#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

İki bekimizde uzun zamandır hücum gücünü gösteremiyor.

Sabri protestonun Allahini gördü bizden dünki olaylar etkilemez onu :D

bu adam karakterini cok gelistirdi ardadan daha cok hakediyor kaptanligi bence

Sabri'nin şutlarında bi gelişme var sanki :D

Olur o kadar.Dünkü atmosferde top oynamak çok zordu

ya su sabrinin gereksiz sutlari var ya beni cildiritiyor bide sutu cekiyor elleri hemen kafasina gidiyo ahhh ya kardesim cekme su sutu ya

ya su sabrinin gereksiz sutlari var ya beni cildiritiyor bide sutu cekiyor elleri hemen kafasina gidiyo ahhh ya kardesim cekme su sutu ya

Ah be kardesim, bu sorun sadece senin icin gecerli degil.

Sabrinin sut cekecegini anladigim an piskolojim bozuluyor, tuaf tuaf bagirmayi basliyorum, ucan Sabriyi taniyorsundur, iste aynen öyle birseyler oluyor bana, annem falan odama giriyor sakinlestirmey calisiyor ama biliyorum ki Sabri sut cekmey vazgecmedikce yada sut cekmeyi ogrenmedikce yada Galatasaraydan ayrilmadikca bu sorun ortadan kalkmaz. ))))))))))))))))

Sabrinin sut cekecegini anladigim an piskolojim bozuluyor, tuaf tuaf bagirmayi basliyorum, ucan Sabriyi taniyorsundur, iste aynen öyle birseyler oluyor bana, annem falan odama giriyor sakinlestirmey calisiyor ama biliyorum ki Sabri sut cekmey vazgecmedikce yada sut cekmeyi ogrenmedikce yada Galatasaraydan ayrilmadikca bu sorun ortadan kalkmaz. ))))))))))))))))

onu birak bide ellerini kafasina atmasi var ya cildirtiyor beni saci basida bi tuhaf ya kardesim atma su sutu ya

ben bu takimim teknik direktörü olsam sabriyi direkt berbere gönderirdim

Hocam, kaleyi uzaktan goren golu bulur :D

onu birak bide ellerini kafasina atmasi var ya cildirtiyor beni saci basida bi tuhaf ya kardesim atma su sutu ya

Yemin ederim seni cok iyi anlayabiliyorum. :D

Dün yanilmiyorsam 3 kez sut cekti, ücüde daglara taslara gitti ve her seferinde de dedigin gibi ellerini kafasina atti :D)))

Sut ceksin, sut cekmeden gol atilmaz ama artik harbiden sut cektikten sonra yaptigi hareketlerden vazgecse fena olmazdi :D

Yemin ederim seni cok iyi anlayabiliyorum. :D

Dün yanilmiyorsam 3 kez sut cekti, ücüde daglara taslara gitti ve her seferinde de dedigin gibi ellerini kafasina atti :D)))

Sut ceksin, sut cekmeden gol atilmaz ama artik harbiden sut cektikten sonra yaptigi hareketlerden vazgecse fena olmazdi :D

neyse alistik artik:D

Hocam, kaleyi uzaktan goren golu bulur :D

Kaleyi uzaktan görme olayi Sabri icin pek gecerli degil. :D

Sabri tipki benim gibi sut cekme özürlü :D

Ben de birtürlü basaramiyorum uzaktan gol atmayi.

Ayagin ici ile vursam, cok yavas gidiyor top. Üstü ile vursam daglara taslara gider. Disiyla vurmayi calistigim zaman cok komik duruma düsüyorum, ayaklarim birbirine takilip düsmesi falan :D

Sabri şut çektikten sonra nedense bende baş ağrısı oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt