55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu olay banka üzerinden ft ye döndü. banka sanki hiç haberi yokmuş gibi salağa yatıyor. Dolandırıcılığı kendi elemanı ft ile yapıp onu kara geçirmiş gibi anlatıyor.
ya hocam bilemem kim suclu ama benım bahsettigim dündar tayfanın olayları bize baglamaya calısması

ve ftye gecmiste kinleri oldugu icin hoca üzerinden bu olayları göstermesi

beni bilen bilir ftyi pek sevmem ama bizide işin icine katmaya calısıyorlar her durumda

gecen hafta murat agırel eyüp baskanı hakkında haber yaparken gs kongre üyesi diye yaptı

ya hocam bilemem kim suclu ama benım bahsettigim dündar tayfanın olayları bize baglamaya calısması

ve ftye gecmiste kinleri oldugu icin hoca üzerinden bu olayları göstermesi

beni bilen bilir ftyi pek sevmem ama bizide işin icine katmaya calısıyorlar her durumda

gecen hafta murat agırel eyüp baskanı hakkında haber yaparken gs kongre üyesi diye yaptı
demek istediğim bu olayın ta en başında yalı bebesinin ft ye olan kini geliyor olabilir. tezgahı kurdurup, bu şekilde saldırtmak amacı gütmüş olabilir.
Rezan ın gösterdiği belge baya baya banka ile imzalanmış ve onların dahilinde olduğu bir şey.

demek istediğim bu olayın ta en başında yalı bebesinin ft ye olan kini geliyor olabilir. tezgahı kurdurup, bu şekilde saldırtmak amacı gütmüş olabilir.
Rezan ın gösterdiği belge baya baya banka ile imzalanmış ve onların dahilinde olduğu bir şey.
olayın ele alınış bicimi futbolcular ac gözlü tefeciye para verip yüksek faiz beklemıs gibi anlatılıyor

bizde bankacı ile calısıyoruz kadın ne oran verirse o faizi yapıyoruz

kadın bunlara özel fon demiş adamlarda 12 yıllık banka müdürü diye inanmış tamamen, neden bu konusulmuyor anlamıs degilim

adamlara suclu muamelesi yapıyorlar bu adamların kazandıgı paranın nerden geldigi belli sonucta yasadışı kazanmadılar yıllarca top oynadılar

bu olay banka üzerinden ft ye döndü. banka sanki hiç haberi yokmuş gibi salağa yatıyor. Dolandırıcılığı kendi elemanı ft ile yapıp onu kara geçirmiş gibi anlatıyor.
Ft para bile yatırmamış. Bddk raporunda herkesin yatırdıklarını söyledi rezan

Ft para bile yatırmamış. Bddk raporunda herkesin yatırdıklarını söyledi rezan
anlamadım tam dediğini renktaş.

olayın ele alınış bicimi futbolcular ac gözlü tefeciye para verip yüksek faiz beklemıs gibi anlatılıyor

bizde bankacı ile calısıyoruz kadın ne oran verirse o faizi yapıyoruz

kadın bunlara özel fon demiş adamlarda 12 yıllık banka müdürü diye inanmış tamamen neden bu konusulmuyor anlamıs degilim
zengin müşterilere bankalar sana bana sunduğum imkanlardan farklı imkanlar sunuyorlar. Ama kadın ama kadın+banka ama sadece banka çalışanını kullanarak yapmış bu işi. He zerre üzülmem zenginin bu şekilde para kaybetmesine ama dediğin gibi suçlu sanki bizimkiler gibi anlatıyor sözcü ve halk tv organları günlerdir.

anlamadım tam dediğini renktaş.

zengin müşterilere bankalar sana bana sunduğum imkanlardan farklı imkanlar sunuyorlar. Ama kadın ama kadın+banka ama sadece banka çalışanını kullanarak yapmış bu işi. He zerre üzülmem zenginin bu şekilde para kaybetmesine ama dediğin gibi suçlu sanki bizimkiler gibi anlatıyor sözcü ve halk tv organları günlerdir.
Ft düşmanları olayı oraya çekmeye çalışıyor da adamın dahli yok gibi

fatih hoca bukadar üzerine yıkılmaya ugrasılan suçlamalara ragmen hala susması büyük talihsizlik

6:18den itibaren başlıyor bu mevzu.

Cansu Şimşek programa katıldıktan sonra müthiş bilgiler paylaşıyor.

Ucu boktan bir yere çıkıyor bu işin bana kalirsa.

Kadin net dolandirmis, futbolcular saf hatta onde kosani tabi safliga sebep olan ise kurumun kendi calisani ve kendisi bizzati. Evraklar var, giris cikis deniyor ama net bir belge de goremedik. Arda ve digerleri hatta Terim parayi Bankadan cikarma telasinda cunku Arda'nin telefonun gorusmeleri bunu dogruluyor (mudur ile). Bakalim yargi sureci sonucunda nasil bir karar cikacak ama sunu biliyoruz birileri yine korunacak.

Simdi asil konuya geleyim. Ben son iki saat icinde 2-3 ayri video izledim.

Rast gele akisa dusen (youtube'da) bu konu ile alakali. Istisnasiz hepsi fenevli tipler.

1- Sekip Mosturoglu
2- Lube Ayar mi ne haltsa sonradan hatirladim kim oldugunu Azize'nin kirigiydi kendisi.

Bakiyoruz bu isimler $ike sorusturmasindaki bas aktorler hatta ceza almis isimler. Arada bir tip var ki Emre B. . Bu olay benim icime sinmiyor, birileri harcanmak isteniyor ve Galatasaray'imizda olaya cekiliyor bir sekilde. Bir insani ozellikle mesgul ve zengin insani dolandirmak gercekten kolay bir durum ama bunu bir kuruma yikmak ise tamamen organize kotuluk ve yanlis bir intikam duygusu. Bunu yemeyiz, onu belirtelim.

millet futbolculara yükleniyor da denizbankın da pek temiz bir sicili yok bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt