55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Leann Rimes dinleyen porsuk mu olur ya, sizin lobi cok bozdu son donemde.
Olsun :D Rock menşeili olsakta hemen hemen her türde müziğe saygımız vardır :D Unutmayalım ki müzik evrenseldir :P Ayrıca porsuklar birkaç kardeşimiz dışında bu yarışmada neredeyse yok gibiydi :) Porsuklar çoğunlukta olsa ve ben de yarışmacı olsam Metallica'nın durumu daha iyi noktalarda olabilirdi kabul :D

Bu arada Kediler lobisi şahinler ve küskünler kanadı olarak ikiye ayrıldı sanırım. Sürü dağılmak üzere.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Tebrikler Alpay, Tanju ve Barış :hat:

Ben foruma üye olduğumda Alpay aynı spam mesajı atıyordu.

Birde teldeyim, okuldayım, şarjım az, yarışma açılırsa benide yazın spamı gözde bu aralar.
@Alpay Asma tebrikler bu arada :D

GT-I9300 Tapatalk
Hiç sorma :D Herşeyi çifter çifter atıyor kardeşim bu aralar ne olur olmazcı tam :D Sanki ESC hayatında çok pişti veya yasaklı oldu ya :D Şampiyonluk için çılgın atıyordu resmen ve çok şükür şampiyonluğuna kavuşturduk Alpay Asma kardeşimi :D

Bir insan ısrarla her gün yarışma konusuna "Yarışma açılırsa beni de yazdırın" yazar mı yahu? :D :D

Bu arada bildirimlerde üç haneyi gördük hamdolsun :asd:

ZDJqNa.jpg

Limb bizkit i yediniz ya la
2pac
Dr dree
Sinead o connor

Farkli evrenlerdeyik

The muse gibi bir gruptan bile bir sarki katilmis bu yarismalara hiç olmasin diye onlada katilamdim ,gorillaz yok anastasia yok !!!

Hiç sorma :D Herşeyi çifter çifter atıyor kardeşim bu aralar ne olur olmazcı tam :D Sanki ESC hayatında çok pişti veya yasaklı oldu ya :D Şampiyonluk için çılgın atıyordu resmen ve çok şükür şampiyonluğuna kavuşturduk @Alpay Asma kardeşimi :D

Bir insan ısrarla her gün yarışma konusuna "Yarışma açılırsa beni de yazdırın" yazar mı yahu? :D :D

Yok onun sebebi cidden evin internet hattı arızalı gün içinde sürekli gidip geliyor. Tıklıyorum gönder'e gitmiyor. Net geliyor 2 tane gidiyor. :D

Ama dün PM kutun dolu diye şarkıyı 2.kez attım o ayrı.

55 yarışmanın 53'üne katıldım ağabey, 1. yarışma dahil olmak üzere. Hafta içi 12 saat okuldayım eve 1'de geliyorum 1 dönemdir ondan o taciz mesajları da.

Yok onun sebebi cidden evin internet hattı arızalı gün içinde sürekli gidip geliyor. Tıklıyorum gönder'e gitmiyor. Net geliyor 2 tane gidiyor. :D

Ama dün PM kutun dolu diye şarkıyı 2.kez attım o ayrı.

55 yarışmanın 53'üne katıldım ağabey, 1. yarışma dahil olmak üzere. Hafta içi 12 saat okuldayım eve 1'de geliyorum 1 dönemdir ondan o taciz mesajları da.

En son katılmadığın yarışma kaçıncıydı?

Geri
Üst Alt