55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Estafurullah ne kusuru yav, bu aralar doğru dürüst foruma girdiğim yok ki
Doğrudur ağabey kolay gelsin sana :hat: Menşınlarıma bir süredir tepki alamayınca acaba dedim bir sıkıntı mı var :D Yok diyorsan tamamdır ağabey :D Umuyorum ki senin yarışmacı olduğun bir offical yarışmanın düzenlemesini de yapmak nasip olur diyelim :oley: Lakin gördüğün üzere doların yeşili ağır basıyor ve porsuklar dışında şampiyon çıkamıyor :asd22:

En son katılmadığın yarışma kaçıncıydı?

Tam hatırlamıyorum ama Cenk'in şampiyon olduğu Ezginin Günlüğü ile bir yarışma vardı ona katılmamıştım. 5.yarışma sonrası 6. yarışma da şampiyonu jüri yapma olayı vardı ona da girmemiştim.

Bunlar dışında olmadı galiba.

Bu arada bildirimlerde üç haneyi gördük hamdolsun :asd:

ZDJqNa.jpg

6.5 saatte sonuç açıkladın, yüksek rakam normal yani, havalara girme Erman bey kardeşim. :D

Doğrudur ağabey kolay gelsin sana :hat: Menşınlarıma bir süredir tepki alamayınca acaba dedim bir sıkıntı mı var :D Yok diyorsan tamamdır ağabey :D Umuyorum ki senin yarışmacı olduğun bir offical yarışmanın düzenlemesini de yapmak nasip olur diyelim :oley: Lakin gördüğün üzere doların yeşili ağır basıyor ve porsuklar dışında şampiyon çıkamıyor :asd22:

Ben sine-i millete döndüm yakın zamanda yarışacağımı hiç sanmıyorum :D

Tokmak, Arda abi olmasın Erman ? Hafif şüphelenmedim değil :D

Sonuçları kontrol ediyorum şimdi, inceleme sonrası geri dönüş yapacağım.
Biz de puan transferleri dolar bazında olduğu için tespit etmeniz pek mümkün görünmüyor tetikçi bey kardeşim :D

Yalnız ne evanescence'miş arkadaş :D Kedi lobisinden azılı düşmanımdı şimdi tam düşman oldu adam :D :D

Alpay Asma Tebrik ediyorum sonunda şeytanın bacağını kırdın :hat: Erman Türker eline ve emeğine sağlık, görseller falan iyiydi. Benden geçer not aldın, gurur duymalısın :D.

Tam hatırlamıyorum ama Cenk'in şampiyon olduğu Ezginin Günlüğü ile bir yarışma vardı ona katılmamıştım. 5.yarışma sonrası 6. yarışma da şampiyonu jüri yapma olayı vardı ona da girmemiştim.

Bunlar dışında olmadı galiba.

45 yarışmalık seri yapmışsın :hat:

Tokmak Arda ama Yılmazz beyler kanıtsız bir biçimde söylüyorum bunu. :D

Haydaaa. Niye yahu. Sonra ki yarışma dönersin diye bekliyordum ben.

Bir önceki yarışma Tuncay ile Tuna' ya yapılan operasyonu protesto ettim, bu yarışma canım istemedi, önümüzdeki yarışma yine Tuncay ile Tuna' ya yapılan operasyonu protesto edicem :oley:

Sen bile geçer not verdiysen tamamdır bu iş :D Önümüzdeki dönemde ciddi ciddi ticarete dökerim ben bu işi :D

Hakikaten iyi düzenledin ama görseller falan iyiydi. Red Lion Creative olmanın avantajlarını sergiledin yani :D

Tokmak konusunda o kadar emin olma derim, ummadık taş baş yarar demişler :D

Bir önceki yarışma Tuncay ile Tuna' ya yapılan operasyonu protesto ettim, bu yarışma canım istemedi, önümüzdeki yarışma yine Tuncay ile Tuna' ya yapılan operasyonu protesto edicem :oley:

Tuncay ve Tuna'ya operasyon yapılmadı ama yarışma da. :D

Seni kandırmışlar ağabey, spekülasyon bunlar. Tükenmişlik sendromuna girdin herhalde. Gel 10. yıldıza yürü. :)

Geri
Üst Alt