#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Müthiş bir şut çekti yine bugün,az farkla taca gitti.:D

Sabri haftaya cezalı.Kim oynayacak?

sabri bugünde asistini yapti helal olsun. bülent hocanin gelmesiyle alakasi varmi bilmiyorum ama iki mactir yerinde hareketler yapmaya basladi. eskiden heryerden vururdu simdi akilli yerlerde akilli isler yapmaya basladi biraz daha calisirsa götürür bu isi.

Buyuk ihtimalle Bursadan ögrencisi olan Serkanı koyar hoca tamda iyi bir ivme kazanmısken sabrinin olmaması kötü oldu.

SaRbi aslında bizi yakan adamdı.2. Goldeki hatası çok büyükdü.Çünkü kademeye girmedi ve adamını kaçırdı.Uğur Uçar'ı çok özledim, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi sağ bekdir bence.Onu geçebilen bi Hamit Altıntop var zaten oda Avrupada yetişti.

Yaptıkları herşeyi beğenmeyebilirsin ama adını bari doğru yaz.Cezalı olmasına çok üzüldüm.

Saçmalık 2 hafta sonra oynar uğur..Dizinde bi progblem yok tekrar etme riski olamaz kırık kaynadı ve düzeldi..Arsenalde eduardoda oynuyor

1 senden beri top oynamamış bir adamdan bahsediyoruz.Ne zaman fiziği oturacak, ne zaman kondüsyonu yerine gelcek,hadi bunlar oldu dieliğim bu adamın maç eksiği var, üstüne psikolojik yönden yıpranması var, her topa giremeyecek, ayağının kırıldığı an aklına gelcek, bunların hepsi 2 haftada kapanmaz.

Sabırlı olmalıyız, asıl sabrı şimdi göstermeliyiz.

1 senden beri top oynamamış bir adamdan bahsediyoruz.Ne zaman fiziği oturacak, ne zaman kondüsyonu yerine gelcek,hadi bunlar oldu dieliğim bu adamın maç eksiği var, üstüne psikolojik yönden yıpranması var, her topa giremeyecek, ayağının kırıldığı an aklına gelcek, bunların hepsi 2 haftada kapanmaz.

Sabırlı olmalıyız, asıl sabrı şimdi göstermeliyiz.

Yahu eduardo nasıl oynuyor oda 1 senedir yoktu..?Hatta goller atıyor.?

Kondisyonu zaten söyledim en fazla 2-3 hafta diye..

Uğurdan çok sizin aklınıza geliyor bu tür şeyler..

Bencede 2-3 haftaya oynayacak duruma gelir ve oynar.

Saçmalık 2 hafta sonra oynar uğur..Dizinde bi progblem yok tekrar etme riski olamaz kırık kaynadı ve düzeldi..Arsenalde eduardoda oynuyor

Eduardo oynadı sonra yine sakatlandı 2-3 hafta yoktu diye biliyorum.Uğur 1 ay içinde hazır olur diyorlar.Ondan önce oynatmak çok büyük risk.

Sabri'nin o müthiş şutlarını aradık bu maçta.:D

Yahu eduardo nasıl oynuyor oda 1 senedir yoktu..?Hatta goller atıyor.?

Kondisyonu zaten söyledim en fazla 2-3 hafta diye..

Uğurdan çok sizin aklınıza geliyor bu tür şeyler..

O Arsenalde

Hocası Wenger

Sonuçta bir tutamayız bizim burda yatanda para alıyor ''Ümit,Nonda,Yaser gibi'' orada cıkıp adam gibi oynamazsan tekmeyi basarlar

Alanzinho'nun golü...

Klasik Sabri'nin kanadından,aman Sabri sakın eski haline döneyim deme...

Sabri sen hic düzelmeyecekmisin? Aylardir sag bektesin daha hala sacma sapan hatalar yapiyosun yahu.

sabrinin golde hatası yoktu bek oyuncusunun yapması gerekeni yaptı içeri girdi gerekirse ters kademe yapmak için arkadan gelen alanzinho yu tutmak sağ kanat kiminse onun görevi tabii tüm sağ tarafı sabri tutsaydı derseninz birşey söyleyemem

sabrinin golde hatası yoktu bek oyuncusunun yapması gerekeni yaptı içeri girdi gerekirse ters kademe yapmak için arkadan gelen alanzinho yu tutmak sağ kanat kiminse onun görevi tabii tüm sağ tarafı sabri tutsaydı derseninz birşey söyleyemem

Nasil yoktu ya? Topu sektirdi yerde. direk vursa yalanzinhonun ayagina deymeyecekti bile top.

Nasil yoktu ya? Topu sektirdi yerde. direk vursa yalanzinhonun ayagina deymeyecekti bile top.

seken topa müdahale edememek bir eksi değildir. Ederseniz artı olur ayrıca yanındaki adamla da uğraşıyordu sabri top da çok kötü yerde sekti sağ tarafta olması gereken kimse olsaydı da bir şey olmazdı zaten ama sabriyi illaki suçlu çıkaracak birşeyler bulabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt