55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Tuncay Tum hadi kardeşim. Maç başlamadan aç başlığı. Sonra yine maç izliyorum ayağına ortadan kaybolursun.

Eray ÖZTÜRK abi baktın Tuncay uzatıyor, anında sen aç başlığı. Eurovision sahipsiz değildir. Tuncay kardeşimin bunu anlaması gerek.

Aslan Türkoğlu sana da yarışma yetkisi boşuna vermediler. Yapamayacaksan bırak bu işi!

Gördüğünüz gibi kendime de posta koyuyorum beyler. :D

@Tuncay Tum hadi kardeşim. Maç başlamadan aç başlığı. Sonra yine maç izliyorum ayağına ortadan kaybolursun.
@Eray ÖZTÜRK abi baktın Tuncay uzatıyor, anında sen aç başlığı. Eurovision sahipsiz değildir. Tuncay kardeşimin bunu anlaması gerek.
@B. Arda Aycan olmadı bu akşam yasadışı bir yarışma sen ayarlarsın artık abi. :P
@Aslan Türkoğlu sana da yarışma yetkisi boşuna vermediler. Yapamayacaksan bırak bu işi!

Gördüğünüz gibi kendime de posta koyuyorum beyler. :D
Kardeşim iyi misin? :D Durumunu hiç iyi görmüyorum :D

Vah vah... :D

Biriniz yapsın ağabeyler. Ben bıraktığımdan beri durum daha da vahim bir hal almış. :P

Alpay Asma seni de unuttum sanma. 40 yıldır yöneticisin daha tek bir yarışma yapmışlığın yok. Bunun bedelini muhakkak ki, kellenle ödeyeceksin!

Dha durun bır tadını çıkaralım yahu.:D

Beyler işin şakası bir yana, ben programla çalışmayı henüz bilmiyorum. Yoksa yapardım. Emrah yakında detayları anlatacak. İşte o zaman bir sıra yarışmacılığı bırakıp, sizleri organizatör olarak çıldırtacağım.

Beyler işin şakası bir yana, ben programla çalışmayı henüz bilmiyorum. Yoksa yapardım. Emrah yakında detayları anlatacak. İşte o zaman bir sıra yarışmacılığı bırakıp, sizleri organizatör olarak çıldırtacağım.

Yuh! Ne var lan o programı kullanmakta :D Eğitim mi alacan bunun için? :D

Geri
Üst Alt