#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterirmiş.Sabri'nin kaç senede yaptığı doğru iş sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.Ne karakteriyle ne de futboluyla bize yakışmıyor.Kalli gibi biri çıksada Sabri yine kadro dışı kalsa.

hocam yapma ya arda bugün tam bir 10 numara gibi oynadı mükemmeldi Maşallah...

Şu sabrinin aldığı eleştrileri alsam, üzerimde böyle bir negatif enerji olsa kesin kafayı yerdim. O zaman joker gibi bir tip olurdum işte. Adam yine iyi, oynayabiliyor

Sabri ne zaman olucak kardeşim??? Ne zaman su gereksiz şutlarını saçma sapan ortalarını bırakıcaksın...Kimse sana dur demiyecek mi??? Üstünde ki forma Galatasaray forması senin yerinde olmak için can atan milyonlarca genç var..Sen o formanın hakkını verdiğini düşünüyormusun?? Kaç senedir A takımdasın hiç mi orta çalışmadın hiç mi tekniğini arttırıcı antrenman yapmadın??? Gidişat kötü sabri...Gerçi sana bunları söyleyen coktur ama tınlayan kim desene...Allah seni bildiği gibi yapsın..

Ama sutlari superdi bugun, degil mi renktaslar. Hahaha:D

Ah sabri ah

Sabri yine aynı Sabriydi. Fakat 1. goldeki serbest vuruşta herkes direk kaleye vuracağını hissetti ve büyük ihtimalle üstten dışarı giderdi o top ama Sabri ilk defa bir duran topta bizi şaşırttı ve çok güzel bir orta açtı, belkide artık beynini kullanmayı öğrenmiştir. Eski Sabri olsa plase bir vuruşla yeni açığa yollardı o topu.

Sabri, Daglar, Taslar

Bu adam yüzünden her mac sonrasi koli koli top ismarliyoruz..

sabri cok mu şey istiyoruz bilmiyorum sadece orta acmayı ögren diyoruz bide 40 metreden her topu türübünün en üstüne vurmamaya çaliş.

senin yüzünden top toplayıcılar kaslı maslı bişe oldular koş babam koş, sabri topun başına gecince arkadaki top toplayıcı cocuk hiç bakmadan arkaya dogru koşmaya başlıyor çükü sonucu biliyor.

sana tek sözüm var sabri : GİT

Her maç at gibi koşacağına kendini paralayacağına 2-3 doğru top atta yorulma be abicim :)

Yorumları okudum da, sabah sabah güldürdünüz beni gerçekten...:rolleyes:

Sabri'yi eleştirenler; Rijkaard'dan, Terim'den, Üstünel'den, Sezgin'den, Polat'dan daha üstün bir futbol bilgisine sahip olduğuna inanıyorsa:eek:, gitsin takımın başına geçsin.:cool:

Yada saçma sapan konuşmasın susup otursun yerine...:ka10:

Sabri hepinize kapakları takacak. Yeter ki, onun kadar kaliteli adamlarla beraber oynasın. Özellikle orta sahamıza yapılacak transferle beraber, Sabri klasını göstermeye başlayacak.

18 Temmuz'da yazmıştım yukardaki mesajı. Sabri elini çabuk tuttu ve sadece 5 gün sonra kapakları taktı.

Sabri oynasa da oynamasa da herkes bütün stresini onun üstünde atıyor.

Sabri'ni durumu 'Adım çıkmış dokuza inmaz oldu sekize' derler ya aynen o vaziyet.

Ne diyeyim ki. Ne desem kötü ben, futboldan anlamayan ben, belki f5 li de ben olacağım.

Fakat herkes Sabri'den bu kadar nefret ederken:

Skibbe Sabri'yi oynatır, Terim Sabri'yi oynatır, Bülent Sabri'yi oynatır, Rıjkaard Sabri'yi oynatır.

Demek bu adamlar da futboldan anlamıyor. Şu dünya da futboldan anlayan bir tek adam yok be abi.

Gayet güzel bir maç çıkardı bence. Sırf çok şut deniyor diye adamı infaz etme yarışında arkadaşlar da. Ama kimse atak sırasında topu ezene, kötü pas verene, koşup topu yakalamayana birşey demiyor, sonuçta Sabrinin yaptığı daha olumlu en azından şansını deniyor, 10 da bir tutsa birşeydir o da. Serbest vuruşta da fıstık gibi orta yaptı ama nedense kimse bundan da bahsetmiyor, biraz objektiflik, biraz insaf ya.

18 Temmuz'da yazmıştım yukardaki mesajı. Sabri elini çabuk tuttu ve sadece 5 gün sonra kapakları taktı.

İnanmıyorum Serhat senin gibi bir futbol dehasının söylediği söze bak,Sabri çok kaliteli bir adam ve başarısız olmasının sebebi bizim oyuncuların kalitesizliği he,yav :D komedisin! Sabri'nin önüne Robben'i koy yemin ediyorum şişirdiği toplarla Robben 45 dakika sonra çeker gider sahadan mahalle oyuncusu hala benim gözümde.

Ne kapağı ?! Her zaman açtığı 548789 ortadan 1 tanesi isabetli gitti Mustafa Sarp vurdu gol oldu.Bütün maç yine kayıp,adam kaçırdı,saçma sapan şutlar çekti,kanattan açtığı ortaların hiçbirinde isabet sağlayamadı.Yine berbattı,her zaman ki gibi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt