- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
@Alpay Asma , @Tanju Karayel , @Bariş Savaş Tebrikler beyler , Erman Türker seninde eline sağlık , katılan puan veren vermeyen herkesin eline koluna sağlık ,
56 ne zaman
ley:
56 ne zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav yarışmayı 3 yıldızlı porsuk düzenler de o yarışmadan porsuk dışında şampiyon çıkar mı?Vay arkadaş yine şampiyon olmuşuzLojistik işini sağlama alınca oluyor demek ki
Bundan sonra böyle. Herkes parçasını gönderir, porsuklar kazanır
![]()
Yav yarışmayı 3 yıldızlı porsuk düzenler de o yarışmadan porsuk dışında şampiyon çıkar mı?Var mı öyle bir ihtimal
![]()
Şu lobinin nimetinden bi biz yararlanamadık :38573:Önümüzdeki 10 yarışma ambargo koyuverin bir zahmet, ortada lobi falan kalmasın bizden başka![]()
Hahaha. Kasma bu kadar Aslan. Lobiden ayrıldıysak seni yine seviyoruz. Dostluğumuz ebedi. Sen, bu forumda sevdiğim enler arasındasın.Eray ÖZTÜRK ve Ertuğrul Kaya komodo ejderleri derneğinden ayrılma kararı aldı. Kendilerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Lobimizin en önemli prensiplerinden biri de "gidene dur dememek" yolunuz açık olsun. Kalan sağlar bizimdir!
Hahaha. Kasma bu kadar Aslan. Lobiden ayrıldıysak seni yine seviyoruz. Dostluğumuz ebedi. Sen, bu forumda sevdiğim enler aradındasın.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Komidin lobisi pismanliktir.![]()
₪tapa
Komidin lobisi pismanliktir.![]()
₪tapa
56 yı açıp fake bir hesaplada ayrıca yarışmaya katılmayı ve bu hesabı 1. yapmayı düşünüyorum. O yüzden 56. yarışmada 1. lik için pek heveslenmeyin.
GT-I9300 Tapatalk
Kafamı attırmasaydın ayrılmazdım. Tüm suç senindi Aslan. Yarın öbürgün bakarsın yine yoldaş oluruz.Eyvallah ama ayrılmakla yanlış yaptın. Kurucu üyelerden biriydin çünkü.![]()
Galatasaray' ımızın maç günleri yarışma açmak yasak Hayri. Yarın açılabilir ama.moderatör
sal 56yı
Kafamı attırmasaydın ayrılmazdım. Tüm suç senindi Aslan. Yarın öbürgün bakarsın yine yoldaş oluruz.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Kıskanmadım. Külliyen yanlış bilgi. Ama rütbeden sonra beni lobiden dışladın, bir itibarsızlaştırma yaptın, yok saydın gibi hissettim. Belkide ben fazla hassas davrandım, bilemiyorum.Senin moderatör olmanı neredeyse özel törenle ilan ettik. Hatta ilk komodo ejderi organizatörü de oldun. Diğerlerini neden kıskandın anlamadım. Ben o gün için yeni tayin olan üyelerimizi duyurmuştum. Sen yeni tayin olmamıştın ki. Dolayısıyla boşuna alınganlık yaptın.
Kıskanmadım. Külliyen yanlış bilgi. Ama rütbeden sonra beni lobiden dışladın, bir itibarsızlaştırma yaptın, yok saydın gibi hissettim. Belkide ben fazla hassas davrandım, bilemiyorum.
GT-I9300 Tapatalk