Ucu boktan bir yere çıkıyor bu işin bana kalirsa.
Kadin net dolandirmis, futbolcular saf hatta onde kosani tabi safliga sebep olan ise kurumun kendi calisani ve kendisi bizzati. Evraklar var, giris cikis deniyor ama net bir belge de goremedik. Arda ve digerleri hatta Terim parayi Bankadan cikarma telasinda cunku Arda'nin telefonun gorusmeleri bunu dogruluyor (mudur ile). Bakalim yargi sureci sonucunda nasil bir karar cikacak ama sunu biliyoruz birileri yine korunacak.
Simdi asil konuya geleyim. Ben son iki saat icinde 2-3 ayri video izledim.
Rast gele akisa dusen (youtube'da) bu konu ile alakali. Istisnasiz hepsi fenevli tipler.
1- Sekip Mosturoglu
2- Lube Ayar mi ne haltsa sonradan hatirladim kim oldugunu Azize'nin kirigiydi kendisi.
Bakiyoruz bu isimler $ike sorusturmasindaki bas aktorler hatta ceza almis isimler. Arada bir tip var ki Emre B. . Bu olay benim icime sinmiyor, birileri harcanmak isteniyor ve Galatasaray'imizda olaya cekiliyor bir sekilde. Bir insani ozellikle mesgul ve zengin insani dolandirmak gercekten kolay bir durum ama bunu bir kuruma yikmak ise tamamen organize kotuluk ve yanlis bir intikam duygusu. Bunu yemeyiz, onu belirtelim.