#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabriyle 2 yıllık zamlı sözleşme yapan yerine sağbek almayan yönetim ne güzel aradan sıyrıldı. Bu adam ın yerine neden sağbek almadınız ey yönetim. Asıl protesto edilmesi gereken özbeklerdir diğeride hamzaydı zaten gitti. Dün sabriye protesto yanlıştı adam sonuçta hakkı olan paradan vazgeçti. Amma velakin sezon sonunda gitmesi lazım yeter sabrinin oynadığı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

with Bullet

Bu adama her maç tepki verilmeliki devre arası gitmeli ne demek sen reklam panosunu tekmeleyerek taraftara gözdağı veriyorsun

Belli ki yönetimden gelen dayatmayı kabullenmek zorunda kaldı; tam sözleşmeyi uzatma hakkını kazanacağı maç öncesinde bu gelişmenin olması tesadüf değil herhalde?...Tam da bu olumlu hamle yapılmışken, daha önce edilmediği kadar protestonun maçın başında edilmesinin diğer oyuncuların da motivasyonunu bozduğunu görmemek ahmaklıktır...

Gösterdiği tepki de belki kale arkasında sürekli ana-avrat küfreden birilerineydi, kim bilir?, şahsen hiç üzerime alınmadım...''Vaay taraftara hareket ha!'' düşüncesi saçmalık, sanki tribündekilerin her biri özenle seçilmiş elit şahsiyetler?!...

Basın taraftar dalkavukluğu yapar, en önemli müşterileri sonuçta; taraftar işin doğası gereği ''Biz şöyleyiz, biz böyleyiz, yağmurda çamurda deplasmanda biz varız, nasıl da fedakarız vs'' diye kendini yüceltir...Taraftar olmazsa olmaz evet ama homojen monoblok bir kütle değil ki; İstanbul' da yaşamama rağmen stadda maç izlemeyeli yıllar oldu. Onca zaman ve eziyeti göze aldıktan sonra tribündeki ''İnsan!'' manzaralarını izlemek tam bir yıkım oluyor zira her defasında...

Sabri' nin futbolculuğunu ve tavırlarını hiç beğenmeyen ve bunu sürekli ifade edegelenlerden biri olmam, onun da etten kemikten bir insan olduğu gerçeğini göz ardı etmemi gerektirmiyor...

Al iste klasik Türk insanı. Hemen duygusala bağlamalar. Babasının hayrına kaldı Sabri zaten. Bizden bir bok olmaz.

Bence az protesto edildi. Ilerideki maçlarda dozaj arttirilmali.

Normalde maç esnasında oyuncu isliklanmasini destekleyen biri değilim ama "sosyal medyadaki yorumları takmiyorum" diye yorum yapan bu herife mustehak olan da buydu. Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Artık tak bakalım.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

az bile yapmis dün
keske canli yayina cikip küfretse hepsine
sabrinin bu kadar götünü kaldiran tipler simdi gelmis protesto ediyorlar kendisini

ben de sahada gs icin her seyimi veririm sabri gibi
bana 2 milyonluk sözlesme vermenize de gerek yok cok daha ucuza oynarim
ulan hastayim su zihniyete iste bu yüzden yillardir bir bok olmuyor bizden
iste bu yüzden bam orta sahasini izlemek zorunda kaldik iste bu yüzden sabri gibi zerre yetenege sahip olmayan birisi 15 senedir gsde oynuyor
abicim adam yeteneksizse tutmayacaksin yol vereceksin
bu her oyuncu icin gecerlidir
sen büyük bir kulüpsen kimsenin gözünün yasina bakmayacaksin yoksa takimin cöplerle dolar

Aysal döneminde Sabri, kadro disi kaldiginda GSli oldugu icin mi gitmedi yoksa 1.1 milyon dolari ona kimsenin vermeyecegini bildigi icin mi? GSli oldugu icin mi, gecen yaz 3 gün pazarliktan sonra 1.8 milyon euroluk 2 yillik sözlesmeyi kabul etti?

Gecen yaz bizde Aydin vardi. GSliyim, ayrilmak istemiyordum falan diyordu. Gazetelerde sürekli bu tarz aciklamalarini okuyordum. 1.1 milyon dolar maas verecektik, taraftar tepkisi nedeniyle sözlesme alamadi. Bu sene Kasimpasada oynuyor, 450 bin dolar maasla. Onu da patlama yapar diye verdiler. Gelecek yil, onu bile vermezler. Bir oyuncunun GSli olup olmamasi önemli degil. İsini iyi yapsin, aldigi paranin karsiligini versin, yeterli.

Sabriye tepkiyi bende abartili buldum. Sadece Sabri degil, Balta, Semihte cok kötü oyuncular. Ne Balta ne de Sabri, rotasyonda ilk tercih bile olmamalari gereken 2 oyuncu. 300-400 bin euro maasla takimda kalabilirler.

Belli ki yönetimden gelen dayatmayı kabullenmek zorunda kaldı; tam sözleşmeyi uzatma hakkını kazanacağı maç öncesinde bu gelişmenin olması tesadüf değil herhalde?...Tam da bu olumlu hamle yapılmışken, daha önce edilmediği kadar protestonun maçın başında edilmesinin diğer oyuncuların da motivasyonunu bozduğunu görmemek ahmaklıktır...

Gösterdiği tepki de belki kale arkasında sürekli ana-avrat küfreden birilerineydi, kim bilir?, şahsen hiç üzerime alınmadım...''Vaay taraftara hareket ha!'' düşüncesi saçmalık, sanki tribündekilerin her biri özenle seçilmiş elit şahsiyetler?!...

Basın taraftar dalkavukluğu yapar, en önemli müşterileri sonuçta; taraftar işin doğası gereği ''Biz şöyleyiz, biz böyleyiz, yağmurda çamurda deplasmanda biz varız, nasıl da fedakarız vs'' diye kendini yüceltir...Taraftar olmazsa olmaz evet ama homojen monoblok bir kütle değil ki; İstanbul' da yaşamama rağmen stadda maç izlemeyeli yıllar oldu. Onca zaman ve eziyeti göze aldıktan sonra tribündeki ''İnsan!'' manzaralarını izlemek tam bir yıkım oluyor zira her defasında...

Sabri' nin futbolculuğunu ve tavırlarını hiç beğenmeyen ve bunu sürekli ifade edegelenlerden biri olmam, onun da etten kemikten bir insan olduğu gerçeğini göz ardı etmemi gerektirmiyor...

Al birini vur ötekini. Taraftardaki kibir herkesden büyük, her sene tas catlasa takim icin 50 lira harcayan herkes kendisini takimin gercek sahibi zannediyor. Sabri´de yaptigi hareketi ile, dayatilmis bir sözlesme imzaladigini göstermis oldu. Sabri´de kendini kulübün bir mirascisi zannediyor, saka gibi bir olay.

Bana göre taraftarin da bayaga büyük bir tepkiye ihtiyaci var, ama bunu yapacak en son adam Sabri´dir.

Taraftarin verdigi tepki takima mac icinde zarardir. Ama 13 yildir su herifin meymenetsiz suratini görmekten bikti insanlar...

Son düzenleme:
Kimse haksızlık falan demesin.

Yıllardır sülük gibi yapıştı kulübe. Az bile yapılıyor, geçen "beni eleştiren futbol cahilleri" diyordu taraftarlara.

Kaç senedir daha dövülmediğine şükretsin. Galatasaray altyapısından çıkmasaydı bu yeteneksiz açlıktan ölürdü. Galatasaray sayesinde multimilyoner oldu herif hemde bu yeteneksizlik ile.

Az bile tepki görüyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Anlamadığım konu futbol sadece koşmak mı? Bu adam koşuyo da ne oluyo. Kıçıkırık Mersin'le Konya'yla oynarken bindirme yapması kolay. Avrupa'da bırak bindirmeyi bütün pasları Muslera'ya. Hala daha futbol cahilleri diyo bunu eleştirenlere yüzsüz herif. Tribunlere sert baktığında asıl tepkinin gösterilmesini isterdim şahsen.

Sanirim tepki gormusuz ama anlasilmamis heralde soylediklerimiz.

Bir adam elestirilecekse mumkunse bir illiyet bagi olsun adamin yaptiklariyla yapilan elestiri arasinda.

Sabri dunku mactan ziyade yuhalanmayi hakedecek bircok mac oynadi. Gelgelelim adamin sozlesmesini olumsuz anlamda revize ettigi gun adam yuhalandi.

Sabri sozlesme imzalarken suluk diyorsaniz, bu hareketini de takdir etmelisiniz. Bu duygusala baglamak felan degil. Sabri bu takimdan gitmelidir. Bu takimin seviyesinde bir oyuncu degildir. Ancak adami itin gotune sokmaya gerek yok.

Senin kadar ballısını görmedim yine mağdur ilan edilmeye başladın medyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt