#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Serbest vuruşta tek kişilik barajda barajı vuran Sabri.:D

Sabri'deki bilek Xavi'de bile yok. Xavi istese o barajdaki tek adamı vuramazdı.

Sabri'nin maçta etkinliği iyiydi.

Orta sahanın ortasında izlemek lazım. Orada etkili olabilir belki.

Bu mu kaldı aklında? Ön yargı kötü şey yahu...

her gun gormedigimiz olay kalir tabi aklkmda komik otesi

bu arada pinodan 3 gomlek ustun sakatlik sonrasi hali bile:(

takima bak hizaya gel

ne on yargisindan bahsettigini anlamadim

ben sabriden sagbek olmaz diyorum kotu futbolcu demiuorum

Ne şanssız adamsın sen Sabri. Kewell eğer o golü atabilse, şimdi senin o ortan konuşuluyor olurdu. Ama topu tek kişilik baraja nasıl nişanladığın konuşuluyor. :)

Artık sabrinin duran topların(korner ,free kick, penaltı,taç,ofsayt,santra,aut) başına geçmesini istemiyorum senelerdir ön direğe açtığı kornerlerde %0 başarı serbest vuruş ortalarında %10 en fazla başarı kaleye attığı şutlarda başarı yok zaten ,dünyada en kötü havadan pas atan bekte muhtemelen sabridir çizgiye iniyo rastgele ortalıyo mantık bu değil büyük takım bekleri bakar içeride kim var ona yerden kesilmesin diye havadan pas atar bizim sabri ise alelade bir vuruşla topu ortaya bir yere atıyor.

Artık sabrinin duran topların(korner ,free kick, penaltı,taç,ofsayt,santra,aut) başına geçmesini istemiyorum senelerdir ön direğe açtığı kornerlerde %0 başarı serbest vuruş ortalarında %10 en fazla başarı kaleye attığı şutlarda başarı yok zaten ,dünyada en kötü havadan pas atan bekte muhtemelen sabridir çizgiye iniyo rastgele ortalıyo mantık bu değil büyük takım bekleri bakar içeride kim var ona yerden kesilmesin diye havadan pas atar bizim sabri ise alelade bir vuruşla topu ortaya bir yere atıyor.

çizgiye inip bakmadan orta yapması bile neyse,top sürerken toptan başka bir şeyi algılayamıyor da;adam korner atacak,topu özenle yerleştiriyor,geriye doğru birkaç adım atıyor,bu sırada gözü hep topta,acayip konsantre halde,geliyor ve hışımla vuruyor topa,artık nereye kime giderse!..yahu ceza alanına bir baksana kim nerde nasıl pozisyon alıyor?...''baksam ne olacak? nasıl olsa hedeflediğim yere atabilecek yeteneği Allah esirgemiş benden'' şeklinde gerçekçi bir yaklaşım içinde olabilir!...şakası bir yana;Galatasarayımızın oynadığı futbolu izlemeyi azap haline getiren unsurlardan biri de çoğu duran topun başına geçmeye kendisini mecbur hissetmesidir...

[video=youtube;1fnwxqwIS0E]https://www.youtube.com/watch?v=1fnwxqwIS0E[/video]

Sabri'den beklemezdim.Sevmezdim futbol tarzını ama artık hep onu o videodaki haliyle hatırlayacağım.Saflığından dolayı gitmiştir o grubun arasına diye düşünüyorum ama yok öyle yağma.Yazık oldu bunu yapmayacaktın.

Çok severdim Sabri'yi. Sadece son 1,5 yılda ki yükselişinde değil en kötü zamanlarında bile severdim. Ama artık inanılmaz soğudum.

Sabri maça girdikten sonra çok etkili oldu. Yüzde yüz gollük iki tane top kesti. Birisi kesme sayılmaz, içeri Kewell'a verdi. Bir sürü top çaldı.

Bunların hiçbirini görmeyin baraja çarptırdığı topa takılın.

Algıda seçicilik tamam da bu kadarı ancak körlük olur.

Sabri maça girdikten sonra çok etkili oldu. Yüzde yüz gollük iki tane top kesti. Birisi kesme sayılmaz, içeri Kewell'a verdi. Bir sürü top çaldı.

Bunların hiçbirini görmeyin baraja çarptırdığı topa takılın.

Algıda seçicilik tamam da bu kadarı ancak körlük olur.

Rijkardı savunacak hiçbir şeyleri kalmadığı için çoğu insanın,bütün oyuncuları silme peşindeler :D Ben kewellı fazla beğenmem yarın kewell rijkardın tahrikleri yüzünden bir şey yapsa kewellıda silerler şaşırmamak lazım :)

B_8172_b.jpg

:asd:

Bugünkü maçın en iyilerindendi ayrıca sağ açık'a yakışıyorsun Sabri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt