55-60 Bin TL Arası Fiyata Alınabilecek En İyi Otomobil

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Mevcut piyasa şartlarında, bu fiyat aralığına alınabilecek en iyi otomobil nedir arkadaşlar?
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Birazdan almancı arkadaşlar sana bmw aud ww ornekleri vererek canını sıkacaktır. Sadece 6-7 ay once güzel bir araç alabilirdin lakin şuan o paraya işin çok zor sabırlar diliyorum.
Almancılara göre düşünürsek zaten kafayı yeriz :ROFLMAO: Adamlar yaşıyor bu hayatı.

FIAT Punto fln fena olmuyor heralde o meblaya

opel corsa olabilir 2011 model civarı veya renault clio olabilir tabi bu fiyatlarda manuel alman lazım eğer otomatik alacaksan bu modeller ve ortalama 9-12 yaş için 80+ lazım

tabi bu dediklerim hasar kaydı çok düşük veya olmayanlar için geçerli ve hb5 modeller için

FIAT Punto fln fena olmuyor heralde o meblaya
yok onlar da uçmuş. zaten daha ziyade sedan kasa düşünüyorum. geniş olsun.

1 yıl önce olsa çok çok rahat şekilde, örneğin bir peugeot 301 alırdım. hem de en temizini alırdım. ama şu an yanına bile yaklaşılmıyor.

opel corsa olabilir 2011 model civarı veya renault clio olabilir tabi bu fiyatlarda manuel alman lazım eğer otomatik alacaksan bu modeller ve ortalama 9-12 yaş için 80+ lazım

tabi bu dediklerim hasar kaydı çok düşük veya olmayanlar için geçerli ve hb5 modeller için
yok manuel yeterli.

yoktur ne yazık ki rtaş

Valla o paraya doğru düzgün araç kalmadı. Opel astra 2005-2006 falan bak belki bulursun

Birazdan almancı arkadaşlar sana bmw aud ww ornekleri vererek canını sıkacaktır. Sadece 6-7 ay once güzel bir araç alabilirdin lakin şuan o paraya işin çok zor sabırlar diliyorum.
almancılar gelip yorum yapamaz 55-60 bin tl yazıyor euro yazsa gelırlerdı

almancısız guzel bı baslık

Geri
Üst Alt