#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bazı pozisyonlarda hiç geri dönmüyor nasıl bir bek anlamadım..

Gidip rakip kaleciye basacağına kendi görevini yap,defansta duruşunu bozma!

Bunu sana biz mi öğreteceğiz yaşın 30'a yaklaştı hala acemice davranıyorsun..

"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker."

2:2 onun kaptirdigi toptan sonra geldi öyle hatirliyorum!

bunun gibi rezil bir bek ancak h.balta gibi olabilir, topu kaptırıyor burnunu karıştıra karıştıra geri dönüyor, dün de yine kaptırdı topu cana ne yapacağını şaşırdı, sağı mı kapatsın adamı mı kovalasın, öyle umarsız ki anlatamam bu adamda bu huy olmuş topu kaptırıyor ya da rakip kanadından atak yapıyor kaleciyle karşı karşıya kalacak bu efendi yürüye yürüye gidiyor, delirmemek elde değil!

Ayık olun.Sabri'nin hakkını yemeyin.İki maç kötü oynadı diye çizilecek oyuncu değildir.Her oyuncunun kötü oynama lüksü vardır

sabri'nin iyiliği veya kötülüğü beni ilgilendirmiyor, ben futbol aklından bahsediyorum, hani sabri'de, servet'te m.sarp'da barış'da olmayan futbol aklından, bunların zeka seviyeleri yükselmeyeceğine göre bu adamları göndermekten başka yapabileceğimiz şey yok.

sabri'nin iyiliği veya kötülüğü beni ilgilendirmiyor, ben futbol aklından bahsediyorum, hani sabri'de, servet'te m.sarp'da barış'da olmayan futbol aklından, bunların zeka seviyeleri yükselmeyeceğine göre bu adamları göndermekten başka yapabileceğimiz şey yok.

Bu kadar basit..Birde akıl dedinde Aydını yazmazsak olmaz...

Doğru futbol,iyi futbol görmek istiyorsak bu kadar çok futbol aklı olmayan adam olmamalı bir takımda..belki bir bilemedin iki kişiyi kaldırır bir takım ama bu kadar sahada ne yaptığını bilmeyen fazla oyuncuyu kaldırmaz..

Sabri,benim gözümde hep ''Koyunun olmadığı yerdeki Abdurrahman Çelebi'' dir en fazla...Genç takımda filan nasıl orta saha oynadı bilemem ama bu kadar oyun zekasından,çevre kontrolünden nasipsiz bir adamdan orta saha oyuncusu olmaz...

Oynayabileceği tek mevki enerjisi ve hırsıyla sağbektir,defansif zekası çok yeterli olmasa da...Zamanının en iyi beklerinden Gerets ilk defa sağbekte denediğinde çok memnun olmuş,kendi stilinde bir bek olarak yetiştireceğini düşünmüştüm ama Sabri maalesef bu mevkiiyi benimseyemediği için iyi sonuç vermedi...Sonraki hocalarda orta sahada düşünmeyip,ihtiyaçta orada olunca sağbek oynamayı kabullendi ve çok iyi maçlar çıkardı,hatta istikrarı yakaladığı bile söylenebilir.

İyi ve iddialı bir takımda rotasyon oyuncusu olarak faydalı olabilir,maça ve rakibe göre,direkt veya sonradan girerek...Ama gözü kapalı banko sayılacak bir oyuncu değildir...Tabi iyi denebilecek 3-4 yerli oyuncumuzdan biri olması yanıltmamalı,yerli oyuncu kalitemizin ne yazık ki ligde ilk 10 a giremeyecek seviyeye düşürülmüş olması da hesaba katılmalı...

sabri reyiz 2 mac ok de

3 mac ustuste rezil oynamaya hakkin yok bunu bilesin

aklini basina topla

Çok çok iyi oynadı. Tek toplar, pres, sakin,tek şutu dışında kaleyi sürekli yokladı. Maçın en iyisiydi;bence. Ama ileriki haftalarda orta sahada bu kadar iyi olabileceğini zannetmiyorum.

Hafta içi ilk 11 başlar muhtemelen,milli takımda.

Biz hep dedik, Sabri reistir diye, düzeldi işte.

Çalışkandı bugün. Sahanın her yerindeydi. Geçer not aldı benden.

Aldı verdi şut attı gol attırdı pres yaptı.Baya iyiydi.

Bugün çok koştu, sürekli pres yaptı. Orta sahada oynayınca daha etkili olduğunu hep beraber görüyoruz. Samsunlu hemşerim benim helal sana. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt