55-60 Bin TL Arası Fiyata Alınabilecek En İyi Otomobil

arabamin fiyati artmis diye sevinenlere guluyordum.
model yükseltmeyi dusunuyordum ama piyasa ucmus benim arabanin fiyati artsa ne olacak.

fiyati ucup diye sevinen model yukseltmeye kalkinca basliyor sövmeye..
Evet, önceye göre eklemen gereken para da arttı. En iyisi eldekini korumak gibi duruyor.

2018'de ikinci el 65 bin'e aldığım arabayı 115 bin'e koymuşlar. O zaman 65 fazla diyordum bir de.

arabamin fiyati artmis diye sevinenlere guluyordum.
model yükseltmeyi dusunuyordum ama piyasa ucmus benim arabanin fiyati artsa ne olacak.

fiyati ucup diye sevinen model yukseltmeye kalkinca basliyor sövmeye..
Şöyle ki yukarıda yazdığım gibi ciddi prim yaptı aracım ama satsam alamam yenisini ancak alım satım yapıyorsan güzel para kazandırır sevinenler onlardır

kullan da konuş 0.9 tce motor hem yakıtı ile hem vergisi ile hem de performansı ile güzel motor...
Motor üreten firmada çalıştım ben, senden bir 300 kat falan daha fazla biliyorum neyin ne olduğunu rahat ol. Klima açıkken hafif yükseltilerde zorlanır o motorlar. İkinci elde de değeri çok düşer.

O üslubunu da düzelt.

Motor üreten firmada çalıştım ben, senden bir 300 kat falan daha fazla biliyorum neyin ne olduğunu rahat ol. Klima açıkken hafif yükseltilerde zorlanır o motorlar. İkinci elde de değeri çok düşer.

O üslubunu da düzelt.

1.2 poloya bindim geçen gün, bizim fulyaya çıkan yokuşta zorlandı klima açıkken.. :giggle:
0,9 ne bisikletten biraz iyidir heralde : D

Geri
Üst Alt