#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizlinin bahsettiği sabri hakkındaki asılsız haberler ne oluyor bilen varmı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sari karti Sneijder gorecegine bu gorseydide Besiktas macinda bunu izlemek zorunda kalmasaydik.

adam çoğu insan için muhteşem bir para olan 1,8 milyon euronun üstünü çiziyor elindeki kanuni hakkından feragat ediyor sırf sabri diye otakdir etmiyorsunuz..
sabriyi sevmemek onun bu doğru hareketini küçümsemeyi yok saymayı gerektirmemeli..
ben futbolcu olarak ne sever ne beğenirim ama adam otomatik uzayacak sözleşmesini yırttığı gün yuhalanması çok tuhaf çok saçma..
sabriye değil koca GSARAY 25 kişilik kadrosuna 2 sağbek 1 önlibero aldırmayan hamzaya ve yönetime kızarım ben..

ulan sen kimsin taraftara atar yapıyosun yanlışlıkla 2 düzgün pas verince adam mı oldun bi anda beyefendiye bak arkadaş milyon doları alıp yatacak sonra ıslıklanınca kuyruğunun altına saklanıp ben galatasarayın evladıyım diyecek batsın ulan batsın şu evlatçılığınız

Artistlendiği pozisyonu biraz önce izleyebildim. Sen kimsin kardeşim? Sezon sonu bir şekilde defolup gideceksin. Neyin tribi, atarı bu? Hırt.

Podolski'nin golünde rastgele topa kalkıp kafayla vuruyor. Yasin'in golünde de orta mı pas mı ne bok yapmaya çalıştığı belli değilken isabet ediyor.

Gören doğru düzgün asist yapmış sanacak ki artistlik yapıyor. Umarım sene sonu tekmeyi yer

Hantal futbolcular Selçuk ve Rodriguez Orta sahada piknik yaparken dalga dalga gelen Bursaspor ataklarini bir cok defa bozdu.

Sabri için son olarak 2 kelam da ben edeyim.

Gördüğü protestoların ve medyadaki eleştirilerin büyük bir kısmını hak etmeyen tamamen günah keçisine dönüştürülmüş birisi oldu. Bu sabrı 15 sene öncede bu şekilde oynuyordu, bazen 1 aşağı bazen 1 yukarı performansı oldu ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ama kapasitesi dahilnde. Sabri den ne beklendiğine bağlı biraz da yapılacak yorumlar sonuçta dünyanın en iyi sağ beki değil ve bunuda herkes biliyor diye umuyorum. Elimden geldiğince bütün maçları izliyorum çoğu maçta Burak,Selçuk,Semih vb. oyunculardan daha çok çaba sarfediyor daha istekli oynuyor. Bu kadar çok pretosta yapılacaksa Sabri den daha önce yapılacak oyuncular mevcut. Galatasaray için yetersiz bir oyuncu olduğunu bende düşünüyorum ama şu an hala Sabri bu takımda tek alteratifse bu Sabri'nin değil plansızlığın suçudur. Yıllardır bu takıma bir sağ bek bulunamadıysa Sabri'yi değil yönetimleri protesto etmek lazım.

Sene başında zam ile yapılan sözleşme bana göre de yanlıştı. Zam yapılmadan sözleşmesi uzatılmalıydı bana göre. Sabri bu takımda her zaman bir alternatif oyuncusu olarak kalabilir. Ama Sabri'nin zam alması tamamen teknik heyet ve yönetimin suçudur. Üstüne adam hak ettiği sözleşme uzatma hakkını da fesh ediyor ama buna rağmen dün akşam tek ıslıklanan oyuncu oluyor. Bana göre Sabri haksız yere tepki görmeye başladı uzun bir süredir, taraftarlar bu takımda yapılan ciddi yanlışarı görmezlikten gelip herşeyi Sabri üzerine yıkıp, yanlışları başka yerde aramaya devam ederse önümüzdeki senelerde de bu takım rezil oyuncularla oynamaya devam edecektir.

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir Sabri üzerinde bu kadar çok tepki bence yanlış ve terbiyesizce. Şu takımda kimler var hiç birşey yapmadan senelerce oynuyor ve çok ciddi paralar alıyor.

İyi bir sağ bek ve yedek olarak Sabri bu takımda iyi bir şekilde oynar.

Emin ol aksamdan beri ayni seyleri dusunuyorum. Hem adama acidim, hem de taraftara kizdim. Bugun Sabri'nin takimda oynamasini istemiyorsan, sene basindaki teknik direktorune ve yonetimine kizacaksin arkadas. Bu adam Galatasaray'li, sen kovmadigin surece gitmez, ben de olsam elimde imkanim oldugu surece ASIK oldugum takimdan gitmezdim. Performansini elestiriyoruz eyvallah, her oyuncu elestirilir. Ama adamin sozlesmesindeki uzama opsiyonunu iptal ettigi gun statta yuhalanmasi tam bir facia.

Sabri için son olarak 2 kelam da ben edeyim.

Gördüğü protestoların ve medyadaki eleştirilerin büyük bir kısmını hak etmeyen tamamen günah keçisine dönüştürülmüş birisi oldu. Bu sabrı 15 sene öncede bu şekilde oynuyordu, bazen 1 aşağı bazen 1 yukarı performansı oldu ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ama kapasitesi dahilnde. Sabri den ne beklendiğine bağlı biraz da yapılacak yorumlar sonuçta dünyanın en iyi sağ beki değil ve bunuda herkes biliyor diye umuyorum. Elimden geldiğince bütün maçları izliyorum çoğu maçta Burak,Selçuk,Semih vb. oyunculardan daha çok çaba sarfediyor daha istekli oynuyor. Bu kadar çok pretosta yapılacaksa Sabri den daha önce yapılacak oyuncular mevcut. Galatasaray için yetersiz bir oyuncu olduğunu bende düşünüyorum ama şu an hala Sabri bu takımda tek alteratifse bu Sabri'nin değil plansızlığın suçudur. Yıllardır bu takıma bir sağ bek bulunamadıysa Sabri'yi değil yönetimleri protesto etmek lazım.

Sene başında zam ile yapılan sözleşme bana göre de yanlıştı. Zam yapılmadan sözleşmesi uzatılmalıydı bana göre. Sabri bu takımda her zaman bir alternatif oyuncusu olarak kalabilir. Ama Sabri'nin zam alması tamamen teknik heyet ve yönetimin suçudur. Üstüne adam hak ettiği sözleşme uzatma hakkını da fesh ediyor ama buna rağmen dün akşam tek ıslıklanan oyuncu oluyor. Bana göre Sabri haksız yere tepki görmeye başladı uzun bir süredir, taraftarlar bu takımda yapılan ciddi yanlışarı görmezlikten gelip herşeyi Sabri üzerine yıkıp, yanlışları başka yerde aramaya devam ederse önümüzdeki senelerde de bu takım rezil oyuncularla oynamaya devam edecektir.

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir Sabri üzerinde bu kadar çok tepki bence yanlış ve terbiyesizce. Şu takımda kimler var hiç birşey yapmadan senelerce oynuyor ve çok ciddi paralar alıyor.

İyi bir sağ bek ve yedek olarak Sabri bu takımda iyi bir şekilde oynar.

bu Sabriye en çok Geçen seneki Bursa Kupa maçında uyuz oldum bi dövmediler gitti ah be Melo zaten gidecekmişsin kafasını gözünü kırsaydın şunun.

Sabriyle 2 yıllık zamlı sözleşme yapan yerine sağbek almayan yönetim ne güzel aradan sıyrıldı. Bu adam ın yerine neden sağbek almadınız ey yönetim. Asıl protesto edilmesi gereken özbeklerdir diğeride hamzaydı zaten gitti. Dün sabriye protesto yanlıştı adam sonuçta hakkı olan paradan vazgeçti. Amma velakin sezon sonunda gitmesi lazım yeter sabrinin oynadığı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt