#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bu çocuğa çok şans verildi hiç birini kullanamadı bir an önce takımdan gitmeli. :happy0025:

Butun gollerimizi onun tarafindan yigiyoruz, ne yapalim tebrik mi edelim?

En çok açık verdiğimiz yerlerden biri duran toplar, Servet ya da Mehmet Topalın alması gerekenler atıyor golleri, niye Servet futbol fakiri olmuyor? Kafanıza takmışsınız Sabriyi, deşarj olmak için geçirip duruyorsunuz:mad:

Sen veya ben sabrinin yerinde olsaydik, yemezdik o golu cunku biz kafamizi sokardik o topa, yureksiz gibi dönmezdik kicimizi.

Atıp tut burdan tabi, yüreksiz filanla ne ilgisi var, her oyuncunun başına gelmiş bir pozisyondur. Eleştirin tabi, hatasını söyliyelim ama hakarete yeter artık.

Ne kadar kötü olursa olsun hiçbir Galatasaray takımının profesyonel oyuncusuna hakaret etmeye hakkınız(hakkımız) yok.Bende eleştriyorum Sabri'yi ve bence asla sağ bekte oynamamalı.Uğur Uçar varken o oynamamalı ama zorunluluktan sürekli Sabri'yi izliyoruz sağ bekte.Elbette pozisyon hatası yapıcak ama asıl yerinin bu olmadığını aklımızda tutalım.Ha orta açmasını kendini bu konuda geliştirememesini eleştrebiliriz ama hakaret derecesine varacak şekilde değil.

Yeter da ben dahil Sabriyi eleştiriyoruz ama herkes haddini bilsin.Sabri boş bir oyuncu değil iyi bir mentöre ihtiyacı var bunu göremiyormusunuz!!!

Liverpool maçındaki performansıyla hala avrupada bazı taraftar forumlarında adı geçiyor.

1 sezon önce Almanya maçındaki,Sivas,Kayseri,Fener maçlarındaki performansını unuttunuz mu??!!

Bu takımda amatör ruhla oynayan 3,4 oyuncudan biri ve emin olun bir ekonomik krizde takım bırakmayacak oyuncuların başında gelir Sabri.

En azından her maç yüreğini ortaya koyuyor bu bile yetmeli Sabriyi sevmemiz için!!!

Sabrinin bazı özellikleri kötü Orta kesmek,defans yapmak gibi ve Sabri 4,5 yıldır böyle bunu herkes görüyoda yönetim,TD vs niye uyarmıyorlar!!

Not:Sabriye eğer cezasahası içine girmesi yasaklanırsa hatalaları min. inecektir.Ve çokta başarılı olacaktır.

Evet yuregini koyuyor, ama olmuyor iste. Tribunden bir taraftari koyun sag beke, oda cok kosar o da yuregini koyar.

Bu arada Sabri ne orta saha oyuncusu ne de sag bek, bu oyuncu daha yere bakarak top suruyor, nasil bir orta saha oyuncu anlamadim. Daha dogru durust pas atamiyor, paslari bile yerini tutmuyor.

Yeter da ben dahil Sabriyi eleştiriyoruz ama herkes haddini bilsin.Sabri boş bir oyuncu değil iyi bir mentöre ihtiyacı var bunu göremiyormusunuz!!!

Liverpool maçındaki performansıyla hala avrupada bazı taraftar forumlarında adı geçiyor.

1 sezon önce Almanya maçındaki,Sivas,Kayseri,Fener maçlarındaki performansını unuttunuz mu??!!

Bu takımda amatör ruhla oynayan 3,4 oyuncudan biri ve emin olun bir ekonomik krizde takım bırakmayacak oyuncuların başında gelir Sabri.

En azından her maç yüreğini ortaya koyuyor bu bile yetmeli Sabriyi sevmemiz için!!!

Sabrinin bazı özellikleri kötü Orta kesmek,defans yapmak gibi ve Sabri 4,5 yıldır böyle bunu herkes görüyoda yönetim,TD vs niye uyarmıyorlar!!

Not:Sabriye eğer cezasahası içine girmesi yasaklanırsa hatalaları min. inecektir.Ve çokta başarılı olacaktır.

Peki sabri nin gercek mevkisi ne?

hakan şükür- sabri ilişkisini yazdığımdan dolayı bana dar kafalı diyenler 100 defa dar kafalıdır. arkadaşın birisi sormuş sabri'yi feldkamp kovmamış mıydı diye ben de hakan şükür'ün araya girdiğini söyledim. kimin gay olduğu kimin tarikatçı olduğu kimin putperest olduğu umrumda değil. kendi açımdan sebebini yazdım. arkadaşın biri yorum yapmış hakan şükür'e gençler demiş ki affedilsin sen bi konuş Kalli ile. Birincisi Hakan Şükür döneminde kaç kişi kovuldu Galatasaray'dan hangisi için aracılık yaptı. İkincisi Sabri bu kadar idol futbolcu mu ki gençler affedilsin diye çaba göstersin. Üçüncüsü madem Kalli ile Şükür'ün arası bu kadar iyi idi. Niye kadro dışı bıraktı o zaman. Hakan kadro dışı kaldığı dönem sonrası aralarının çok iyi olduğunu söylemek hata olur. Yine söylüyorum bana hakaret edenler beyinsizdir dar kafalıdır. Kimse bana futbol dersi de vermeye kalkışmasın.

Sabri'nin arkasını dönmesini eleştiriyoruz da peki neden Alparslan'ın orta açılırken rakibin üstüne gitmeyişini ve orta açılırken onun da arkasını dönmesini eleştirmiyoruz?

Sabri'nin arkasını dönmesini eleştiriyoruz da peki neden Alparslan'ın orta açılırken rakibin üstüne gitmeyişini ve orta açılırken onun da arkasını dönmesini eleştirmiyoruz?

:005::005::ka21::ka19:

Evet.Bunu hep diyorum ama hiç kimse dinlemiyor.Asıl hata Alparslan'da..:)

Gecen sene 2 mac oynadi, ve ilk tobol macinda oynadi. Ve ilk defa bu hatayi yapti. Sabri bunlari her mac yapiyor.

SabriANTRENMAN.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt