- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.330
- 5.998
56.yı
salın
salın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel kardeşim benim sizin komodin lobisi olarak ayakta durma şansınız zaten yok, sürüngensiniz siz ve sürünüyorsunuz![]()
Sayin Barda bey , seni evrimi tanimaya davet ediyorum.
Biz kedi de severiz velakinEvrim varsa bile kedilerden gelmişizdir :catsmiley:
Eksi 12 p verdim bizim lobidash cikti
Ne oluyor iyi yaptın filan benim hakkımda ne çekiştiriyorsunuz yineTuncay'ın şarkısı değil miydi?
O kedi lobisinden. İyi yaptın boşver![]()
Ne oluyor iyi yaptın filan benim hakkımda ne çekiştiriyorsunuz yine![]()
Onun hesabını soracam daha unutmadım intikamım acı olacak-12 puan alarak tarihe geçişini konuşuyorduk kardeşim. :asd22:
Onun hesabını soracam daha unutmadım intikamım acı olacak![]()
Bekleyin siz(soramadı)
:asd22:
Nasıl alacaksın şu intikamı allasen bir söyleyiver kardeşim?Onun hesabını soracam daha unutmadım intikamım acı olacak![]()
Hatasiz kul olmaz. Yaptik bir hata ejderler gibi lobilerin bjksinden ibaret topluluğun kuru vaatlerine inandik.![]()
Porsuk ve kedilerden puan yağdı onlar sayesinde 6. bitirdim. 1 puan bile mi gelmez ya böyle lobi anlayisi mi olur. Ayrica dün bazı lobi üyeleri bok gibi sarki demek suretiyle lobidasina hakaret etti. Bu lobide birlik ve düzen yok. Lobilerin en kötüsü ejderlerdir. Yaşasın porsuklar, kediler ve bağımsızlar.
₪tapa
Ben görevimi fazlasıyla yapmışım. Fazla şikeye meyil vermeden ejderlere puanları verdim. Ama karşılığında ihanetten başka birşey göremedim.Artık kelleni ben bile kurtaramam Ertuğrul.![]()