#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'nin olmadığı her maçı kazanmamız tesadüf değil. Gereksiz, yeteneksiz herif

bkz: 7 ocak 2012 sabri'nin samsun'a çıkışı

Yahu geldin 2 gol yedirdin be adam.Fatih hocaya kesin oynayabilirim,kendimi iyi hissediyorum demiştir.

Hatrick yapacak falan diyorlardı forumda,yapacak ama tersten.

Sabri'yi iyileştiren doktorun numarası varmı ?

Nefret ediyorum senden, Balta'dan, Servet'ten ya gidin şu takımdan artık yeter. Ya görmek istemiyorum artık bu adamları. Senelerdir aynı terane Sabri iyi mi kötü mü kimse çözemedi. Servet- Sabri sakatlandı Allah yüzümüze güldü kimse alıntılayıp laga luga yapmasın. Servet'ten kurtulduk Eboue'de beke çekildi. Hakan Balta'da iyi giden takımın içinde kaynıyo öyle ya gönderin arkadaş yeter yeter artık. Sakatlansın diye mi bekleyeceğiz lan birinden kurtulmak için.

Gökhan basiretsizi kaç hafta sıçtı sıvadı ama şikebahçeliler bir an olsun destekten vazgeçmedi..

Galatasaray taraftarı olarak Sabriye tam destek vermezsek çok büyük ayıp olur.

ben bu afrika kupasinin .... onu kisa alanin.... :mad:

Sabri'nin uzun süreli sakatlıktan çıktığını , ve bu yüzden de kötü performans sergilediğini söylemek yanlış değil .

Doğru , kaç hafta sonra ilk defa forma giyiyor .

Ama bu Sabri'nin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez .

En iyi hali bile [bence] Galatasaray formasını haketmiyor [yetenek olarak] .

Yoksa adamlığına , kişiliğine , Galatasaraylılığına [dışarıdan gördüğümüz kadarı ile] kimse bir şey diyemez .

sabri gibi dalga konusu olan ve bunu hakeden bi adam hala kaptanlık pazubandını takıyo

olacak iş değil

sahada karizma ve liderlik abideleri varken

sırf eski topçu diye sabri kaptan oldu

ujfa

elmander

selçuk

baros

melo

sabri bu adamların kaptanı mı şimdi

Sabri 7-8 senedir bu takımda 7-8 senedir kan kusturuyor. Yeter gönderin artık şunu. Hasan Şaş'a tahammül edemeyen taraftar şu adamı reis yapıp 3'lü çektiriyor. Başlayacam 3lüsünü de 4lüsünü de.

ne lanet adamsın sen ya ve kaptansın

Sabri 10 mac oynasada böyle oynardi.Adam ne sag bek,ne sag acik ne de futbolcu.Ha belki Gökhan Gönül´den daha iyidir,ama orasi beni ilgilendirmiyor.

Böyle oyuncularin varsa son 4 senede 150 den daha cok gol yemen tesadüf degildir.

Tamam takim halinde bugün iyi degiliz,ama bu sene bu maclarda vardi,ama Sabri gibi oyuncun olmasa,1-2 gol atarsin duran topdan felan ve gol yemesin.

Aydin´in daha cok forma sans bulani.

Yunus'un dediği gibi ; hiç birbirinizden alıntı yapıp , birbirinizi kırmaya gerek yok .

Bu maçtaki bireysel hatalarını bir kenara bırakalım , hiç yapmamış olsun . sabri zaten 5 senedir orta yapmayı öğrenemedi . 3 m yanındaki arkadasına düzgün pas vermeyi öğrenemedi . Maalesef .

Keşke her futbolcu O'nun karakterinde olsa ama maalesef , yetenek yok .

Kaptana bak kaptana. Neymiş iyi Galatasaraylıymış alt yapıdan çıkmışmış. Banane. Adam Gençlerbirliği ayarında bi topcu. Kaç senedir sağ bek izlemedik buna güvenip transfer yapmadılar. Midem kaldırmıyor artık Sabri'yi Servet'i o formayla görmeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt