#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bizim Speedy Gonzales'i Gökhanla kıyaslamam ya :D ama Sabri'de bazen kanser ediyor!

Etmez tabi yahu..:)

Ne yapmış g.gönülde sabriden iyi olsun..

Fb'nin rezil oynadığı maçlarda tek ayakta kalan oyuncu olabilir.Geçen sene Sami Yen'deki kupa maçında savunmamızın tüm zaaflarını göz önüne sermiş oyuncu da olabilir.Ayrıca fb'ye gelip harcanmayan nadir birkaç Türk futbolcudan biri de olabilir.Bazı kademe hataları dışında keşke bizde olsaydı dediğim tek fb'li oyuncudur.Ve o gerçek bir sağ bektir o nedenle sabri'yle kıyaslamam :)

Fb'nin rezil oynadığı maçlarda tek ayakta kalan oyuncu olabilir.Geçen sene Sami Yen'deki kupa maçında savunmamızın tüm zaaflarını göz önüne sermiş oyuncu da olabilir.Ayrıca fb'ye gelip harcanmayan nadir birkaç Türk futbolcudan biri de olabilir.Bazı kademe hataları dışında keşke bizde olsaydı dediğim tek fb'li oyuncudur.Ve o gerçek bir sağ bektir o nedenle sabri'yle kıyaslamam :)

Plakumatlar yakalayın :D

Uğur'la?

Abartmayın şu adamı :)

Yapma gözünü seviyim önemli olan istikrar..

Ona bakarsan sabri liverpoolu dağıttı :D;)

Sağlam bir uğur uçar g.gönüle 1000 basar..Hem defans hem ofans olarak..

Ömrümde kimsenin fikrine bu kadar katılmamıştım.:D:DUğur 10000000 basar G.Gönül'e.

Konunun etiketleri herşeyi anlatıyor :D :D :D

Ben Uğur'a bişey demedim Sabri'yle kıyaslamam dedim ;) Sabri'ye de kötü demiyorum ayrıca ancak ben onu sağ bek olarak görmüyorum hala.Sabri sağ açık oynamalıdır.Ortalarını geliştirmesi ve aklını kullanması takdirinde çok fazla şey yapabileceğine eminim.Ama dediğim gibi G. Gönül'ü de çoğu fb maçında beğenerek izledim ve milli takıma da yakıştırıyorum kendisini.Fb'li diye kötüleyecek değilim :rolleyes:

Ben Uğur'a bişey demedim Sabri'yle kıyaslamam dedim ;) Sabri'ye de kötü demiyorum ayrıca ancak ben onu sağ bek olarak görmüyorum hala.Sabri sağ açık oynamalıdır.Ortalarını geliştirmesi ve aklını kullanması takdirinde çok fazla şey yapabileceğine eminim.Ama dediğim gibi G. Gönül'ü de çoğu fb maçında beğenerek izledim ve milli takıma da yakıştırıyorum kendisini.Fb'li diye kötüleyecek değilim :rolleyes:

Fbli diye kötülemiyorum..Hatta guizayı bile öven bir yazım vardı..:DSadece abartılan kadar fark yok diyorum aşağı yukarı aynı oyucular..

Sabri de frikikten gol attıya gam yemem artık.Duran topların usta ismi Sabrii.Artık Lincoln' e çekil ben kullanacam der.

Sabri Gökhan'ı maymun eder...

Sabri Gökhan'ı maymun eder...

Herseyin fazlası zarar! Abartmıyalım tamam tarafız ama bu kadar da at gözlüklü olunmaz sabri iyi topcu kendini geliştirdi olmadı yerin adamı oldu şimdi sag bek sayın desek birisine bu performansıyla akıllara gelen bi sag bek oldu artık ama gökhan'la kıyaslama yapılamaz

Herseyin fazlası zarar! Abartmıyalım tamam tarafız ama bu kadar da at gözlüklü olunmaz sabri iyi topcu kendini geliştirdi olmadı yerin adamı oldu şimdi sag bek sayın desek birisine bu performansıyla akıllara gelen bi sag bek oldu artık ama gökhan'la kıyaslama yapılamaz

Niye peygamber mi bu Gökhan denen lavuk?Sabri perperişan eder,parçalar,dağıtır,yok eder...................

Niye peygamber mi bu Gökhan denen lavuk?Sabri perperişan eder,parçalar,dağıtır,yok eder...................

Yaw ersin su eziklerin bana avukatlıgını yaptırma şimdi göz var hizan var gökhan gibi bekin olsun 10 sene gözün kapalı oynat orda. bitti

Yaw ersin su eziklerin bana avukatlıgını yaptırma şimdi göz var hizan var gökhan gibi bekin olsun 10 sene gözün kapalı oynat orda. bitti

Hayır yapma o zaman avukatlığını Murat! Gökhan denen adam geçen sene iyi bir çıkış yaptı o kadar.Arkasını getiremedi.Lig istatistiklerine bakarsan Sabri önde.Milli takımda Sabri oynamış.Gökhan sahtekarın teki ayrıca.:rolleyes:

Hayır yapma o zaman avukatlığını Murat! Gökhan denen adam geçen sene iyi bir çıkış yaptı o kadar.Arkasını getiremedi.Lig istatistiklerine bakarsan Sabri önde.Milli takımda Sabri oynamış.Gökhan sahtekarın teki ayrıca.:rolleyes:

Gökhan iyi futbolcudur.İnsanlıgı beni ilgilendirmez fenevden tek bi adam istesen deseler alıcagım tek futbolcu Gökhan'dır gerci onuda elimizle hediye ettik zamanında ama neyse bizim kadroda Gökhanı Sabriyle kıyaslıyamayız cunku sabrinin asıl yeri orası degil ayrıca istatiklikler göz boyamasıdır madem o kadar önde sabri varmı söyle suana kadar hatırladıgın adrese teslim ortası ve gol? benim sahsen yok eger gökhanla birini kıyaslıcaksan bu Ugur ucar olmalı eger sakatlanmasaydı ugur 10 tane gökhan yapardı. Artık gunumuz futbolda sadece ofans olarak bakmamak lazım kimine göre en iyi sag bek Alves'dir kimine göre Maicon'dur benim anlayısıma göre Maicon'dur ve o yuzden eger bi kıyaslama yapılırsa Sabri vs Gökhan diye sarı kırmızı bir gözlükle bakmam Gökhan derim sen Sabri dersende bişey diyemem ama öle yok parcalar yok yer yok patlatır flaan bunlar hikaye derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt