- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
İki bekimizde uzun zamandır hücum gücünü gösteremiyor.
İki bekimizde uzun zamandır hücum gücünü gösteremiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri protestonun Allahini gördü bizden dünki olaylar etkilemez onu![]()
ya su sabrinin gereksiz sutlari var ya beni cildiritiyor bide sutu cekiyor elleri hemen kafasina gidiyo ahhh ya kardesim cekme su sutu ya
Ah be kardesim, bu sorun sadece senin icin gecerli degil.
Sabrinin sut cekecegini anladigim an piskolojim bozuluyor, tuaf tuaf bagirmayi basliyorum, ucan Sabriyi taniyorsundur, iste aynen öyle birseyler oluyor bana, annem falan odama giriyor sakinlestirmey calisiyor ama biliyorum ki Sabri sut cekmey vazgecmedikce yada sut cekmeyi ogrenmedikce yada Galatasaraydan ayrilmadikca bu sorun ortadan kalkmaz. ))))))))))))))))
Ah be kardesim, bu sorun sadece senin icin gecerli degil.
Sabrinin sut cekecegini anladigim an piskolojim bozuluyor, tuaf tuaf bagirmayi basliyorum, ucan Sabriyi taniyorsundur, iste aynen öyle birseyler oluyor bana, annem falan odama giriyor sakinlestirmey calisiyor ama biliyorum ki Sabri sut cekmey vazgecmedikce yada sut cekmeyi ogrenmedikce yada Galatasaraydan ayrilmadikca bu sorun ortadan kalkmaz. ))))))))))))))))
onu birak bide ellerini kafasina atmasi var ya cildirtiyor beni saci basida bi tuhaf ya kardesim atma su sutu ya
Yemin ederim seni cok iyi anlayabiliyorum.
Dün yanilmiyorsam 3 kez sut cekti, ücüde daglara taslara gitti ve her seferinde de dedigin gibi ellerini kafasina atti)))
Sut ceksin, sut cekmeden gol atilmaz ama artik harbiden sut cektikten sonra yaptigi hareketlerden vazgecse fena olmazdi![]()
Hocam, kaleyi uzaktan goren golu bulur![]()
birazda taraftar gaz veriyor ama vur vur vur diye![]()