#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sen sadece Galatasaray taraftarı olarak kal ...

Dani Alves değil haklısın.. Stoper Ujfa bile eski Sabri'den iyiydi o bölgede haksız mıyım?

haklısın abi ama mevcut yerli sag beklere bak birde saglıklı sabriye bak sorun cıkartmayan para lafı yapmıyan al yedeklerde dursun yeri gelince girsin oyuna bence takımda kalması gerekir iyi bir alternatif

benim tek kızdıgım adam sakatlıktan döndü hazır olmamasına ragmen özveriyle sahaya çıktı çok yabancı biliyoruz ben sakatım diye yatan hataydı çıkması ama çıktı ama biz bu adamla yıllardır dalga geçiyoruz ve bu gunde geçiyoruz buna kızıyorum kendi degerlerimizi yerin dibine sokuyoruz ulen o begenmedigimiz fenerliler her boku yemiş başkanlarını bile savunuyorlar ama biz kendi evlatlarımıza bunu hep yapıyoruz benim sinirim buna

sabri kötüydü ilk 11 kalitesinde degil de geç niye dalga geçiyoruz

Hâlâ yok bu adam Galatasaraylıdır, bizim çocuğumuzdur vs vs diye savunanlar var. Yahu onlara lafımız yok zaten, ama tüm bunlar yeterli mi? Bu forumdaki herhangi bir kişi Galatasaray forması giyiyor olsa Sabri'den aşağı kalır mı saha dışı konularda? Ama yetmiyor işte bu adamın kapasitesi bizim takıma, yıllardır bir tane eksiğini bile gidermiş değil. 5 sene önceki Sabri ile tamamen aynı özelliklere sahip bir adam. Çok sinirim bozuluyor Eboue gibi dünya çapında bir bekten sonra Sabri'yi izleyince.

Dipnot: Bu maçta yaptığı hatalardan dolayı değil bunlar, ama bu adamın yıllardır yaptığı hatalardan yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.

Aynen katılıyorum.O kadar iyi Galatasaraylıysa gitsin stadda izlesin maçı. Sahaya girince zarar veriyor takıma.

Ilk golde hata Melo'nun ,ikincisi Sabri'nin olur.Daha macin ilk dakikalarindan belliydi fizik gucunun hazir olmadigi.Neyse bir iki haftaya toplar.

409012_319803741393732_212445845462856_1018276_1238396050_n.jpg

gene de bu kadar hakareti haketmiyor, kazandığımız için en çok onun adına sevindim.

haklısın abi ama mevcut yerli sag beklere bak birde saglıklı sabriye bak sorun cıkartmayan para lafı yapmıyan al yedeklerde dursun yeri gelince girsin oyuna bence takımda kalması gerekir iyi bir alternatif

benim tek kızdıgım adam sakatlıktan döndü hazır olmamasına ragmen özveriyle sahaya çıktı çok yabancı biliyoruz ben sakatım diye yatan hataydı çıkması ama çıktı ama biz bu adamla yıllardır dalga geçiyoruz ve bu gunde geçiyoruz buna kızıyorum kendi degerlerimizi yerin dibine sokuyoruz ulen o begenmedigimiz fenerliler her boku yemiş başkanlarını bile savunuyorlar ama biz kendi evlatlarımıza bunu hep yapıyoruz benim sinirim buna

sabri kötüydü ilk 11 kalitesinde degil de geç niye dalga geçiyoruz

Galatasaray forması altındaki hiçbir oyuncuyla dalga geçmek kimsenin haddine değildir zaten o konuda sonuna kadar haklısın. Ama Eboue dönene kadar Ujfa oynasa o bölgede bizim için daha hayırlı olucak sanırım... Serkan'ı görmek isterdim bugün Sabri yerine Sabri hata yapacağına keşke Serkan yapsaydı hata

Sabri bu takımın rotasyon oyuncusudur, fazlasını beklememek lazım.Sakatlıktan yeni çıkmış bir adamı zınk diye takıma sokmak çok büyük bir hatadır.Hocada hatasını kabul etdi.

Sabri bu takim da yedek bile olamaz benim görüsüm bu cok kosuyor diye mac sonrasi 3lü cekerek ilk 11 oyuncusu olunmaz.

Gecen birsey yazmisdim.

Taraftar Sabri´nin futboluna laf atiyor,Arda gibi hayatina,kisiligine,karisina degil.

Bi de sunu ekleyecegim.Sabrinin 8 senedir tek bi görevi var.KOSMAK.Sabri kosarsa "bugün iyidi" deniliyor(du).Yani citayi cok düsük tuttuk.Ama yinede bazi maclarda bunu da yapamadi.

Emre Colak,Arda,Selcuk gibi oyuncular iyi oynarlarsa,ama takim kayip ederse "bugün iyi degildi" deniliyor.Neden?Beklentilerimiz daha yüksek ondarda.Ondanda Arda´ya cok kizdik son senelerden,Emre Colaga´da kizdik son 1-2 senede,Selcuga kizanlar vardi sezon basinda.

Sabri den futbol oynamasini isteseydik,ilk yilindan haric,bütün sezonlari rezildir.Ilk maclarinda ne kadar sevinmisdim,zaaten o aralar genc futbolcu oynarken heyecanlaniyordum.Ondan beri gitgide icine ediyor.

Fenerlilerin,Besiktaslilarin onunla dalga gecmesi dogaldir.

Tribünde dururken daha çok seviyorum seni sabri, tekrar oraya dön:)

Adam uzun süreli sakatlıktan yeni döndü.Oynatılması hataydı.Abartmayın.

45 dk'da 5 km koşup bir takımın bütün çabalarını bu kadar heba edebilen tek oyuncudur sanırım. Koşu demek herşey demek mi arkadaş.

Sabri bu takımın oyuncusu olmadığını Fatih Terim'e de kabul ettirdi.

45 dk'da 5 km koşup bir takımın bütün çabalarını bu kadar heba edebilen tek oyuncudur sanırım. Koşu demek herşey demek mi arkadaş.

Sabri bu takımın oyuncusu olmadığını Fatih Terim'e de kabul ettirdi.

Terim arayip sana mi soyledi ozel olarak

off you go

Sabri'nin bu takımın oyuncusu olmadığını herkes kabul ediyor zaten. Tek anlaşmazlık ama o iyi galatasaraylı iyi de koşuyor mücadele ediyor olayı. Bende iyi galatasaraylıyım bende o kadar para alsam bence aynı mücadeleyi ederim. Para almasam da ederim.

Olan oldu çokta üstüne gitmemek gerekir..Fizik olarak hazır olduğu sürece bu takım alternatif olarak iş yapar.

yahu hoca bile çıktı hata bende,sakatlıktan sonra oynattım dedi, yeter bu kadar ezmeyin, servet oynayacağına sabri oynasın, en azından iyi niyetli,formasını zamanında satmamış bir adam.

Aylardır bekledikten sonra şu durumda forma hakkı Serkan Kurtuluş'undu. Ne hazır olmayan Sabri ne de Servet'indi.

Ayrıca Sabri hazır olsa da farketmez. Bu takımda sağ bekin üstlenmesi gerektiği vazifeleri Sabri yerine getiremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt