55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Vay arkadaş adam benim düzenleyeceğim yarışma için şarkı saklamış ahahahhah :D Mantıklı :asd22:

Bu arada 6. yıldızı taktığında yarışma düzenleme sözü vermiştin hatırlatırım :P Gelecek hafta içi bu şampiyonluğun şerefsine senden de bir yarışma bekliyoruz kardeşim haberin ola :D

Söz veremiyorum ağabey şu an için cidden yapmak istiyorum ama yarışma günleri hariç forum da çok online olamıyorum efektif okul sebebi ile.

Salı günü hoca ile görüşeceğim eğer çok düzeltme vermezse ve şu 2 haftadır yapamadığım hesap işini halledersem hafta içi açmak istiyorum bende.

Bariş Savaş Sen kedi lobisindendin demi renktaş

images

Bazen forum yapıyor böyle terbiyesizlikler. :) Geçen başka bir mevzuuda bende de olmuştu.

Kapalıydı evet.

GT-I9300 Tapatalk
Yapma yav :D O zaman buna göre davranırım ben de bundan sonra :D Kilit açıldı mı diye kontrol etmek lazımmış demek :)

sal 56yı birder size müzik dersi vereceğim

Ejderler moralinizi bozmayın. Düzelecek her şey.

Tuncay ile ben alpayi şampiyon yaptik yalniz. Bu utanç 2 mizin.

Alpay, Tanju, tebrikler

Erman Bey agir elinize saglik. Ben sabaha bekliyordum sonucu:asd22:
Ne yapalım arkadaş siz istediniz illa haftasonu yap diye normalde salı günü yapacaktım :D :D Ben de eşek değilim elbet kırmak istemedim ESC tutkunlarını fakat bu haftasonu günlerinde yaptığım son yarışma olmuştur ondan eminim :asd22: Bundan böyle haftaiçi pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri dışında yarışma işine kalkışacağımı sanmıyorum :)

Normalde sonuçların açıklanmasına çok daha fazla özenirdim ve daha keyifli hale getirmesini bilirdim lakin acele edince olmuyor :) Cumartesi ve Pazar tüm gün evde değilken ve sadece akşamdan itibaren çalışarak bu yarışmayı düzenlemeye çalıştım. Özellikle azami dikkat göstermediğim için puanlama aşaması yavaş oluyor. Ama mesela bugün evde olsaydım puanları yavaş yavaş eklerdim hatta belki heyecan olsun diye bir kısım 12 puanı sona atardım :D Görsel olarak daha farklı şeyler yapabilirdim :D Ama sıkışık olunca zaman dar olunca olmuyor :red: Puanları direkt olarak gönderilme sırasına göre hesapladım.

Neyse sonuç olarak hatalarımız kusurlarımız olduysa affola ;)

Ben yarışma yaparsam porsukların üyesi olan Alpay Asma benim düzenlediğim yarışmaya katılamayacağını huzurunuzda bildirmek isterim. Bu yarışmada benden puan aldı yeter sana Alpay :)

Saygılarımla :D :)

Ben yarışma yaparsam porsukların üyesi olan @Alpay Asma benim düzenlediğim yarışmaya katılamayacağını huzurunuzda bildirmek isterim. Bu yarışmada benden puan aldı yeter sana Alpay :)

Saygılarımla :D :)

Modluktan indiririz admin yaparız usta seni. :D

O elamana ben de kılım uzun süredir.

Ne yapalım arkadaş siz istediniz illa haftasonu yap diye normalde salı günü yapacaktım :D :D Ben de eşek değilim elbet kırmak istemedim ESC tutkunlarını fakat bu haftasonu günlerinde yaptığım son yarışma olmuştur ondan eminim :asd22: Bundan böyle haftaiçi pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri dışında yarışma işine kalkışacağımı sanmıyorum :)

Normalde sonuçların açıklanmasına çok daha fazla özenirdim ve daha keyifli hale getirmesini bilirdim lakin acele edince olmuyor :) Cumartesi ve Pazar tüm gün evde değilken ve sadece akşamdan itibaren çalışarak bu yarışmayı düzenlemeye çalıştım. Özellikle azami dikkat göstermediğim için puanlama aşaması yavaş oluyor. Ama mesela bugün evde olsaydım puanları yavaş yavaş eklerdim hatta belki heyecan olsun diye bir kısım 12 puanı sona atardım :D Görsel olarak daha farklı şeyler yapabilirdim :D Ama sıkışık olunca zaman dar olunca olmuyor :red: Puanları direkt olarak gönderilme sırasına göre hesapladım.

Neyse sonuç olarak hatalarımız kusurlarımız olduysa affola ;)

Şaka yapiyorum. Rahat rahat çayimi içtim. Beni en son kürsüye koyman güzel oldu abi . assolist gibi en son çiktim sahneye:D

MaDEM Sali diyorsun. Sali gün hizlisini yap bize:asd22:

Şaka yapiyorum. Rahat rahat çayimi içtim. Beni en son kürsüye koyman güzel oldu abi . assolist gibi en son çiktim sahneye:D
Aynen mırnav lobisinden de kürsüye birini çıkardık :D B. Arda Aycan ağabey bu aralar bana pek yüz vermiyor ama biz yine de görevimizi şikeden şaibeden azade olarak dürüst bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz :D :D

MaDEM Sali diyorsun. Sali gün hizlisini yap bize:asd22:
Ahahahhahah :D :D

Söz veremiyorum ağabey şu an için cidden yapmak istiyorum ama yarışma günleri hariç forum da çok online olamıyorum efektif okul sebebi ile.

Salı günü hoca ile görüşeceğim eğer çok düzeltme vermezse ve şu 2 haftadır yapamadığım hesap işini halledersem hafta içi açmak istiyorum bende.
Arkadaş ne bitmez tezin varmış senin de :D Ben böyle birşey görmedim :D

Mehmet Arslaner Antik Mehmet Bey kardeşim iki yarışma üst üste porsuk şampiyonluğu sonrası yorumlarınızı rica ediyoruz :D Görüyorum sizi konuya bakıyorsunuz buyrun mikrofon sizde :D

Aynen mırnav lobisinden de kürsüye birini çıkardık :D @B. Arda Aycan ağabey bu aralar bana pek yüz vermiyor ama biz yine de görevimizi şikeden şaibeden azade olarak dürüst bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz :D :D

Ağabey 100 sayfa oldu hala bitmedi düşün. Tez olimpiyatlarına sokacak herhalde beni hocam. :D

Aynen mırnav lobisinden de kürsüye birini çıkardık :D B. Arda Aycan ağabey bu aralar bana pek yüz vermiyor ama biz yine de görevimizi şikeden şaibeden azade olarak dürüst bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz :D :D

Ben foruma üye olduğumda Alpay aynı spam mesajı atıyordu.

Birde teldeyim, okuldayım, şarjım az, yarışma açılırsa benide yazın spamı gözde bu aralar.
Alpay Asma tebrikler bu arada :D

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt