#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri nin yeteneklerinden(?!) orta sahada yararlanma fikri en baştan olmayacak duaya amin demekti,Fatih Hocanın duası kabul olmadı tabi...Yalnız en kötü olanı da bu duaya/saçmalığa istinaden transfer planlaması yapılmış olması sonucu çok daha iyi bir stoper yerine 33 yaşında ve sağbekten devşirme bir adama kaldık...Hep diyorum,transferde tek içime sinmeyen nokta burası oldu;Sabri yle rotasyona girecek (defansif yönü daha iyi) bir yerli oyuncu bulmak zor olmazdı.Yabancı kontenjanı da eldeki leşlerin yerine adam gibi bir solbekle,yine eldeki ağır stoperleri tamamlayacak çabuk ve teknik bir stopere kullanılırdı...Telafisi çok zor hatalar bunlar...

urfalı göbeğe alıp eboue veya sabriyi sağ bekte oynatmaz zormu?

elde ayhan, ceyhun ve yekta varken SABRI'nin oynamasi insani gulmeye sevk etmiyor mu genc fenerbahceliler?

kendini bu kadar geliştiremeyen aydın'dan önce kesinlikle bu adamdır...

hadi orta yapmasını geçtim topu tut ayağında...

Sabri'nin kumasi belli.

Asil hata onu o mevkide oynatanda.

Ayni olay Eboue icin gecerli: (Sag bek oynayan futbolcu, sol acaga aliniyor - NEDENSE!?)

Sabri'ye söylenicek kelime artik bulamiyorum...

Yılardır kovulmasını istediğim oyuncuların başında gelen sabri her maç 11 oynuyor ve yetmedi koskoca Galatasaray takımının kaptanı oldu şaka gibi...

10 numara pozisyonunda ve kaptan. Büyük kaptan diye de tezahürat yaptılar. Karizma yok otorite yok yetenek yok. Kaptanlık bu kadar kolay verilmemeli.

sabri ve orta saha epic fail!!!!!

sabrinin oyniyacagi en iyi bölge kale arkasidir, top toplayici olarak

Yeri yedek kulübesidir.Beklemesini bilmelidir.30'una yaklaştı.E artık bir zahmet orta açmayı öğrenmelidir.

Tek umudum sezon sonu bitecek olan sözleşmesidir.

Yeri neresi olmalıdır bilemem ama orta saha olmamalı bu çok net.

Sabri compilation

[video=youtube;j1Sepx_hkeg]https://www.youtube.com/watch?v=j1Sepx_hkeg[/video]

Sabri candır, çok iyi bir Galatasaray'lıdır. Bunların hepsine tamam. Ama Sabri'nin yetenekleri ve kapasitesi ortadadır. Macera aramanın anlamı yok. Galatasaray'da oynayabileceği maximum yer sağ bektir. Çok çok çok sıkışırsan sağ açık olur. Ama orta saha olmaz. Olmuyorda. Dilerim bu hatamızdan bir an önce döneriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt