Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu
Gereksiz bi futbolcu.
Gereksiz bi futbolcu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tobol maçında golü soldan yedik.
Butun gollerimizi onun tarafindan yigiyoruz, ne yapalim tebrik mi edelim?
Sen veya ben sabrinin yerinde olsaydik, yemezdik o golu cunku biz kafamizi sokardik o topa, yureksiz gibi dönmezdik kicimizi.
Yeter da ben dahil Sabriyi eleştiriyoruz ama herkes haddini bilsin.Sabri boş bir oyuncu değil iyi bir mentöre ihtiyacı var bunu göremiyormusunuz!!!
Liverpool maçındaki performansıyla hala avrupada bazı taraftar forumlarında adı geçiyor.
1 sezon önce Almanya maçındaki,Sivas,Kayseri,Fener maçlarındaki performansını unuttunuz mu??!!
Bu takımda amatör ruhla oynayan 3,4 oyuncudan biri ve emin olun bir ekonomik krizde takım bırakmayacak oyuncuların başında gelir Sabri.
En azından her maç yüreğini ortaya koyuyor bu bile yetmeli Sabriyi sevmemiz için!!!
Sabrinin bazı özellikleri kötü Orta kesmek,defans yapmak gibi ve Sabri 4,5 yıldır böyle bunu herkes görüyoda yönetim,TD vs niye uyarmıyorlar!!
Not:Sabriye eğer cezasahası içine girmesi yasaklanırsa hatalaları min. inecektir.Ve çokta başarılı olacaktır.
Peki sabri nin gercek mevkisi ne?
Sen veya ben sabrinin yerinde olsaydik, yemezdik o golu cunku biz kafamizi sokardik o topa, yureksiz gibi dönmezdik kicimizi.
Sabri'nin arkasını dönmesini eleştiriyoruz da peki neden Alparslan'ın orta açılırken rakibin üstüne gitmeyişini ve orta açılırken onun da arkasını dönmesini eleştirmiyoruz?
:ka19:Sabri'nin arkasını dönmesini eleştiriyoruz da peki neden Alparslan'ın orta açılırken rakibin üstüne gitmeyişini ve orta açılırken onun da arkasını dönmesini eleştirmiyoruz?
Peki sabri nin gercek mevkisi ne?