Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.910
- 23.465
- 3.723
@Alpay Asma Kardeşim yine flood yapmayı becermişsin bravo![]()
Bu sefer neyi flood'ladım ya.
Bir gariplik var o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alpay Asma Kardeşim yine flood yapmayı becermişsin bravo![]()
Ee oldu mu şindi bea?
Bu aralar böyle maalesef
Bu yarışmadada bana operasyon yapıldıTuncay ve Tuna'ya operasyon yapılmadı ama yarışma da.
Seni kandırmışlar ağabey, spekülasyon bunlar. Tükenmişlik sendromuna girdin herhalde. Gel 10. yıldıza yürü.![]()
Ee oldu mu şindi bea?ley: Ağabey bak sen yarışmaya katılmayınca @Ozan Tokgöz beyefendi de teşrif etmiyorlar
Bu sıkıntıyı çözmeliyiz olmuyor böyle
Nerede ezeli rakip ebedi dostluğun simgesi Kedi Lobisi - Porsuk Lobisi rekabeti?
![]()
Tokmak ile ilgili mesajın demin bende arka arkaya iki tane gözüküyordu şimdi düzelmiş sildin mi ne yaptınBu sefer neyi flood'ladım ya.
Bir gariplik var o zaman.
Bu yarışmadada bana operasyon yapıldı![]()
Yarışma anlamını yitirmeye başlar lobi liderleri teşrif etmez ise.![]()
Tokmak ile ilgili mesajın demin bende arka arkaya iki tane gözüküyordu şimdi düzelmiş sildin mi ne yaptın![]()
Kızıl aslanız hamdolsun :asd22:Hakikaten iyi düzenledin ama görseller falan iyiydi. Red Lion Creative olmanın avantajlarını sergiledin yani![]()
Sen böyle diyorsan birşeyler var o zamanTokmak konusunda o kadar emin olma derim, ummadık taş baş yarar demişler![]()
Ben sonuçtan ciddi derecede rahatsızım bunun acısını çıkaracam merak etmeyinKesinlikle yalan bunlar.
Lana ile niye girdin daha geçen yarışma ilk 5-6 yapmışken oğlum benim ne suçum var.
@Erman Türker Erman sen görüyorsundur, 6 kayıtlı üye bu başlığa bakıyor, 1 tanesi gizli modda... Kim o ?![]()
Olabilir vallahi aynenAğabey senin uyku gelmiş bence.
Yok öyle bir şey. Silmedim kesinlikle.
Vallahi inanırımBiz Ozan' la başka forum bulduk orada takılıyoruz dermişim![]()
Konulara oy verdik tartismalar ne zaman yapilacak? Belki biraz degisiklik iyi gelir.
O genellikle Ozan Tokgöz beyefendi oluyorlar lakin bu sefer Ali Ozer olabilir@Erman Türker Erman sen görüyorsundur, 6 kayıtlı üye bu başlığa bakıyor, 1 tanesi gizli modda... Kim o ?![]()
Ne merakli adamsin Mehmet yahu.![]()
İsteseler bile bulamazlar ağabey başka GSC gibi aktif bir Galatasaray forumu yokVallahi inanırımVe gerçeklik payı var ise bunun acısını çıkarırız ikinizden de
![]()
![]()