Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artistlendiği pozisyonu biraz önce izleyebildim. Sen kimsin kardeşim? Sezon sonu bir şekilde defolup gideceksin. Neyin tribi, atarı bu? Hırt.
Hahahahahaha
''Riske girmedi''
Sabri için son olarak 2 kelam da ben edeyim.
Gördüğü protestoların ve medyadaki eleştirilerin büyük bir kısmını hak etmeyen tamamen günah keçisine dönüştürülmüş birisi oldu. Bu sabrı 15 sene öncede bu şekilde oynuyordu, bazen 1 aşağı bazen 1 yukarı performansı oldu ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ama kapasitesi dahilnde. Sabri den ne beklendiğine bağlı biraz da yapılacak yorumlar sonuçta dünyanın en iyi sağ beki değil ve bunuda herkes biliyor diye umuyorum. Elimden geldiğince bütün maçları izliyorum çoğu maçta Burak,Selçuk,Semih vb. oyunculardan daha çok çaba sarfediyor daha istekli oynuyor. Bu kadar çok pretosta yapılacaksa Sabri den daha önce yapılacak oyuncular mevcut. Galatasaray için yetersiz bir oyuncu olduğunu bende düşünüyorum ama şu an hala Sabri bu takımda tek alteratifse bu Sabri'nin değil plansızlığın suçudur. Yıllardır bu takıma bir sağ bek bulunamadıysa Sabri'yi değil yönetimleri protesto etmek lazım.
Sene başında zam ile yapılan sözleşme bana göre de yanlıştı. Zam yapılmadan sözleşmesi uzatılmalıydı bana göre. Sabri bu takımda her zaman bir alternatif oyuncusu olarak kalabilir. Ama Sabri'nin zam alması tamamen teknik heyet ve yönetimin suçudur. Üstüne adam hak ettiği sözleşme uzatma hakkını da fesh ediyor ama buna rağmen dün akşam tek ıslıklanan oyuncu oluyor. Bana göre Sabri haksız yere tepki görmeye başladı uzun bir süredir, taraftarlar bu takımda yapılan ciddi yanlışarı görmezlikten gelip herşeyi Sabri üzerine yıkıp, yanlışları başka yerde aramaya devam ederse önümüzdeki senelerde de bu takım rezil oyuncularla oynamaya devam edecektir.
Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir Sabri üzerinde bu kadar çok tepki bence yanlış ve terbiyesizce. Şu takımda kimler var hiç birşey yapmadan senelerce oynuyor ve çok ciddi paralar alıyor.
İyi bir sağ bek ve yedek olarak Sabri bu takımda iyi bir şekilde oynar.