- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.Hadi yap bir resimli anlatım da yarışmalar serisine başlayayım.
![]()
Sen aç çocuklara yarışmayı, ben anlatırım sana

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.Hadi yap bir resimli anlatım da yarışmalar serisine başlayayım.
![]()
Emrah'ın müsadesini alın ben açarım sıkıntı yok![]()
Emrah Yıldırım maç günü dışında istediğiniz gün yarışma yapabilirsiniz dedi. Haa illa icazet alacaksan Cenk Yelkenci halkın admini buyursun.Emrah'ın müsadesini alın ben açarım sıkıntı yok![]()
Eh olsun o kadarSen açma ağabey ben sonuncu oluyorum sen açınca![]()
Açarsan lütfen porsukları alma ağabeyEh olsun o kadarDoların yeşili konuşur kardeşim
![]()
Sen aç çocuklara yarışmayı, ben anlatırım sana![]()
Eh olsun o kadarDoların yeşili konuşur kardeşim
![]()
@Emrah Yıldırım maç günü dışında istediğiniz gün yarışma yapabilirsiniz dedi. Haa illa icazet alacaksan @Cenk Yelkenci halkın admini buyursun.
Yapalım mı Cenk?
Öyle birşey dediğini bilmiyordumAbi maç günleri hariç hiçbir sorun olmuyor Emrah adminimiz öyle demişti.
Olm ben hali hazırda porsuğum zatenAçarsan lütfen porsukları alma ağabey![]()
![]()
Kimseden icazet almayız hamdolsun konuyu saptırmayalım :asd22: Sonuçta adam adminBu çocuğa n' olmuş böyle yav, üzüldüm valla. Sen icazet alacak adam mıydın be Erman![]()
Kimseden icazet almayız hamdolsun konuyu saptırmayalım :asd22: Sonuçta adam admin![]()
Sen katılmazsan açmıyorum ağabeyYav bırak, icazet almazmışAç hadi çocuklar yarışma bekliyor
![]()
Yav bırak, icazet almazmışAç hadi çocuklar yarışma bekliyor
![]()
Sen katılmazsan açmıyorum ağabeyMadem o kadar konuştun katılacan yapacak birşey yok
![]()