#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Maç içinde odanlandım Sabri'ye neler yapıyor diye hep stoperlerin içine giriyor sağ kanadı unutup,rakip bir bakıyor otoban burası yol boş geliyorlar,ne işin var be adam defansın içinde sen yerinde dur!

seken topa müdahale edememek bir eksi değildir. Ederseniz artı olur ayrıca yanındaki adamla da uğraşıyordu sabri top da çok kötü yerde sekti sağ tarafta olması gereken kimse olsaydı da bir şey olmazdı zaten ama sabriyi illaki suçlu çıkaracak birşeyler bulabiliriz...

Topu sektiren zaten Sabri. Orada zaten adam vardi yanilmiyorsam Emre idi. Onunla birlesik ikiz gibi duracagina bir kac adim sag kanada yakin olsaydi o top sekmezdi Sabrinin dibine düserdi.

2 tane net pozisyon yakaladın. Ne olurdu adam gibi içeri doğru atsan topu. Dağa taşa vurdun yine topları :mad:

Hakaret etmicem, sadece git Sabri, arkana bakmadan git.

Sabriden kurtulacağımız gün uefa kupasını değil sampiyonlar ligini almıs kadar sevineceğim.Yeter artık 10 senedir oynuyorsun su takımda orta yapmayı öğrenemedin.O kadar hızlısın kullanmayı beceremedin.Yeter artık git arkana bile bakmadan.

Bordeaux'e attığın golden sonra sana hiçbir söylemeyeceğime yemin ettim Sabri. Sadece susuyorum.

İşte olmuyor. Yani bir futbolcuda oyun zekâsı olmazsa o Sabri oluyor.

Bence kadroda kalmalı ancak ilk 11 oyuncusu değil..

Sağ bektede oynamadı, asıl mevkisinde oynadı bu maç işte. Ne oldu?

Kapasitesi belli,enerjisi sonsuz ama sonunu getiremiyor Sabri'yi anlatmaya gerek yok artık,belki Ayhan gibi 30 yaşlarında açılır ve akıllı oynayan bir futbolcu olacak ama belkide bizden çoktan gitmiş olacak:D.

Çok kötü oynadığını düşünmüyorum H.Şaş oyunda kalacağına Sabri'ye razıydım!

Adam topcu mu ya, 4 sezondur izliyom. Adam 100 tane sut cekiyor kaleye senede 2 defa gol atiyor.

Valla koyun sokaktan bir adami adam 100defa sut ceksin oda bir iki gol atar sezonda.

Adam dogru durust pas atamiyor ya, bu nasil paf takimda kaptanlik falan yapmis, sabri sen berbere gitme sen dogru ikinci lige.

Stoper ibrahim toroman sağ bek oynuyor senin yanında messi gibi.Yakışmıyorsun bu takıma bas git artık ama sen sezon sonu yine ağlar sızlarsın balına bir gol atar tribünlere amigoluk yaparsın yırtarsın.Yoksa bu kapasitede bir adam 6 yıldır bu takımda duramaz kanser gibisin git artık.Ne orta açrsın ne şutun kaleyi tutar ne kademe bilirsin böyle futbolcu olur mu?Utanmadan birde kaptanlık istediğini hatırlıyorum sen bile kaptanlığı isteyebiliyorsan vay Galatasarayın haline.

Ne olursa olsun seviyorum seni Sabri...

Tamam birkaç pozisyonu harcadı ama sağ açıkta oynadığı süre içinde bence kötü değildi, hatta Lincoln'un yapması gereken işleri yaptı ve sahanın heryerindeydi. O iki pozisyonu harcamasa maçın kahramanı olabilirdi. Hasan girdikten sonra sağbeke geçince bildiğimiz Sabri oldu tabiki ama anladım ki Sabri sağ açıkta hiç de fena değil.

tek koşman var sabri başka bişeyin yok bülent korkmaz a gıdene kadar sen bu takımda paşa paşa oynarsınn sabri merak etme.

Milan ve M.City Sabri için geldi

AVRUPA’nın iki ünlü kulübü Milan ile Manchester City’nin temsilcileri dünkü maçta G.Saray’ın milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu’nu göz hapsine aldı.

Genç oyuncunun menajeri Ali Güven ile birlikte maça gelen temsilciler, karşılaşma boyunca sık sık not tuttular. Manchester City’nin Sabri için bir hayli istekli olduğu ve Ali Güven’den milli futbolcu hakkında geniş bilgiler aldıkları belirtildi.

Hürriyet.

:rolleyes:

Dün yine kötüydün. Allah aşkına orta çalış antrenmanlarda. Senin işin bu. 15 senedir nerdeyse hergün top oynayan insan bu kadar zamanda orta yapmayı öğrenemez mi?

Keşke hep paf takımdaki Sabri olarak kalsaydın...

Milan ve M.City Sabri için geldi

AVRUPA’nın iki ünlü kulübü Milan ile Manchester City’nin temsilcileri dünkü maçta G.Saray’ın milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu’nu göz hapsine aldı.

Genç oyuncunun menajeri Ali Güven ile birlikte maça gelen temsilciler, karşılaşma boyunca sık sık not tuttular. Manchester City’nin Sabri için bir hayli istekli olduğu ve Ali Güven’den milli futbolcu hakkında geniş bilgiler aldıkları belirtildi.

Hürriyet.

:rolleyes:

ya full yalan ya sabri kadro dısı bıraklıdı ozaman nicin kimse istemedi ya bu adam banka asyada zor oynar karaktersiz herif trabzon macında bu macta takımı resmen ipini cekti

Sabri Allah'ını seviyorsan git bu takımdan. Gittiğin takımda 6 pasdan Tribüne vur tamam mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt