55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Çok zor günlerdi, bazen uykumdan kan ter içerisinde Eurovision diye bağırarak uyandığım oldu. :D

Peki kulislerde Eurovision'u tükenmişlik sendromuna tutulduğun için bıraktığın, artık Yimpaş Yozgatspor muamelesi gördüğün için bunu daha fazla kaldıramayıp yarışmayı bıraktığın söylentileri dolanıyor. Var mı aslı astarı?

Peki kulislerde Eurovision'u tükenmişlik sendromuna tutulduğun için bıraktığın, artık Yimpaş Yozgatspor muamelesi gördüğün için bunu daha fazla kaldıramayıp yarışmayı bıraktığın söylentileri dolanıyor. Var mı aslı astarı?

Resmi açıklamayı daha evvel defalarca yaptım. Bir kez daha yapayım. Kedi Lobisinin cengaver moderatörleri Tuncay ve Tuna' ya yapılan operasyona bir tepki olarak protesto hakkımı kullandım. Tevatürlere itibar göstermeyiniz :D

Resmi açıklamayı daha evvel defalarca yaptım. Bir kez daha yapayım. Kedi Lobisinin cengaver moderatörleri Tuncay ve Tuna' ya yapılan operasyona bir tepki olarak protesto hakkımı kullandım. Tevatürlere itibar göstermeyiniz :D

Peki o Tuncay dediğin adam ne ayak ki, hala yarışmalara katılıyor. Ve hangi yüzle katılıyor? :D

Alpay Asma senin bu şampiyonluğun 2010-2011 Fenerbahçe şampiyonluğundan farksız. Biliyorsun değil mi?

Senin şarkıların derken? :D Adamın şampiyon olan şarkısını ile şampiyon oldun.

Aynı yarışma da benim de AEROSMITH-DREAM ON şampiyon olmuştu bu şarkı ile beraber hatırlatırım. :D

Bu yarışma da ROCK severlerin az olduğu bir güne denk gelmese muhtemelen yine şampiyon olacaktı ama 5. oldu.

Aynı yarışma da benim de AEROSMITH-DREAM ON şampiyon olmuştu bu şarkı ile beraber hatırlatırım. :D

Bu yarışma da ROCK severlerin az olduğu bir güne denk gelmese muhtemelen yine şampiyon olacaktı ama 5. oldu.

Olsun, yine de şaibeli bir şampiyonluk. Allah'tan, Yarışma Güvenlik Teşkilatını bıraktım. Yoksa sırf bu nedenle kelleni alırdım. :D

7.şampiyonluğuma hazır mısınız sayın Eurovisiondash'lar. :D
Yok artık :D Kardeşim daha yeni şampiyon olmadın mı sen? :D

Porsuklar ESC' nin Fenerbahçe' sidir. Geçen yarışma da Erman' ın, Mehmet' in şarkısını çaldığını unutmayalım :D
Külliyen yalandır iftiradır :D Ne porsuklar ESC'nin şikebahçesidir ne de Antik Mehmet Bey kardeşimin şarkısı çalınmıştır :D O şarkı ile tekrar katılmayı veyahut yasaklı listesine yazdırmayı unutan mırnav lobisinin hüsnü kuruntularıdır efenim :oley: Gerçekte ise asıl suçlu Evanescence - Bring Me To Life şarkısının alnına "Bu Mehmet'in şarkısıdır katılmak yasaktır" yazmayan Youtube'dur :2aloh1:

@Alpay Asma senin bu şampiyonluğun 2010-2011 Fenerbahçe şampiyonluğundan farksız. Biliyorsun değil mi?
Vallahi Alpay Asma babalar gibi şampiyon olmuştur b.k atmanın lüzumu yoktur kardeşim :D Komodinler olarak mırnav lobisi avuntularına sığınmayınız yakışmıyor :P

Yok artık :D Kardeşim daha yeni şampiyon olmadın mı sen? :D

Külliyen yalandır iftiradır :D Ne porsuklar ESC'nin şikebahçesidir ne de Antik Mehmet Bey kardeşimin şarkısı çalınmıştır :D O şarkı ile tekrar katılmayı veyahut yasaklı listesine yazdırmayı unutan mırnav lobisinin hüsnü kuruntularıdır efenim :oley: Gerçekte ise asıl suçlu Evanescence - Bring Me To Life şarkısının alnına "Bu Mehmet'in şarkısıdır katılmak yasaktır" yazmayan Youtube'dur :2aloh1:

Vallahi @Alpay Asma babalar gibi şampiyon olmuştur b.k atmanın lüzumu yoktur kardeşim :D Komodinler olarak mırnav lobisi avuntularına sığınmayınız yakışmıyor :P

Teknik ekipmandan masallar :D

K.A.P -Bildirim A.Ş-Özel Durum Açıklaması

2Q==

Üyelerimizden Sn. Alpay Asma'nın haklı şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışan bişr avuç marjinal lobiler ve üyeleri hakkında yasal işlemlere başlandığını saygı ile kamuoyuna arz ederiz.

BAL PORSUKLARI LOBİSİ A.Ş

Teknik ekipmandan masallar :D
Biz masallarla değil gerçeklerle yaşarız ağabey :D Masallar ancak kedileri uyutmaya yarar :asd22: Lakin ortada bir masal var ise o da zat-ı alinizin Tuncay ve Tuna modlara yapılan operasyondan dolayı yarışmayı boykot ettiğidir :D Bizim bu masala inanmamızı beklemeyiniz lütfen :D Porsukların yükselişini önceden gördüğünüz için çareyi kendi kendinizi taca atmakta buldunuz :D Soruyoruz... Yalan mı külliyen mi? :D

Biz masallarla değil gerçeklerle yaşarız ağabey :D Masallar ancak kedileri uyutmaya yarar :asd22: Lakin ortada bir masal var ise o da zat-ı alinizin Tuncay ve Tuna modlara yapılan operasyondan dolayı yarışmayı boykot ettiğidir :D Bizim bu masala inanmamızı beklemeyiniz lütfen :D Porsukların yükselişini önceden gördüğünüz için çareyi kendi kendinizi taca atmakta buldunuz :D Soruyoruz... Yalan mı külliyen mi? :D

Bizde dansözlük olmaz, ne diyorsak o :)

Geri
Üst Alt