55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Vay arkadaş yine şampiyon olmuşuz :D Lojistik işini sağlama alınca oluyor demek ki :D Bundan sonra böyle. Herkes parçasını gönderir, porsuklar kazanır ;)

Vay arkadaş yine şampiyon olmuşuz :D Lojistik işini sağlama alınca oluyor demek ki :D Bundan sonra böyle. Herkes parçasını gönderir, porsuklar kazanır ;)
Yav yarışmayı 3 yıldızlı porsuk düzenler de o yarışmadan porsuk dışında şampiyon çıkar mı? :D Var mı öyle bir ihtimal :D

Eray ÖZTÜRK ve Ertuğrul Kaya komodo ejderleri derneğinden ayrılma kararı aldı. Kendilerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Lobimizin en önemli prensiplerinden biri de "gidene dur dememek" yolunuz açık olsun. Kalan sağlar bizimdir!

Öncelikle @Alpay Asma @Tanju Karayel ve @Bariş Savaş sizi tebrik ediyorum. (Alpay ben sana puan dahi vermemisim :D )

@Erman Türker abi yarismayi düzenledigin icin sana da tesekkür ediyorum ama bir konuda seni kiniyorum benim güzelim sarkimi playlist de son siraya koymussun.

Eminim ki bu yüzden bu hüsrani yasadim :D :D :D

Eray ÖZTÜRK ve Ertuğrul Kaya komodo ejderleri derneğinden ayrılma kararı aldı. Kendilerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Lobimizin en önemli prensiplerinden biri de "gidene dur dememek" yolunuz açık olsun. Kalan sağlar bizimdir!
Hahaha. Kasma bu kadar Aslan. Lobiden ayrıldıysak seni yine seviyoruz. Dostluğumuz ebedi. Sen, bu forumda sevdiğim enler arasındasın.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
56 yı açıp fake bir hesaplada ayrıca yarışmaya katılmayı ve bu hesabı 1. yapmayı düşünüyorum. O yüzden 56. yarışmada 1. lik için pek heveslenmeyin.

GT-I9300 Tapatalk

Komidin lobisi pismanliktir.

₪tapa

Kellenin sonu hiç iyi gözükmüyor Ertuğrul. :D Kara propaganda yapma lütfen. Sana kimse puan vermediyse bizden, şapkanı önüne koy, neden acaba de. Ayrıca bu bizim ne kadar şikeden uzak bir lobi olduğumuzu gösterir. Diğerleri kendi aralarında puanlaşırken, biz hakedene hakettiğini teslim ediyoruz.

Kafamı attırmasaydın ayrılmazdım. Tüm suç senindi Aslan. Yarın öbürgün bakarsın yine yoldaş oluruz.

GT-I9300 Tapatalk

Senin moderatör olmanı neredeyse özel törenle ilan ettik. Hatta ilk komodo ejderi organizatörü de oldun. Diğerlerini neden kıskandın anlamadım. Ben o gün için yeni tayin olan üyelerimizi duyurmuştum. Sen yeni tayin olmamıştın ki. Dolayısıyla boşuna alınganlık yaptın.

Senin moderatör olmanı neredeyse özel törenle ilan ettik. Hatta ilk komodo ejderi organizatörü de oldun. Diğerlerini neden kıskandın anlamadım. Ben o gün için yeni tayin olan üyelerimizi duyurmuştum. Sen yeni tayin olmamıştın ki. Dolayısıyla boşuna alınganlık yaptın.
Kıskanmadım. Külliyen yanlış bilgi. Ama rütbeden sonra beni lobiden dışladın, bir itibarsızlaştırma yaptın, yok saydın gibi hissettim. Belkide ben fazla hassas davrandım, bilemiyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Kıskanmadım. Külliyen yanlış bilgi. Ama rütbeden sonra beni lobiden dışladın, bir itibarsızlaştırma yaptın, yok saydın gibi hissettim. Belkide ben fazla hassas davrandım, bilemiyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Hassas davranmışsın bence. Ayrıca benim herhangi bir üyeyi lobiden dışlama gibi bir yetkim yok. Çünkü bizde başkanlık sistemi değil. Üye olan herkes eşittir. Tüzüğümüzü sen düzenlemiştin. Ne çabuk unuttun? :)

Geri
Üst Alt