55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durduk yere mi banlandın. gecen hafta fenerin ucagı düşsün muhabbeti yaptın bugün ftye dolandırıcı imasında bulundun direk hukuki sorun bunlar senin gibi biri ile uğraşmak zorunda mı forum hukuki olarak
Simdi sana 10 tane benden daha agir yazani alinti olarak yapistiririm.

Benim dedigimin 1001 kat daha agirini, benim anladigimi fatih altayli quote dememe ragmen kendisi acik acik dedi

Hukuksal anlamda bir halt yok anladigin kadariyla. Tabiki takintili oldugundan dolayi normal karsiliyorum

Sülün Osmani rahmetle analım.

hiç etmek! 3 verip 6 almış adam!
Arda Turan sen misin?

Bu adam bu kadına para niye vermiş? Kadın paran 3'se 6 yapıcaz demiş. O yüzden vermiş. Ben ortada problem göremiyorum. Durup dururken Semih'e vahiy gelip dur ben şu Serpil'e para vereyim dememiş herhalde.

bi insan neden doymayı bilmez. herkes yine 15 yaşında olsa ve deseler Multi milyoner olacaksın herkes hemen kabul ederdi, dertleri hala daha fazla olsun. Bence iyi olmuş

Ya diyelim kadın dolandırıcıda bu parayı yatıranlar çok mu zeki. Bir dünya paranız var ve siz gidip sıradan bir banka müdürü ile bu işeleri yapıyorsanız şayet zaten dolandırılmayı da zemin hazırlıyorsunuz zaten.

Hadi Terim, Selçuk, Muslera'yı geçtim Semih Kaya, Emre Çolak bu paraları nasıl kazanmışlarda buraya gömmüşler.

Ya diyelim kadın dolandırıcıda bu parayı yatıranlar çok mu zeki. Bir dünya paranız var ve siz gidip sıradan bir banka müdürü ile bu işeleri yapıyorsanız şayet zaten dolandırılmayı da zemin hazırlıyorsunuz zaten.

Hadi Terim, Selçuk, Muslera'yı geçtim Semih Kaya, Emre Çolak bu paraları nasıl kazanmışlarda buraya gömmüşler.
Kazandılar çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt