#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Haydi yahu Allah aşkına utanmayın!

Sallayın Sabri'ye de sabotajcı diye.

Haydi!

Aslanım Sabri. :) Galatasaray ruhunu taşıyan ender oyunculardan.

Milan'la birlikte Ankaragücü maçının en hırslısı.

Birilerine göre 'orta yapamıyor yea' olsada son zamanlarda ender futbol oynayan Galatasaraylı.

Onur'un güzel örneğiyle; 'orta yapamıyor yea' diyenler ya bayan futbol severlerimiz, ya da Sabri'den Messi'lik veya Robben'lik bekleyen, Galatasaray'a sağ bek olarak Maicon veya Ramos'un geleceğini düşünen sanal takılan arkadaşlarımızdır. Sabri bu takım için her zaman varını yoğunu ortaya koyan, bana göre Türkiye'de tek sağ bektir. İstikrarı var en azından.

O değil de orta yapamıyor diye eleştirenlerin Gökhan Gönül'ü göklere çıkarması da bir ayrı olay. Gökhan Gönül'ün açtıklarının yanında Sabri'ninkiler "Beckham ortası" kalır.

Bir ara yine zeminle uğraştı ama iyiydi Sabri.:)

o diregi yalayip disari cikan sutu gol olsa cok sey degisebilirdi bugun

Hep böyle kritik maçlarda böyle bir kırılma anı yaşıyoruz. Kocaeli maçında Baros o süper hareketle önüne aldığı topu atsa maç 5'e gitmezdi. Sabri'de o sol ayakla vurduğu şut girse belkide maçı bile çevirebilirdik. Geleni geçeni buyur eden defans ve ortasahaya rağmen.

9 metre 15 cm olan 1 kişilik barajdan topu geçiremeyen Sabri :D

şu adama kızsam mı sevsem mi bi türlü karar veremedim.

çalımı yedikten sonra topu bırakmayan sabri 4. golde çalımı yeyince dışarı doğru çıkıyor.

galatasaray'lı olup bu adamın galatasaray'a yakıştığını düşünene kötü niyetli olsam mal derim. allahtan iyi niyetliyim de "aşırı iyi niyetli insanlar" diye tanımlıyorum onları. ve evet, sabri orta yapamıyor...Kabiliyeti yok olmuyor.

[video=youtube;XHF1sOC_F0Q]https://www.youtube.com/watch?v=XHF1sOC_F0Q[/video]

merhaba ben sabri sarıoğlu. burası istanbul aslantepe, burda 50000 koltuklu yeni ... bi futbol merkezi kuruyoruz, yüzde 87'si yeşil alan olacak, içinde futbol sahası bile olacak, hep hayal ederdim 10. kattaki taraftarı vurabilir miyim diye, denedim olacak, çünkü bu ülkede herkes güzel kaliteli bi statta şutlarımı izlemeyi hak ediyor, burada tribünler olacak bi tanesi tam 30 metre, burda tek kişilik baraj var seyirciler var herşey var burda bi yaşam var, burası enerjisini benim koşularımdan üretecek elektriğiniz yüzde 20 daha ucuz olacak, bu yeni projemizde 10 bin lira peşinat veren herkes şut sahibi olacak, antremanlara başladık bile ..

merhaba ben sabri sarıoğlu. burası istanbul aslantepe, burda 50000 koltuklu yeni ... bi futbol merkezi kuruyoruz, yüzde 87'si yeşil alan olacak, içinde futbol sahası bile olacak, hep hayal ederdim 10. kattaki taraftarı vurabilir miyim diye, denedim olacak, çünkü bu ülkede herkes güzel kaliteli bi statta şutlarımı izlemeyi hak ediyor, burada tribünler olacak bi tanesi tam 30 metre, burda tek kişilik baraj var seyirciler var herşey var burda bi yaşam var, burası enerjisini benim koşularımdan üretecek elektriğiniz yüzde 20 daha ucuz olacak, bu yeni projemizde 10 bin lira peşinat veren herkes şut sahibi olacak, antremanlara başladık bile ..

:):):):)

fenerbahce maçında çok şey bekliyorum sabriden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt