#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Kabul edin. Milli maçlarda Sabri Gökhan'dan çok daha iyi maçlar çıkartıyor.

Not:İstisnalar kaideyi bozmaz!

Sabri ligdede gg den iyi arkadaşlar saçmalayanların laflarıyla hareket etmeyin !

gökhan gönül hangi milli maçta iyi oynadı ki örnek verirmisin ? Ne zaman görsem rezilleri oynuyor kendi kulübünde birşeyleri kanıtlayıp "türkiye'nin en iyi en süper en çılgın en mükemmel sağ beki vs vs" olabilir ama milli takım içinde birşeyler yapmalı yapmıyorsa umrumda değil isterse marsın en iyi sağ beki olsun...

Türkiyenin en iyi sağbeki dediğin adamın yeteneği ile sabrinin yeteneği arasında hiçbir fark görmüyorum milli maçlarda ruh farkı dışında...

Arda,servet,hakan balta bunlar euro 2008'de kendilerini kanıtladılar ayrıca bunların durumu çok farklı bunlara volkan demirel ve tuncayda dahil onlarda kanıtladılar...

:005:

Sabri'deki şu yön sadece Servet'te var.

Topa girmekten korkmuyor. Rakibi aşırı derecede bozuyor. Şimdi Almanya maçını söyleyenler olacak, bende size geçen gün ki Estonya maçında Gökhan'ın trene bakar gibi bakıp ayağını bile uzatmadığı pozisyonu hatırlatacağım.

Tekrar söylüyorum. Bunun aynısını 3 ay önce yazmıştım, gene yazıyorum.

Şu an en iyi sağ bek UĞUR UÇAR'dır... Gökhan gibi illa topu sağına çekmek zorunda kalmaz. Daha iyi çalım atar. Daha cesurdur. Daha akıllıca oynar ve en önemlisi daha iyi orta açar.

Bana kalırsa Fatih Terim, Ceyhun'u alacağına Uğur'u alsın milli takıma. ;)

Gökhan Gönül iyiydi,Sabri iyiydi,o oynasaydı,bu oynasaydı mevzusuna girmeyeceğim;zaten olan olmuş,bundan sonrası için şansımız yok denecek kadar az.

Ama artık herkes;Dünya'nın sayılı sağ bek oyuncularından biri olarak gösterilen,Avrupa da bir kaç takım hariç her takımda banko oynar denilen,bu ülkenin görmüş olduğu ve görebiliyor olabileceği en iyi sağ bek olarak lanse edilen Gökhan Gönül'ün oynadığı futbolu gördükten sonra,Sabri Sarıoğlu'nun her ortamda bu kadar körü körüne eleştirilecek bir futbolcu olmadığını anlamıştır heralde...

Sabri, Rijkaard ile kendini buldu. Eskiden kademe nedir bilmezken şimdi tandem oyuncusu gibi kademe yapıyor.

Sabri nin sağ ayak tekniği, hızı ve agresifliği harika bence. Çok iyi bir adamımız var hem de alt yapıdan çıkmış kıymetini bilemiyoruz. Elbette kötü maçlar çıkarıyor ama çok çok önemli bir adam. Ama ben olsam bende gökhan gönülü oynatırdım. Dünkü maçla eleştirmek haksızlık olur çünkü adam ikinci yarı tüm sağ kanadı tek başına kullandı, ileri-geri çalıştı durdu. O kadar risk almayabilir geride bekler o zaman iyi bek olurdu öyle yapmadı ve tüm atakların içinde neredeyse vardı. Geriye de koştu. Hakkını yemeyelim adamın.

Dünkü Gökhan'ı gördükten sonra:İYİKİ VARSIN SABRİ!

Sabri nin sağ ayak tekniği, hızı ve agresifliği harika bence. Çok iyi bir adamımız var hem de alt yapıdan çıkmış kıymetini bilemiyoruz. Elbette kötü maçlar çıkarıyor ama çok çok önemli bir adam. Ama ben olsam bende gökhan gönülü oynatırdım. Dünkü maçla eleştirmek haksızlık olur çünkü adam ikinci yarı tüm sağ kanadı tek başına kullandı, ileri-geri çalıştı durdu. O kadar risk almayabilir geride bekler o zaman iyi bek olurdu öyle yapmadı ve tüm atakların içinde neredeyse vardı. Geriye de koştu. Hakkını yemeyelim adamın.

Bence son iki milli mactaki performansina bakarsan haklisin.

Ama o ilk norvec macindaki Gøkhan degil bu Gøkhan.

Arkadaslar.

Unutuyorsunuz herhalde. Sabri sag bek olarak yetistirilmedi, ve elinden geleni yapiyor zaten.

Bende sevmezdim Sabri ønceden, ama oyunundan dolayi degil. Sinirinden dolayi. Hep itiraz, hep itiraz. O da azaldi, ve defans'a ayak uydurmayi da øgrendi.

Kim ne derse desin. Sabri bu takima lazim.

Bence son iki milli mactaki performansina bakarsan haklisin.

Ama o ilk norvec macindaki Gøkhan degil bu Gøkhan.

Arkadaslar.

Unutuyorsunuz herhalde. Sabri sag bek olarak yetistirilmedi, ve elinden geleni yapiyor zaten.

Bende sevmezdim Sabri ønceden, ama oyunundan dolayi degil. Sinirinden dolayi. Hep itiraz, hep itiraz. O da azaldi, ve defans'a ayak uydurmayi da øgrendi.

Kim ne derse desin. Sabri bu takima lazim.

Ona itirazım yok zaten bu takımın ihtiyacı var ama milli takımda ben olsam gökhanı oynatırdım diyorum sadece. Bu sabriyi kötü yapmaz.

Sabriyi kötü yapan daha çok yaptığı tavırlardır..

Ayrıca bu resme kopmadan geçemiycem.. :D

Sabri mümkünse maçta şut atmasın ve hakemle uğraşmasın bunları yaparsa iyi oyuncu olur

Sabri iyi niyetinden ve gayretinden şüphemiz yok ama sen 6 yıldır profesyonel futbolcusun.Haftada 2 saat sadece orta ve şut çalışır yine düzeltirsin zayıf noktanı.Sabri hala aynı.Geliştirmiyor kendini

Sabriyi kötü yapan daha çok yaptığı tavırlardır..

Ayrıca bu resme kopmadan geçemiycem.. :D

Koyduğun resme bak ya nasıl bir insansın sen! Burda tüm GS taraftarına, UEFA kupasıyla övünen, gurur duyan tüm insalara yapılmış bir hakarettir bunu anlayamıycak kadar kıtsın yada artniyetlisin.

Koyduğun resme bak ya nasıl bir insansın sen! Burda tüm GS taraftarına, UEFA kupasıyla övünen, gurur duyan tüm insalara yapılmış bir hakarettir bunu anlayamıycak kadar kıtsın yada artniyetlisin.

Ayrıca SABRİ nin tuttuğuda sana gelsin...

Uefa kupasıyla değil resim sabriyle alakalı..Ayrıca mizah anlayışın yoksa sus.. :rolleyes:

Ayrıca etttiğin laflardan ötürü ceza bekliyorum..

Sabri bana göre Türkiye'nin en iyi sağ bekidir. İleriye bindirmeleriyle olsun ilerideki ataklarıyla olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt