55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Hassas davranmışsın bence. Ayrıca benim herhangi bir üyeyi lobiden dışlama gibi bir yetkim yok. Çünkü bizde başkanlık sistemi değil. Üye olan herkes eşittir. Tüzüğümüzü sen düzenlemiştin. Ne çabuk unuttun? :)
Komodo Ejderleri her zaman önceliğimdir. Lobide olsamda olmasamda, tüm puanlarımı size yollamayı umarak puanlama yapıyorum. Bir iki haftaya kalmaz yine lobidaş oluruz, sıkıntı yok benim açımdan. Aslında ayrılık mesajını gırgırına atmıştım ama sen ciddi bir karşı mesaj atınca bende öyle yazdım.

GT-I9300 Tapatalk

Komodo Ejderleri her zaman önceliğimdir. Lobide olsamda olmasamda, tüm puanlarımı size yollamayı umarak puanlama yapıyorum. Bir iki haftaya kalmaz yine lobidaş oluruz, sıkıntı yok benim açımdan. Aslında ayrılık mesajını gırgırına atmıştım ama sen karşı mesaj atınca bende öyle yazdım.

GT-I9300 Tapatalk

Kurucu üye olduğunu, ne zaman istesen baş koltukta yerinin hazır olduğunu unutma. ;) Lobimizi yıpratmak isteyenler çok olabilir. Onları amacına ulaştırmamak lazım.

Aslan' da liderlik vasfı yok, bu komodinler 5-10 yarışma sonra dağılırlar :D

Kurucu üye olduğunu, ne zaman istesen baş koltukta yerinin hazır olduğunu unutma. ;) Lobimizi yıpratmak isteyenler çok olabilir. Onları amacına ulaştırmamak lazım.
Haklısın. Mırnavlar ve Pörsüklere fırsat vermemek lazım. Fırsatını bi bulsalar acımaz ipe götürürler bizi.

GT-I9300 Tapatalk

Siz kendi kendinizi ipe götürüyorsunuz zaten, bize ne hacet :D
Arda Bey senin lobi dağılmak üzere. Şahinler ve küskünler kanadı olarak bölünüyorsunuz. Lider boşluğundan mı nedir, çok çatlak ses çıkıyor.

Ayrıca ben bağımsızlardanım.

GT-I9300 Tapatalk

Arda Bey senin lobi dağılmak üzere. Şahinler ve küskünler kanadı olarak bölünüyorsunuz. Lider boşluğunda çok çatlak ses çıkıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Bizim lobiye bir şey olmaz kim bölünecek? Ahmet Ağabey mi? Mehmet mi? Uğur mu? Ali mi? Barış mı? Tolga mı? Tuna mı? Tuncay mı? Mami mi? hepsi Kedi Lobisinin cengaveri :)

Bizim lobiye bir şey olmaz kim bölünecek? Ahmet Ağabey mi? Mehmet mi? Uğur mu? Ali mi? Barış mı? Tolga mı? Tuna mı? Tuncay mı? Mami mi? hepsi Kedi Lobisinin cengaveri :)
Peşinden herkesi sürüklüyorsun abi. Başsız kalan sürüyü her zaman kurtlar kapar. Bunu da unutmamak lazım.

GT-I9300 Tapatalk

Peşinden herkesi sürüklüyorsun abi. Başsız kalan sürüyü her zaman kurtlar kapar. Bunu da unutmamak lazım.

GT-I9300 Tapatalk

Ben yarışmayı bıraktım Eray' cım, lobiyi değil :D

Edit: Bu arada Eray Kurt lobisinin sinyalini verdi, şimdiden hayırlı olsun :D

Biz sana zamanında dedik, bir lobi seçeceksen kedi lobisini seç diye :)
Hatasiz kul olmaz. Yaptik bir hata ejderler gibi lobilerin bjksinden ibaret topluluğun kuru vaatlerine inandik.

Kellenin sonu hiç iyi gözükmüyor Ertuğrul. :D Kara propaganda yapma lütfen. Sana kimse puan vermediyse bizden, şapkanı önüne koy, neden acaba de. Ayrıca bu bizim ne kadar şikeden uzak bir lobi olduğumuzu gösterir. Diğerleri kendi aralarında puanlaşırken, biz hakedene hakettiğini teslim ediyoruz.
Porsuk ve kedilerden puan yağdı onlar sayesinde 6. bitirdim. 1 puan bile mi gelmez ya böyle lobi anlayisi mi olur. Ayrica dün bazı lobi üyeleri bok gibi sarki demek suretiyle lobidasina hakaret etti. Bu lobide birlik ve düzen yok. Lobilerin en kötüsü ejderlerdir. Yaşasın porsuklar, kediler ve bağımsızlar.:D

₪tapa

Önümüzdeki 10 yarışma ambargo koyuverin bir zahmet, ortada lobi falan kalmasın bizden başka :D
Ahahahahh :D Diğer lobiler kendi kendilerine dağılıyorlar zaten ekstra bir çaba sarfetmeye gerek yok :D Hatta 10 yarışma üst üste almaya da gerek yok lakin önümüzdeki 10 yarışmanın en az yarısında şampiyon olunması porsuklara yakışır tabi :asd22:

Şu lobinin nimetinden bi biz yararlanamadık :38573: :oley:
Tam yararlandığın ve şampiyon olduğun yarışmada diskalifiye olursan olacağı o :oley: Şaka bir yana olacak elbet biraz daha sabır hocam :D

Öncelikle @Alpay Asma @Tanju Karayel ve @Bariş Savaş sizi tebrik ediyorum. (Alpay ben sana puan dahi vermemisim :D )

@Erman Türker abi yarismayi düzenledigin icin sana da tesekkür ediyorum ama bir konuda seni kiniyorum benim güzelim sarkimi playlist de son siraya koymussun.

Eminim ki bu yüzden bu hüsrani yasadim :D :D :D
Random olarak sıraladım şarkıları seninki bu seferlik öyle denk gelmiş kardeşim kusura bakma :oley: :D

Aslan' da liderlik vasfı yok, bu komodinler 5-10 yarışma sonra dağılırlar :D

3 yarışma sonra dağılır diyordunuz. Ne oldu? Hala dimdik ayaktayız. Şimdi de 5-10 yarışma mı oldu? Ayrıca kaç defa diyeceğiz bizde lider, kral, ağa, padişah gibi yönetim sistemleri yok. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz içiniz.

3 yarışma sonra dağılır diyordunuz. Ne oldu? Hala dimdik ayaktayız. Şimdi de 5-10 yarışma mı oldu? Ayrıca kaç defa diyeceğiz bizde lider, kral, ağa, padişah gibi yönetim sistemleri yok. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz içiniz.

Güzel kardeşim benim sizin komodin lobisi olarak ayakta durma şansınız zaten yok, sürüngensiniz siz ve sürünüyorsunuz :D

Geri
Üst Alt