#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

harbiden futbolcu mu bu arkadaş ?

çok merak etmeye başladım gerçektende...

ya da maça çıkarken "sen kafana göre oyna birader" mi deniliyor acaba? veya kimseyi rahatsız etmiyor mu?

icabında hasan şaş'ı bile bazen sol bek oynatıyordu FT ama hiç bir zaman bu kadar sırıtmamıştı...

Galatasaraya yakışmayan bir futbolcu,

Gönderilmesini 4 gözle bekliyorum.

Servet veya Kazım fb ve bjk'ye giderse çok iyi oldu denir alkışlanır bile. Ama Sabri bunu yapsa en büyük hain olur, çünkü oynadığı takımam 3 kişilik katkı verebilen bir futbolcu, onun gibi bir futbolcuyu rakibe kimse kaptırmak kimse istemez. Onun için Sabri için söylenenelre dikkat edilmeli, eğer morali bozuksa bunda en büyük etken sorumsuz taraftardır. Ebou kim? daha dün geldi ve bence kendisini daha ispat bile edemedi, sadece bir iki maç iyi oynadı. İleride ne olacağı belli değil, böyle futbolcular bizi kolayca satabilir ama Sabri 7 yıldan beri ruhu Galatasaraylılık ile yıkanmış en sadık oyunculardan biridir. Yabancı olsaydı çoktan floryada heykeli dikilmişti.

Kafamı masaya vuruyorum şu anda.

"Emre Okan'ı" takmayın beyler adam Serkan Kurtuluş neden oynamıyor diye fatih hocaya sallıyordu :D :D

Git kendini çok sevdirmeden:D

sabri ALLAH için Eboue gelene kadar biraz iyi oyna lütfen :)

Servet veya Kazım fb ve bjk'ye giderse çok iyi oldu denir alkışlanır bile. Ama Sabri bunu yapsa en büyük hain olur, çünkü oynadığı takımam 3 kişilik katkı verebilen bir futbolcu, onun gibi bir futbolcuyu rakibe kimse kaptırmak kimse istemez. Onun için Sabri için söylenenelre dikkat edilmeli, eğer morali bozuksa bunda en büyük etken sorumsuz taraftardır. Ebou kim? daha dün geldi ve bence kendisini daha ispat bile edemedi, sadece bir iki maç iyi oynadı. İleride ne olacağı belli değil, böyle futbolcular bizi kolayca satabilir ama Sabri 7 yıldan beri ruhu Galatasaraylılık ile yıkanmış en sadık oyunculardan biridir. Yabancı olsaydı çoktan floryada heykeli dikilmişti.

Hö ? :SS::SS::confused:

Sabri birazda mental olarak çöküşte gözüküyor sanırım bunda taraftar olarak bizlerinde payı olsa gerek bazı şeylere haddinden fazla izin verdik yeri geldi "sabri zaaa XD" ya kadar gitti olay.

Sabri bu takımda en son sövülecek adamdır.. Arda turan bile formasını inkar etmiştir.Sabri herşeyiyle Galatasarayımıza yakışan bi futbolcu insan.. Arkasındayım sonuna kadar..

Sabri bu takımda en son sövülecek adamdır.. Arda turan bile formasını inkar etmiştir.Sabri herşeyiyle Galatasarayımıza yakışan bi futbolcu insan.. Arkasındayım sonuna kadar..

biz oynadıgı oyununa bakıyoruz kardeş. yemişim ONUN GSLILIGINI.

Sakatlıkdan yeni çıkmış bi futbolcu dimi.. Sabride senin hakkında yemişim ONUN GSLİĞİNİ demiştir. Ben futboluma bakarım demiştir kesin

Sakatlıkdan yeni çıkmış bi futbolcu dimi.. Sabride senin hakkında yemişim ONUN GSLİĞİNİ demiştir. Ben futboluma bakarım demiştir kesin

sanki sakatlıktan cıkmamış hali dani alvesti. oda benim hakkımda böyle düşünmeye hakkı var sorun degil.

sabri koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebiydi ama artık koyunu gördüğümüze göre keçiye gerek kalmadı keselim gitsin bence

bende bi klüpte sağ bek oynuyorum Sabriyi görünce inanın umutlanıyorum bu adam Galatasaray da oynuyosa benim önüm açık diye...

son bursa maçıyla tamamen kafadan sildiğim biri.sezon sonu bay bay deriz. o neydi ya hata yapıcam diye korkak futbol oynadı ya bursa maçında..bir tane isabetli pası yoktu ya.bu saatten sonra faydası olmaz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt