#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yemin ediyorum ayağına değen top kuruyo o toptan hayır gelmiyo ne atağa çıkılıyo ne bişey yapılıyo :@.bi de bugün suratına suratına girmiyo mu şu ligtv neyse...

Bana Sabri futbol hayatının sonuna dek Galatasaray'da kalıcak gibi geliyor hep. Adama bakınca bunu görüyorum.

Galatasaray'ın kaptanlığı kimlere kaldı.Hey yavrum hey:mad:

Yemin ediyorum ayağına değen top kuruyo o toptan hayır gelmiyo ne atağa çıkılıyo ne bişey yapılıyo :@.bi de bugün suratına suratına girmiyo mu şu ligtv neyse...

hayır birde cok iyi oynuyormuş gibi korner atışında diregi yaslanıp su iciyor ya elimdeki terligi fırlattım televizyona. adamdaki rahatlıga bak ya:D

Yemin ediyorum Zonguldakspor'un sağ bekini alsak daha iyi oynar daha az hata yapar daha az küfür yer.

KAPtAN

hayır birde cok iyi oynuyormuş gibi korner atışında diregi yaslanıp su iciyor ya elimdeki terligi fırlattım televizyona. adamdaki rahatlıga bak ya:D

Bi de yanlış pas verip ya da uzaya şut çekip elini kaldırıp aynı anda kafasını eğerek özür dilemiyo mu ıslak odunla dövesim geliyo :D

Bi de yanlış pas verip ya da uzaya şut çekip elini kaldırıp aynı anda kafasını eğerek özür dilemiyo mu ıslak odunla dövesim geliyo :D

abi artık yanlış pas attı demeylim. sadece pas attı dihyelim. cünkü adamın attıgı dogru pas yok!!

Emekleri vardır yok değil.

Ama inanılmaz sinir etti.

Saçlarımı yoldum ya.

Bi de topuk pasları yok mu :) hey Allahım.

Corluka niye alınıyo yea diyenlere tokat şeklinde bir cevap oldu bugün kendisi :(

Biraz ağır bi laf olacak farkındayım ama adam sanki küfür yemek için yaratılmış..

Sabri sakatlıktan sonra gerçekten çok kötü.

Beklemek gerek biz takımına bunca sene emek vermiş birini bu kadar çabuk silemeyiz.

Vefa denen kavramı unutmayalım. Eğer olmazsa da sene sonu yollarımız ayrılabilir.

en sonunda birisi ayağını kırıp verecek eline...

Beklemek gerek biz takımına bunca sene emek vermiş birini bu kadar çabuk silemeyiz.

Vefa denen kavramı unutmayalım. Eğer olmazsa da sene sonu yollarımız ayrılabilir.

Sakatlıktan sonra mı? :)

Şunu kabullenin artık, bu adam sabri sarıoğlu... Sorun bu adamın kondüsyonunda, eksiğinde falan değil.. Sabri başlı başına gereksiz bir adam.. İyi bir galatasaraylı olabilir, ona tek lafım yok ama bu takımda yeri yok bu adamın... Her anlamda, hem futboluyla hem de duruşuyla...

Bu arada emek derken, babasının hayrına oynamadı heralde... Ayrıca sabri en iyi döneminde bile kendine hakaret ettiren, sınırları zorlayan biridir. Aslında onda da suç yok, suç en baştan beri bu formaya böyle adamları reva görenlere...

ahh be hocam yapma Allah'ını seversen...

biz sabriyi hiç sakat olmadığı zamanlarıda biliyoruz...

vefa dersen, sene sonu adam gibi yolların ayrılmasından başka bir vefa vicdan rahatlaması olamaz...

bu kadar göze batan bir adamı her sene başında "acaba" diyerek izliyoruz ve sonuç ortada...

Adam kendini zorla oynattırmıyor ki bu takımda. Sakatlıktan önce de iyi durumdaydı gerçekten çok net hatırlıyorum.

Bir maç kaybettik diye üstüne gidilmemeli. Bu takımın kaptanıdır kendisi biraz saygı lütfen.

Bırak Allah aşkına ne saygısından bahsediyorsun sen?

Ben sadece o armaya ve ona layıkıyla hizmet edenlere saygı duyarım..

Sabri gibi aydın gibi mahalle takımında oynar tarzında sorumsuz, kafa bi dünya, serseri mayın adamlara tahammülüm kalmadı..

Bu zamana kadar hep savunmaya çalıştım Sabri'yi ama yeter artık ya.. Bu nedir böyle? Gören de bacağı kırıldı, çapraz bağları koptu da 1 senedir top oynamıyor sanacak.. Eboue olsaydı 0 puan kaybı olurdu 2. yarıda.. Sıkıldım artık Sabri'yi izlemekten.. Bir de kaptanı Sabri olan takımın vay haline..

Ben Sabri'yi izleyeceğime Gökhan Zan'ı izlemeye razıyım.

Balta - Semih - GökhanZan - Ujfa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt