#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet suç sırf Sabri de değil!
Suç Eboue hariç 10 yıl doğru dürüst sağ bek almayan yönetimler de... oynatan T.D. lerde ayrıca.

Lakin oyun içinde geriye gelmemesi ...artist tavırları ...hakettmedi Gelir artışı... ben yuhlamaları olumlu buldum ve çok keyif aldım

Son düzenleme:
Bu adamı neden ıslıkladık anlamadım..

Tamam sözleşmesinin otomatik uzama maddesini feshettik ve seneye büyük ihtimalle gidecek eyvallah.. lakin bugün neyin tepkisiydi maç oynanırken..

Sabri'yi savunmuyorum ama daha fazla sövülmesi gereken zamanlarda tepkisizdi taraftar..

Tek taraflı fesh etme imkanı vardı yani yönetimin...oyuncu 'nun söz hakkı dışında ?

Yanlız şaka maka bu sene Sabri 'nin son senesi ... artık Sabrisiz Kadrolar banko olacak :D

Birde bir babayiğit Sağ Bek aldın mı...keyif den yenmez..Millet gerçek BEK nedir ve modern futbolunda niye bu kadar önemli olduğunu tekrardan görer

Tek taraflı fesh etme imkanı vardı yani yönetimin...oyuncu 'nun söz hakkı dışında ?

tek taraflı demedim zaten.. karşılıklı feshedilmiş.. orası belli..

taraftar bu yüzden daha da haksız duruma düşüyor.. adam kontratı da feshetmiş.. ıslıklanması yanlıştı..

adam çoğu insan için muhteşem bir para olan 1,8 milyon euronun üstünü çiziyor elindeki kanuni hakkından feragat ediyor sırf sabri diye otakdir etmiyorsunuz..
sabriyi sevmemek onun bu doğru hareketini küçümsemeyi yok saymayı gerektirmemeli..
ben futbolcu olarak ne sever ne beğenirim ama adam otomatik uzayacak sözleşmesini yırttığı gün yuhalanması çok tuhaf çok saçma..
sabriye değil koca GSARAY 25 kişilik kadrosuna 2 sağbek 1 önlibero aldırmayan hamzaya ve yönetime kızarım ben..

Yönetimin tek taraflı fesh etme gücü var kanuni ve mukavele gereği bence.

Sabri 'nin kendi feragat yapdını sanmıyorusundur herhalde.

tek taraflı demedim zaten.. karşılıklı feshedilmiş.. orası belli..

taraftar bu yüzden daha da haksız duruma düşüyor.. adam kontratı da feshetmiş.. ıslıklanması yanlıştı..

Sen karşılıklı feshetme olayını nerden çıkardın ? Bilgin mi var ..kendi düşüncen mi ?

Sabri 'nin kendi feragat yapdını sanmıyorusundur umarım... hangi profesyonel oyuncunun bu maddi şartlar altında bu imkandan vazgeçer ?

Sabri 'nin kendi feragat yapdını sanmıyorusundur umarım... hangi profesyonel oyuncunun bu maddi şartlar altında bu imkandan vazgeçer ?

ben sanmam, habere bakarım.. :) taraftar haksız.. sabri kulüp ile sözleşmesini feshedip paradan vazgeçmiş ama cibiliyetsiz bir grup ıslıklamış.. sözleşme uzattığında neredeydi bu mübarekler de şimdi çıkıp ıslıklıyorlar..

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.

Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.

Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır.

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü"

Belli ki yönetimden gelen dayatmayı kabullenmek zorunda kaldı; tam sözleşmeyi uzatma hakkını kazanacağı maç öncesinde bu gelişmenin olması tesadüf değil herhalde?...Tam da bu olumlu hamle yapılmışken, daha önce edilmediği kadar protestonun maçın başında edilmesinin diğer oyuncuların da motivasyonunu bozduğunu görmemek ahmaklıktır...

Gösterdiği tepki de belki kale arkasında sürekli ana-avrat küfreden birilerineydi, kim bilir?, şahsen hiç üzerime alınmadım...''Vaay taraftara hareket ha!'' düşüncesi saçmalık, sanki tribündekilerin her biri özenle seçilmiş elit şahsiyetler?!...

Basın taraftar dalkavukluğu yapar, en önemli müşterileri sonuçta; taraftar işin doğası gereği ''Biz şöyleyiz, biz böyleyiz, yağmurda çamurda deplasmanda biz varız, nasıl da fedakarız vs'' diye kendini yüceltir...Taraftar olmazsa olmaz evet ama homojen monoblok bir kütle değil ki; İstanbul' da yaşamama rağmen stadda maç izlemeyeli yıllar oldu. Onca zaman ve eziyeti göze aldıktan sonra tribündeki ''İnsan!'' manzaralarını izlemek tam bir yıkım oluyor zira her defasında...

Sabri' nin futbolculuğunu ve tavırlarını hiç beğenmeyen ve bunu sürekli ifade edegelenlerden biri olmam, onun da etten kemikten bir insan olduğu gerçeğini göz ardı etmemi gerektirmiyor...

Berki taraftarın çoğu kısmı o fesh olayını bilmiyordu...toplantı olduğundan habersiz gitmişler olabilir Stat'a. Benimde haberim yoktu mesela....
kafalarda sırf " bu maç ile bir sene saha Sabri ile" ...

Sen karşılıklı feshetme olayını nerden çıkardın ? Bilgin mi var ..kendi düşüncen mi ?

Mukaveleye konmuş maddenin tek taraflı fesih hakkı olmaz; gereğini yerine getirmeyen taraf tazminat ödemek durumundadır...Tabi ki Sabri kendiliğinden feragat etmemiştir; yönetim kadro dışı bırakmakla tehdit etmiş, o da kabullenmek zorunda kalmıştır...

Tek taraflı feshetme yetkisi olduğuna dair net bir bilgin yoksa diretme bence, dostane söylüyorum; niyetim polemik değil...

1215097.jpg

hayırlı olsun bukez kesin kurtulduk

O9rjM5.png

Hıncal Poldi'ye de salladı demin.Yarın golleri dizer.

beyler gsli avukat bir arkadaşımız opsiyonu kalktı ama karşılığında 600bin TL para aldı diyor sabri için

Yenilen golde orta açan adama çok uzaktı, ki uzak olmasını geçtim adam topa vururken arkasını dönüyo. Islıklandıktan sonra kısmen daha iyiydi

Sabri yüzünden kaybedilen para ve puanlara dün yenisi eklendi. 1 milyon euro daha kaybettik. Sag bek almayip, Sabriyle sözlesme yenileyerek, kaybettigimiz paraya 1 degil, en az 2 tane Maxi alinirdi

Çok şanslı bir adamsın lan dün o topu muslera kurtarmasa şu an herhalde komaya filan girmiştin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt