55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Yok artık :D Kardeşim daha yeni şampiyon olmadın mı sen? :D

Külliyen yalandır iftiradır :D Ne porsuklar ESC'nin şikebahçesidir ne de Antik Mehmet Bey kardeşimin şarkısı çalınmıştır :D O şarkı ile tekrar katılmayı veyahut yasaklı listesine yazdırmayı unutan mırnav lobisinin hüsnü kuruntularıdır efenim :oley: Gerçekte ise asıl suçlu Evanescence - Bring Me To Life şarkısının alnına "Bu Mehmet'in şarkısıdır katılmak yasaktır" yazmayan Youtube'dur :2aloh1:

Vallahi @Alpay Asma babalar gibi şampiyon olmuştur b.k atmanın lüzumu yoktur kardeşim :D Komodinler olarak mırnav lobisi avuntularına sığınmayınız yakışmıyor :P

Seviye yerlerde...

Şampiyonluk yüzü göremeyen mırnav lobisi, rakip lobileri seviyesizlikten vurmaya çalışıyor :D Bu günleri de mi görecektik :2aloh1:

Teşekkürler, kim olursa olsun böyle seviyesizliklere taviz verilmemeli. Sizin gibi moderatörlere sahip olduğumuz için çok şanslıyız sayın Öztürk.
Öncelikle siz ve diğer saygıdeğer üyelerimiz için oluşturulan bu platformun nezih ortamını korumak bizlerin görevi Mehmet Bey. Sayın Erman Bey' in en üst seviyede ceza alması için tüm gayretimi mesaime harcayacağımı bildiririm. Ayrıca Erman Bey' e de en derin teessüflerimi bildiririm.

GT-I9300 Tapatalk

Öncelikle siz ve diğer saygıdeğer üyelerimiz için oluşturulan bu platformun nezih ortamını korumak bizlerin görevi Mehmet Bey. Sayın Erman Bey' in en üst seviyede ceza alması için tüm gayretimi mesaime harcayacağımı bildiririm. Ayrıca Erman Bey' e de en derin teessüflerimi bildiririm.

GT-I9300 Tapatalk
Harcayın harcayın :D Bu kumpaslar hep yasaklı şarkıları kabul etmeyip, yasaklılarla derece yapılmasını engellememden kaynaklanıyor :D Beni doğru yoldan şaşırtamazsınız... :38573:

Lobilere göre şampiyonluklar son durum

KEDİ LOBİSİ

B.Arda Aycan-7 Şampiyonluk

Tolga Aybakan-4 Şampiyonluk

Ali Özer-3 Şampiyonluk

Uğur İz-2 Şampiyonluk

Barış Savaş-2 Şampiyonluk

M.Safa Eker-1 Şampiyonluk

BAL PORSUKLARI LOBİSİ

Alpay Asma-6 Şampiyonluk

Erman Türker-3 Şampiyonluk

Cenk Yelkenci-3 Şampiyonluk

Ozan Tokgöz-1 Şampiyonluk

Ayberk Çetin-1 Şampiyonluk

Yiğit Can Kaplan-1 Şampiyonluk

Serdar Alp Poyraz-1 Şampiyonluk

19-16'lük bir Kedi üstünlüğü mevcut ama ara hızla kapanıyor.

Son düzenleme:

KEDİ LOBİSİ

Ali Özer-3 Şampiyonluk

BAL PORSUKLARI LOBİSİ

Alpay Asma-6 Şampiyonluk

17-13'lük bir Kedi üstünlüğü mevcut ama ara hızla kapanıyor.

EJDER LOBİSİ NEREDE:asd22:

Harcayın harcayın :D Bu kumpaslar hep yasaklı şarkıları kabul etmeyip, yasaklılarla derece yapılmasını engellememden kaynaklanıyor :D Beni doğru yoldan şaşırtamazsınız... :38573:
Olmadı şimdi Erman Bey. O şarkı yasaklı değildi. Listede gözükmediği için yasaklı olamaz. O halde neden listeye uyalım uyarısı yapıyoruz. Değil mi. Ama tüm bu harcamalar onun için değildi. Şimdi daha da hırslandım. Size sonraki açıklamalarımı birazdan Cezalı üyeler sohbet başlığında anlatacağım.

GT-I9300 Tapatalk

KEDİ LOBİSİ

Ali Özer-3 Şampiyonluk

BAL PORSUKLARI LOBİSİ

Alpay Asma-6 Şampiyonluk

17-16 olmasın o kardeşim :D Bizim şampiyonlukların toplamı 16 dikkat edersen :D

Ben de şampiyon oldum lan. Saksı değilim ben.

Olmadı şimdi Erman Bey. O şarkı yasaklı değildi. Listede gözükmediği için yasaklı olamaz. O halde neden listeye uyalım uyarısı yapıyoruz. Değil mi. Ama tüm bu harcamalar onun için değildi. Şimdi daha da hırslandım. Size sonraki açıklamalarımı birazdan Cezalı üyeler sohbet başlığında anlatacağım.

GT-I9300 Tapatalk
Aman yarabbi :D Bi titreme geldi yemin ediyorum :D

Sanırım resmi yarışma da şampiyon olma vaktim gelmiş artık. Bu arada Alpay'ın matematiği oldukça kuvvetli, bunu belirtmeden edemeyeceğim.

KEDİ LOBİSİ

Ali Özer-3 Şampiyonluk

BAL PORSUKLARI LOBİSİ

Alpay Asma-6 Şampiyonluk

Ayıptır sorması Uğur nerede? :D

Edit: Pörsükler şampiyonluk tablosu yaparken bile şampiyonluk çalıyorlar. Boşuna demedik ESC' nin Fenerbahçesi bunlar diye :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt