55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Bu bakış açısıyla san marinoda dimdik ayakta diyebiliriz o zaman. :D

₪tapa

Ejder lobisi her yarışmada tarafsız şikesiz stratejisiz puanları dağıtmaya devam ediyor.

Ejderlerin puanlarıyla kürsü gören lobileri adaletli yorum yapmaya davet ediyoruz.

Aksi takdirde kendi aramızda puanlaşmaya başlayıp ilk 3 sırayı kapmayı biz de biliriz.

r-56-UP-large570.jpg

56 yarın açılabilir gibi duruyor. Bugün olmaz maç var :)

Hatasiz kul olmaz. Yaptik bir hata ejderler gibi lobilerin bjksinden ibaret topluluğun kuru vaatlerine inandik.

Porsuk ve kedilerden puan yağdı onlar sayesinde 6. bitirdim. 1 puan bile mi gelmez ya böyle lobi anlayisi mi olur. Ayrica dün bazı lobi üyeleri bok gibi sarki demek suretiyle lobidasina hakaret etti. Bu lobide birlik ve düzen yok. Lobilerin en kötüsü ejderlerdir. Yaşasın porsuklar, kediler ve bağımsızlar.:D

₪tapa

Artık kelleni ben bile kurtaramam Ertuğrul. :D

Artık kelleni ben bile kurtaramam Ertuğrul. :D
Ben görevimi fazlasıyla yapmışım. Fazla şikeye meyil vermeden ejderlere puanları verdim. Ama karşılığında ihanetten başka birşey göremedim.

Komidin ejderleri biliyorum ki sizin içinizde de iyiler var yol yakınken geri dönün. Bu lobinin gidişi iyi değil.Ejder lobisi sizi ileriye götürmez. Denize düştüğünüzde ayağınıza bağlanan taştır, zincire vurulduğunuzda ayağınızda prangadır. Bu yükten bir anca kurtulmalısınız.:)

Geri
Üst Alt