Erman'ın kurtlanacağını biliyor. Erman'ın yapısında var bu. Sonrasında da, siz şahitsiniz falan diyerek, bilinç altına meydan okuma parçacıkları attı. Ve son tahlilde moralin bozulmasın falan diyerek, adamı tamam lan gönder moduna getirmiş oldu.

Neler yapmışım ya öyle, kendimden korktum resmen. Manipülasyon konusunda ustalığını konuşturmuşsun yine :hat:

Yahu makale okuyordum, makalenin içinde link vermiş adam, tıkladım neye uğradığımı şaşırdım. Sonra sen aklıma geldin, o yolladığın video'dan ötürü ama nedense yollamaya gönlüm razı olmadı. Bildiğin üzere seni de sevmem aslında, niye böyle oldu anlamadım :D

Şaka bir yana kötü hakikaten izlenmemesi gerek bir şey...
Yav ben sana ne videosu gönderdim arkadaş :D :D

Listeyi ben de beğenmedim lakin dereceye oynayabilecek birkaç tane şarkı vardı onlara haksızlık etmeyin lütfen :P

Yok biz Alpay'ın paylaştığı şarkılar için demiştik onu. Rock şarkılar falan var. Bir tık sonrası sataniklik malum. Kınıyoruz yani.

Mümkünse iltifat etme sen. Köpeğinin ayağını kaldırıp işemesi, parmağa bir şeyi hatırlamak için bağlanan çaput falan... İstemiyorum yani teşekkür ederim :D

Deve kini mi var birader sende :D Nasıl tuttun onları aklında :D

Yalnız sesli güldüm :D

Puanları gönderdim.

İlk puanlarımız geldi. 1. belli beyler. Oynamaya gerek var mı?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt