- 6 Ağustos 2009
- 9.584
- 0
- 1.331
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Sen sadece Galatasaray taraftarı olarak kal ...
Sen sadece Galatasaray taraftarı olarak kal ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dani Alves değil haklısın.. Stoper Ujfa bile eski Sabri'den iyiydi o bölgede haksız mıyım?
Hâlâ yok bu adam Galatasaraylıdır, bizim çocuğumuzdur vs vs diye savunanlar var. Yahu onlara lafımız yok zaten, ama tüm bunlar yeterli mi? Bu forumdaki herhangi bir kişi Galatasaray forması giyiyor olsa Sabri'den aşağı kalır mı saha dışı konularda? Ama yetmiyor işte bu adamın kapasitesi bizim takıma, yıllardır bir tane eksiğini bile gidermiş değil. 5 sene önceki Sabri ile tamamen aynı özelliklere sahip bir adam. Çok sinirim bozuluyor Eboue gibi dünya çapında bir bekten sonra Sabri'yi izleyince.
Dipnot: Bu maçta yaptığı hatalardan dolayı değil bunlar, ama bu adamın yıllardır yaptığı hatalardan yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.
haklısın abi ama mevcut yerli sag beklere bak birde saglıklı sabriye bak sorun cıkartmayan para lafı yapmıyan al yedeklerde dursun yeri gelince girsin oyuna bence takımda kalması gerekir iyi bir alternatif
benim tek kızdıgım adam sakatlıktan döndü hazır olmamasına ragmen özveriyle sahaya çıktı çok yabancı biliyoruz ben sakatım diye yatan hataydı çıkması ama çıktı ama biz bu adamla yıllardır dalga geçiyoruz ve bu gunde geçiyoruz buna kızıyorum kendi degerlerimizi yerin dibine sokuyoruz ulen o begenmedigimiz fenerliler her boku yemiş başkanlarını bile savunuyorlar ama biz kendi evlatlarımıza bunu hep yapıyoruz benim sinirim buna
sabri kötüydü ilk 11 kalitesinde degil de geç niye dalga geçiyoruz
Ilk golde hata Melo'nun ,ikincisi Sabri'nin olur.Daha macin ilk dakikalarindan belliydi fizik gucunun hazir olmadigi.Neyse bir iki haftaya toplar.
45 dk'da 5 km koşup bir takımın bütün çabalarını bu kadar heba edebilen tek oyuncudur sanırım. Koşu demek herşey demek mi arkadaş.
Sabri bu takımın oyuncusu olmadığını Fatih Terim'e de kabul ettirdi.