- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Yav ben sana ne videosu gönderdim arkadaş![]()
![]()
Burnuna kalem sokmak suretiyle beynini patlatan gibi şeylerin olduğu bir animasyon klip yollamıştın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav ben sana ne videosu gönderdim arkadaş![]()
![]()
İlk puanlarımız geldi. 1. belli beyler. Oynamaya gerek var mı?![]()
Teşekkür ederim 12 puan için![]()
Burnuna kalem sokmak suretiyle beynini patlatan gibi şeylerin olduğu bir animasyon klip yollamıştın.
İlk puanları ben göndermemiş miydim yahu![]()
Ama onu özellikle sen gönder dedin hatırlatırımBurnuna kalem sokmak suretiyle beynini patlatan gibi şeylerin olduğu bir animasyon klip yollamıştın.
Ben de gönderdim puanlarımıBen o mesajı yazarken senin dışındaki 2. puanlar geldi.![]()
Ben o mesajı yazarken senin dışındaki 2. puanlar geldi.![]()
Ne travmaymış arkadaşEvet ondan sonra Antik Mehmet Efendi olmuştun, arkasından Fırçalı Mehmet Efendi'ye evrilmiştin.
Ama onu özellikle sen gönder dedin hatırlatırımHatta emin misin diye de uyarmıştım sen illa gönder dedin
Ki bahsettiğimiz klip animasyon. Gerçek değil
![]()
Ben de gönderdim puanlarımıŞu ana kadar kaç kişi gönderdi?
Evet ondan sonra Antik Mehmet Efendi olmuştun, arkasından Fırçalı Mehmet Efendi'ye evrilmiştin.
Ne travmaymış arkadaş![]()
![]()
Keşke öyle olsalardı da biz de aynı dünyada oksijen soluduğumuz için utanç duymuyor olsaydıkBen bu İşid'in animasyon olmasından şüpheleniyorum.
Keşke öyle olsalardı da biz de aynı dünyada oksijen soluduğumuz için utanç duymuyor olsaydık![]()
Birkaç tane Işid videosu görmüştüm onlarla benzerdir büyük bir ihtimalleSana yollasaydım o videoyu esas o zaman travmayı görürdün![]()