- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Tuncay Tum hadi kardeşim. Maç başlamadan aç başlığı. Sonra yine maç izliyorum ayağına ortadan kaybolursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tuncay Tum hadi kardeşim. Maç başlamadan aç başlığı. Sonra yine maç izliyorum ayağına ortadan kaybolursun.
@Eray ÖZTÜRK abi baktın Tuncay uzatıyor, anında sen aç başlığı. Eurovision sahipsiz değildir. Tuncay kardeşimin bunu anlaması gerek.
@B. Arda Aycan olmadı bu akşam yasadışı bir yarışma sen ayarlarsın artık abi.![]()
Kardeşim iyi misin?@Aslan Türkoğlu sana da yarışma yetkisi boşuna vermediler. Yapamayacaksan bırak bu işi!
Gördüğünüz gibi kendime de posta koyuyorum beyler.![]()
Kardeşim iyi misin?Durumunu hiç iyi görmüyorum
![]()
Heh!@Alpay Asma seni de unuttum sanma. 40 yıldır yöneticisin daha tek bir yarışma yapmışlığın yok. Bunun bedelini muhakkak ki, kellenle ödeyeceksin!
Evet porsuklar alınmıyacak![]()
Heh!Kelleler de alınmaya başlandı dur bakalım hayırlısı
![]()
![]()
Porsukların hepsi , ejderlerde sadece sen katılamazsın benim yarışmalaraTuncay Tum hadi kardeşim. Maç başlamadan aç başlığı. Sonra yine maç izliyorum ayağına ortadan kaybolursun.
Porsukların hepsi , ejderlerde sadece sen katılamazsın benim yarışmalara![]()
![]()
Beyler işin şakası bir yana, ben programla çalışmayı henüz bilmiyorum. Yoksa yapardım. Emrah yakında detayları anlatacak. İşte o zaman bir sıra yarışmacılığı bırakıp, sizleri organizatör olarak çıldırtacağım.
@Güray Ataman kardeşim kusura bakma. Sıra sana geldi. Yarışma yapamayacaksan eğer, kelleni usluca yere bırak.
Yuh! Ne var lan o programı kullanmaktaEğitim mi alacan bunun için?
![]()
Emrah'ın müsadesini alın ben açarım sıkıntı yokErman Bey milleti sevindirseniz yarişmayi açsaniz. 2 defa üst üste yarişma açan mod olsaniz Emrah Bey dişinda.