Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.895
- 21.942
- 3.553
Fazla yaptık üst üste normaldir, ama dönüş yapacaksın herhalde değil mi?İnanması güç ama galiba sıkıldım ESC' denSent from my iPhone using Tapatalk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla yaptık üst üste normaldir, ama dönüş yapacaksın herhalde değil mi?İnanması güç ama galiba sıkıldım ESC' denSent from my iPhone using Tapatalk
İnanması güç ama galiba sıkıldım ESC' den
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fazla yaptık üst üste normaldir, ama dönüş yapacaksın herhalde değil mi?![]()
ESC' nin bence Offical konsepte tadımlık yapılması lazım. Üst üste yapılınca sıradanlaşıp heyecanını kaybettiriyor.
GT-I9300 Tapatalk
@Aslan Türkoğlu birleşme teklif ediyorum grubumuz adına. Porsuk-Ejder el ele de sloganımız olsun.
Barış galiba bu konudan hiç çıkmıyorsun. Demir mi attın konuya?:asd22:
Siz kimsiniz lan bizle birleşiyorsunuz?Gidin başka yerde oynayın.
Aslan Smodla nasil konusuyorsun sen bakim![]()
![]()
![]()
Aha, bozacının şahidi şıracı da geldi.![]()
Kucuk Ejderler sizi![]()
ezecez bu yarismada
![]()
Ezeceğiz derken? Kedilere bi şey diyen olmadı bile. Laaan! Yoksa sen gizli bir porsuk sempatizanı mısın?![]()
Ne hissedersen hisset. Yeter ki bizimle ol. Bir Can'ımız var, ikinci bir Can'ımız neden olmasın?![]()
Taş yerinde ağırdır Can, gelip geçici heveslerle hayatını mahvetme derim![]()
Beğenimi geri aldım.Ejderler çıldırmış olmalı. Benim bölge müdürü, Güray'ın moderatörlüğünden sonra şimdi de Teoman Eraslan doktorumuz GSE oldu. Tebrik ederiz.
Paralel yapı nasıl olurmuş görün.Üyelerimizin önemli makamlara atamaları şühpesiz ki, devam edecek.
Beğenimi geri aldım.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Lobine ve sana bundan sonrası için başarılar diliyorum. Selametle kardeşim.Canın sağolsun.![]()
Ağabey seni porsuklara katılmaya davet ediyoruz.Lobine ve sana bundan sonrası için başarılar diliyorum. Selametle kardeşim.GT-I9300 Tapatalk