#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Takımda sadece Sabri şut çektigi için hep eleştiriyoruz,takımda herkez Sabri kadar şut çekse sadece Sabri ve 1-2 kişi şut çeksin diye dua ederiz :D

Ugur ucar i gorme sansi bulamadim ama sabri sag bek oyniyacak futbolcu degil

Belki yeni yeni izlemeye başlamıştır Galatasaray'ımızı arkadaş. Ne var bunda :o

arkadaşlar geçen sene kalli bu adamı kadro dışı bıraktığında bir çok taraftar kalliye tepki gösterdi ama görüyoruzki kalli gerçekten haklıymış ben burada sabrinin futbolunu konuşmuyorum ne kadar iyi olursa olsun GALATASARAY futbol takımına yakışmayan bir topçu son zamanlarda bu adamı izlerken nefret ediyorum..9 yıldır GALATASARAY da halen hakemle ve rakiple uğraşan bi futbolcu..gerçekten GALATASARAY formasını hak etmiyor

Milli takımda ki performansını hepimiz biliyoruz.

Biliyoruzda Milli takımdada sağ bek oynuyor ne yani??

Futbolcuda temel altyapı eksiklikleri var misal;pas şiddeti,şut, orta açmak gibi bunların oynadığı mevkiyle alakası olamaz anltabildim mi??

Sabri ben bildim bileli sağ bek oynuyo sağ açık oynasa daha beter oluruz

Sabri az su toplara düzgün vur be aslanim. Bugünde herzamanki gibiydin. Ne zaman gelistircen kendini.

Yine mi saçmasapan şutlar çekti ya? İyiki izlememişim o zaman :D

Sabri bazen iyi oynuyor bazen çok kötü bunu nasıl başarıyor :o

Sabri bu dostum :) Topu dikmese hatrim kalirdi zaten. Köse vuruslarinida ön direge atti genellikle.

Ben o ön direk olayına takıntılıyım zaten.Daha doğrusu futbolcularımız takıntılı.Belli birkaç oyuncu ısrarla ön direğe açıyor ve orda hiçbir zaman kimse olmuyor.Hani biri olur da vurur ya da arkaya aşırtır anlarım ama yok yani.Hocalar falan uyarmıyor mu ya özellikle Sabri'yi.

Evet. Ön direge atip dururlar kimsede olmaz ön direkte. Haklisin.

Cok alingan gördüm seni ersin. Ben orayin yorumuna cevaben yazmistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt