- 14 Haziran 2009
- 29.772
- 14.744
- 2.868
Doğrudur ağabey kolay gelsin sanaEstafurullah ne kusuru yav, bu aralar doğru dürüst foruma girdiğim yok ki
Menşınlarıma bir süredir tepki alamayınca acaba dedim bir sıkıntı mı var Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur ağabey kolay gelsin sanaEstafurullah ne kusuru yav, bu aralar doğru dürüst foruma girdiğim yok ki
Menşınlarıma bir süredir tepki alamayınca acaba dedim bir sıkıntı mı var En son katılmadığın yarışma kaçıncıydı?
Bu arada bildirimlerde üç haneyi gördük hamdolsun
![]()
Doğrudur ağabey kolay gelsin sanaMenşınlarıma bir süredir tepki alamayınca acaba dedim bir sıkıntı mı var
Yok diyorsan tamamdır ağabey
Umuyorum ki senin yarışmacı olduğun bir offical yarışmanın düzenlemesini de yapmak nasip olur diyelim
ley: Lakin gördüğün üzere doların yeşili ağır basıyor ve porsuklar dışında şampiyon çıkamıyor :asd22:
Doğrudur ağabey kolay gelsin sanaMenşınlarıma bir süredir tepki alamayınca acaba dedim bir sıkıntı mı var
Yok diyorsan tamamdır ağabey
Umuyorum ki senin yarışmacı olduğun bir offical yarışmanın düzenlemesini de yapmak nasip olur diyelim
ley: Lakin gördüğün üzere doların yeşili ağır basıyor ve porsuklar dışında şampiyon çıkamıyor :asd22:
Ben sine-i millete döndüm yakın zamanda yarışacağımı hiç sanmıyorum![]()
Biz de puan transferleri dolar bazında olduğu için tespit etmeniz pek mümkün görünmüyor tetikçi bey kardeşimSonuçları kontrol ediyorum şimdi, inceleme sonrası geri dönüş yapacağım.
Erman Türker eline ve emeğine sağlık, görseller falan iyiydi. Benden geçer not aldın, gurur duymalısın Tam hatırlamıyorum ama Cenk'in şampiyon olduğu Ezginin Günlüğü ile bir yarışma vardı ona katılmamıştım. 5.yarışma sonrası 6. yarışma da şampiyonu jüri yapma olayı vardı ona da girmemiştim.
Bunlar dışında olmadı galiba.

Yok artık daha neler6.5 saatte sonuç açıkladın, yüksek rakam normal yani, havalara girme Erman bey kardeşim.![]()
Mümkün değil inanmamTokmak, Arda abi olmasın Erman ? Hafif şüphelenmedim değil![]()
HaydaaBen sine-i millete döndüm yakın zamanda yarışacağımı hiç sanmıyorum![]()
Sen bile geçer not verdiysen tamamdır bu iş@Alpay Asma Tebrik ediyorum sonunda şeytanın bacağını kırdın@Erman Türker eline ve emeğine sağlık, görseller falan iyiydi. Benden geçer not aldın, gurur duymalısın
.
Haydaaa. Niye yahu. Sonra ki yarışma dönersin diye bekliyordum ben.
HaydaaNeden ağabey? ESC demek sen demek, sen demek ESC demek
Şarkılarından ESC tutkunlarını mahrum mu bırakacaksın?
![]()
Sen bile geçer not verdiysen tamamdır bu işÖnümüzdeki dönemde ciddi ciddi ticarete dökerim ben bu işi
![]()
Bir önceki yarışma Tuncay ile Tuna' ya yapılan operasyonu protesto ettim, bu yarışma canım istemedi, önümüzdeki yarışma yine Tuncay ile Tuna' ya yapılan operasyonu protesto edicemley:
ESC'ye katılmamanı anlayışla karşılayabilirim ama forumda aktif olmamanı affedemem abi kusura bakma.