#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bu Sabri 6 yıldır takımda ve hala bir gelişme gösteremedi.Bir futbolcunun kendini göstermesi için illa yanındakilerin kaliteli olması gerekmez.bkz : Arda Turan ! Sabri'nin aldığı nefes bana zarar,onu takımda görmeye dayanamıyorum,her serbest vuruşta topun başına geçtiğinde onu öldüresim geliyor,herkese yaka silktirdi bu adam.Gerçek mevkisi sağ açıkmış sağ bekte oynadığında hatalı oynuyormuş bilmem ne.Futbolcu dediğin her yerde oynayabilecek kapasitede olmalı,sağ açık olsa bile orta açamayan asist yapamayan bir adamı ben ne yapayım ?

Allahın bize bir lütfu (!) Sabri Sarıoğlu,biz seni harcamadan (!) lütfen git bu takımdan. :)

sana öyle güzel hakaret ederimki ama değmezsin bile hakaret etmeye.

Çoluk çocuk laf yarışına girmiş olmuyor böyle...

Geçen sene Oğuz diye biri vardı dayanamayıp sövmüştüm.Bu sene daha hoşgörülü olmaya çalışıyorum ama bu seferde bu çıktı.

Sabri niye affedildiki Feldkamp döneminde?:S

Bir konuyada siyasi görüşlerinizi karıştırmadan sadece futbol gözüyle baksanız ?

Aynen yok tarikatmış yok oymuş yok buymuş.Size ne kardeşim tarikatından dininden imanından.Kakaya bakın İsanın atletlerini hiçmi duymadınız.İsteyen istediğini yapar istediğiyle bağ kurar.Rafinelikten kurtulun herkese aynı yaklaşın.

Not sabriyi savunduğum anlaşılmasın.Takımdan gitmesini ilk isteyen benim tabi futbolundan dolayı ;)

Özgür Şengül sözüm sana ne kadar dar düşündüğün ortada.Geçen sene bu konu hakkında Hakan Şükür kendi ağzından açıklama yaparken dinledim.

''Takım olarak arkadaşımızın kadro dışı kalmasına üzüldük ve bana genç oyuncular gelip abi birşeyler yapalım arkadaşımız tekrar takıma girsin gibisinden bhrişeyler söylenmiş.Bende abi olarak telefonla Kalli yi arayıp durumu anlattım ve affını istedik demişti''' tam buna yakın bir konuşma vardı ortada.

Şimdi sana soruyorum arkadaşım bununla tarikatın ne alakası var.Bu herşeyden önce insanın insan olmasından kaynaklanan bir vazife arkadaşları darı düşmüş güçleri yetmiş sıkıntıdan kurtarmış.Bunda ne var?

O sene takım şampiyon olduysa belki bu durumunda payı var.Bunun sana göstereceği tek şey o takımdaki birlik beraberlik biraz güzel düşünelim çamur atmak kolay sür izi kalsın....Ve Sabri yi bende takımda istemiyorum ama o şampiyonluğu getiren en önemli FB maçında çok iyi oynamıştı.

Şimdi birde sen bu takıma senelerce hizmet etmiş Lig-Türkiye kupası-Uefa vs gibi kupaların kazanılmasında baş mimarlık yapan bir oyuncuya laf atıyosun helal olsun tek kelime ile daha diyecek birşey yok.

Şu adamı bir rahat bırakın ya.

Ne zaman birşey olsa hemen küfredin, hakaret edin, laf söyleyin.

Yani 4 yıldır bu adama ettiimiz lafları C.Ronaldoya etsek o Sabri'den beter olurdu.

Bİraz rahat bırakın şu adamı. Biraz kafayı dinlesin de belki birşeyler yapar. Tamam beğenmiye bilirsiniz belki de nefret edersiniz ama işi çok abartıyorsunuz. Artık öyle bir duruma geldi ki olay Irak'ta bomba patlasa Sabri'den biliceksiniz.

Biraz rahat bırakın şu adamı ya.

şu adamı bir rahat bırakın ya.

Yani 4 yıldır bu adama ettiimiz lafları c.ronaldoya etsek o sabri'den beter olurdu.

Biraz rahat bırakın şu adamı. Biraz kafayı dinlesin de belki birşeyler yapar. Tamam beğenmiye bilirsiniz belki de nefret edersiniz ama işi çok abartıyorsunuz. Artık öyle bir duruma geldi ki olay ırak'ta bomba patlasa sabri'den biliceksiniz.

+1905

Özgür Şengül sözüm sana ne kadar dar düşündüğün ortada.Geçen sene bu konu hakkında Hakan Şükür kendi ağzından açıklama yaparken dinledim.

''Takım olarak arkadaşımızın kadro dışı kalmasına üzüldük ve bana genç oyuncular gelip abi birşeyler yapalım arkadaşımız tekrar takıma girsin gibisinden bhrişeyler söylenmiş.Bende abi olarak telefonla Kalli yi arayıp durumu anlattım ve affını istedik demişti''' tam buna yakın bir konuşma vardı ortada.

Şimdi sana soruyorum arkadaşım bununla tarikatın ne alakası var.Bu herşeyden önce insanın insan olmasından kaynaklanan bir vazife arkadaşları darı düşmüş güçleri yetmiş sıkıntıdan kurtarmış.Bunda ne var?

O sene takım şampiyon olduysa belki bu durumunda payı var.Bunun sana göstereceği tek şey o takımdaki birlik beraberlik biraz güzel düşünelim çamur atmak kolay sür izi kalsın....Ve Sabri yi bende takımda istemiyorum ama o şampiyonluğu getiren en önemli FB maçında çok iyi oynamıştı.

Şimdi birde sen bu takıma senelerce hizmet etmiş Lig-Türkiye kupası-Uefa vs gibi kupaların kazanılmasında baş mimarlık yapan bir oyuncuya laf atıyosun helal olsun tek kelime ile daha diyecek birşey yok.

Adam laf atmamış, kötü birşeyde söylememiş. Niye öyle, böyle dememiş. Hakan Şükür ün tarikatla bağlantısını görmemek için kör olmak lazım. Ha beni ilgilendirir mi? Yok...

Şu adamı bir rahat bırakın ya.

Yani 4 yıldır bu adama ettiimiz lafları C.Ronaldoya etsek o Sabri'den beter olurdu.

Bİraz rahat bırakın şu adamı. Biraz kafayı dinlesin de belki birşeyler yapar. Tamam beğenmiye bilirsiniz belki de nefret edersiniz ama işi çok abartıyorsunuz. Artık öyle bir duruma geldi ki olay Irak'ta bomba patlasa Sabri'den biliceksiniz.

Butun gollerimizi onun tarafindan yigiyoruz, ne yapalim tebrik mi edelim?

Butun gollerimizi onun tarafindan yigiyoruz, ne yapalim tebrik mi edelim?

Tebrik edin diyen yok.

Bu takım hiç mi soldan gol yemiyor veya ortadan.

Sağ'dan bu kadar gol yiyorsak acaba bunun tek suçlusu Sabri'mi yoksa sağ açıkta oynayan kısa boylu birini defansa çeken Fatih Terim mi?

Iphone'nin çakması bile 2 ay'a bozulurken çakma sağ bekten ne bekliyorsunuz ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt