- 6 Eylül 2014
- 94.059
- 64.842
- 4.608
Sanırım resmi yarışma da şampiyon olma vaktim gelmiş artık. Bu arada Alpay'ın matematiği oldukça kuvvetli, bunu belirtmeden edemeyeceğim.
ahmet abi ile sen bizim tavşan atletlerlisiniz:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım resmi yarışma da şampiyon olma vaktim gelmiş artık. Bu arada Alpay'ın matematiği oldukça kuvvetli, bunu belirtmeden edemeyeceğim.
Çok güldüm buna ya. Rahmetli Erol Büyükburç' un sitemkâr sözleri aklıma geldi.Ben de şampiyon oldum lan. Saksı değilim ben.
tipik bjk gibi kimse kaale almiyorEJDER LOBİSİ NEREDE:asd22:
tipik bjk gibi kimse kaale almiyor
₪tapa
Kim üclememe yardim ederse. (Ejderler hariç)Ertuğrul sen ne zaman atıyorsun bizim lobiye imzayı![]()
Kim üclememe yardim ederse. (Ejderler hariç)
₪tapa
Kim üclememe yardim ederse. (Ejderler hariç)
₪tapa
Bazen şaşırtıyorlar bu yarışmada çok iyi puan geldi. Sonuçta ejder gibi değiller pas geçmek olmaz.Senin şarkılara Pörsüklerden puan beklemiyorsun herhalde, senin gibi tecrübeli bir yarışmacıya yakıştıramadım![]()
O avatarla biraz zor kardeşim :asd22:Sanırım resmi yarışma da şampiyon olma vaktim gelmiş artık. Bu arada Alpay'ın matematiği oldukça kuvvetli, bunu belirtmeden edemeyeceğim.
Bu devirde lobisiz zorBizi takan yok adasim. Lobisizlere deger verilmiyor![]()
O avatarla biraz zor kardeşim :asd22:
Bu devirde lobisiz zorHeisenberg'den kedi veya komidin olmaz :asd22: Bal Porsuklarına bekleriz kardeşim
Sen BPL'ye yakışırsın
![]()
Hep Emrah'ın yüzünden bunlarHem küfürbaz, hem şekilcisana teknik ekiplik yaramadı Erman bey kardeşim, tuhaf bir adam oldun iyice
![]()
Hep Emrah'ın yüzünden bunlar![]()
Bu arada doğrudur şekilciyiz hamdolsun;
![]()
![]()
![]()
56. açılır elbet sorun değil lakin sonuçların ikinci yarısında düşen layk miktarından rahatsızım56. yi aç abi. Bekliyoruz geçen yarişmanin hizlisiniŞarkim hazir şampiyonum
![]()
Ağabey sen porsuklardansın değil mi?Beyler bugün açılacaksa bir saat belirleyin duyurularda açıklayın millet ona göre gardını alsın
52. yarişma geçeli baya oldu be aslancim. Biz 56. yarişmayi gözlüyoruz
56. açılır elbet sorun değil lakin sonuçların ikinci yarısında düşen layk miktarından rahatsızım:asd22:
Evet porsuklar alınmıyacakBelirli sayıda like vermeyen bir sonraki yarışmaya alınmasın. :asd22: